Bröllop i Kalifornien.

Min storebror Froste är tillsammans med Dana. Hon kommer från Kalifornien och de träffades på en dykarcentral i Costa Rica när båda var ute och reste, och sedan hade de ett distansförhållande under flera år. Längtade ihjäl sig i tre månader, åkte och hälsade på varandra, längtade ihjäl sig igen och hälsade på varandra igen. Tillslut flyttade Dana till Sverige.fdI somras var Danas familj på Sverigebesök. Froste och Dana hade lagat trerätters middag och vid efterrätten höjde Froste rösten, rätade på ryggen och började berätta om en resa de hade gjort tillsammans. Stämningen ändrades på en sekund, hela min kropp spändes och min storebrors mungipor började rycka av nervositet. Han sa att han hade friat till Dana. Och att hon hade sagt ja.fdSedan grät jag. Fullkomligt skakade av lyckoruset som drog över mig. Vi skålade och kramades och jag kladdade mascara på Frostes axel och hade vi varit med i en film hade stråkarna interfolierat scenen.
fdIdag bokade jag och Felix flygbiljetter till Kalifornien i september 2014, för det är där deras bröllop kommer äga rum! Dessa bilder från Frankrike förra året för symbolisera den känslan.fdI två veckor kommer vi vara där, fira det nyblivna bröllopsparet och åka runt. Längtar så att jag kan dö!

Translation: This summer, my big brother Froste proposed to his girlfriend Dana, and she said yes. I couldn’t stop crying, it was too beautiful. Their wedding will take place in Califorina (where Dana comes from), September 2014,  and today we booked our flights. I’m so incredibly excited.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!