Soppa och pannkakor.

Igår lagade jag ju kopiösa mängder lins- och morotssoppa. Det var för att jag och Felix skulle ha en liten hej-kom-och-hälsa-på-i-nya-lägenheten-middag idag. Jag tycker att det borde vara lag på att ha tillställningar mitt i veckan, det är så synd att allt kul oftast händer på helgen annars.InflyttDetta var vårt fina middagssällskap! Recepet till soppan hittade jag här, men tog bara en tredjedel av apelsinsaften och tillsatte mer vatten, vitt vin, timjan och paprikakrydda. Rekommenderar det verkligen!inflyttFelix stekte typ trettio pannkakor också. inflyttJakob, Kajsa, Esmeralda, Maja. inflyttFelix, Nina och Rebecca.

Jag tycker att det är så otroligt kul att bjuda på middag. Att göra storkok och dricka vin och duka fint. Till och med att diska allt efteråt. Och tackar skyarna för att jag har fått en så fin skara kompisar. Rebecca började ju liksom gråta häromdagen för att hon lyckorusade så mycket på grund av att vi är så bra tillsammans. Säger ju allt.

Translation: Felix and I had a dinner party tonight. We crowded our kitchen and ate carrot and lentil soup, pancakes and drank wine. I’m so glad I have these people in my life.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh verkar så himla mysigt!

  Bonnie 2013-11-15 07:39:38 http://bonnieelinandrea.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar också att ha middagar, så himla mysigt. Men jag har det nästan aldrig. Himla märkligt.

  Lorissa 2013-11-14 20:05:34 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • så gosy ju

  agy 2013-11-14 15:44:35 http://agnesiod.blogspot.com
  Svara
 • Åh vad mysigt!!!

  Marica 2013-11-14 07:28:27 http://myhrans.devote.se
  Svara
 • Fint, Flora!

  vardagskonst 2013-11-14 07:14:03 http://vardagskonst.se
  Svara
 • Flora, jag befinner mig i en period i mitt liv där allt bara känns förjävligt. Jag har doc kommit på att något som alltid lyckats få mig på bättre humör är att läsa din blogg. Även om jag redan läst alla dina inlägg (ja, jag följer dig maniskt!) kan jag skrolla igenom dem igen, gå igenom ditt arkiv, läsa fina texter du skriver. Jag vet inte varför det får mig att känna mig bättre, det bara är så. Du är fantastisk!!

  Jenni 2013-11-14 04:05:35 http://ienni.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!