Frukost på Petite France och mina presentaskar för Novellix.

novembersöndagNär jag vaknade i morse möttes jag av den här synen. En tavla som jag målade i för fyra år sedan som Felix råkar tycka om väldigt mycket, så nu ska den upp på väggen. Tills vidare får den luta mot soffkanten.novembersöndagNär vi dragit oss i sängen en stund så promenerade jag och mannen i mitt liv ner till Norrmälarstrand.novembersöndagVi skulle nämligen äta frukost på Petite France!novembersöndagVi tog varsin croque madame. Ett mycket bra sätt att påbörja en söndag på.novembersöndagEn bra sak med Kungsholmen är att det finns så många bra platser att hänga på. Om ni är sugna på franska bakverk eller goda luncher bör absolut åka till Petite France!novembersöndagSedan tog vi tunnelbanan bort till Gärdet för att hämta våra cyklar. De har stått kvar där sedan vi flyttade i september, men de var inte stulna, pjuh! Vi testade portkoden till vårt gamla hus men den funkade inte och sedan åkte vi till Gärdets cykelverkstad för att pumpa cyklarna. Det gick inte heller, så vi cyklade tillbaka till Kungsholmen på sladdriga cykeldäck.novembersöndagPå vägen hem hämtade jag ut ett paket från Novellix, innehållande några presentaskar som jag har illustrerat för dem! novembersöndagNovellix är ett förlag som ger ut noveller, och tanken är att en ska kunna köpa en ask till böckerna om det är en present eller så. Jag har gjort en till jul, en till födelsedag och en till påsk. Såhär ser framsidorna ut.novembersöndagOch här är baksidorna med Novellixlogotypen på.novembersöndagDet är så jäkla kul att se sina illustrationer i tryck! novembersöndagHär kan ni köpa noveller eller askar. Eller kanske en prenumeration till dig själv eller som julklapp till någon läsintresserad? Använd rabattkoden flora så får du 50 kr rabatt på en halvårsprenumeration som vanligtvis kostar 199 kr. Askarna kostar 19 kr styck och blir en tjusig presentförpackning.

Translation: A painting I did four years ago, a breakfast at Petite France, a bike ride through the city and finally: a package in the mail with some boxes that I have illustrated for Novellix. Novellix publishes short stories four times a year, and these can be purchased as gift boxes. So fun to see my works in print!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Fina illustrationer. Du ä duktig=)

  anonym 2013-11-20 16:59:34
  Svara
 • kalasfina askar!!

  thessi 2013-11-18 15:00:05
  Svara
 • fina omslag baby!!!

  riggo 2013-11-18 14:54:09
  Svara
 • Gud va häftigt med illustrationerna! Att du har fått göra det och dessutom är dom skitsnygga, skulle lätt köpa en sån, om jag skulle köpa en novell, även till mig själv :))

  Therese 2013-11-17 22:21:51 http://www.storat.blogspot.se/
  Svara
 • Alltså FYSATAN va duktig då är Flora!!! Blir så himla inspirerad varje gång jag går in på din blogg. Vill bara säga att du verkligen har fått mig att öppna upp ögonen för vad som är viktigt i livet. Jag brukade följa paow, dessie, kissie och allt vad dom heter, slaviskt! Jag hade själv en blogg för många år sedan där jag skrev om ytliga saker som egentligen inte intresserade mig alls men det var det jag trodde bloggar gick ut på, att få sitt liv att verka som en dans på rosa moln ungefär. Men sen hittade jag din kreativa, personliga, fina, genuina blogg och det fick mig verkligen att inse att det inte ger mig ett skit att läsa de där andra toppbloggarna. Du verkar vara en sån himla driven och duktig person. Jag VET att du kommer komma så himla långt. Puss&hej!

  Emilia 2013-11-17 21:28:32 http://emiliaalem.blogg.se
  Svara
 • så galet snygga

  frida 2013-11-17 20:26:26 http://stummaord.blogg.se
  Svara
 • Åhhhhh! Snygga askar! Du är så grymt duktig Flora (och äntligen kom svaret på varför du målade påskmotiv på hösten).
  Rebecca

  Rebecca 2013-11-17 20:13:21 http://www.tooartytoparty.devote.se
  Svara
 • Flora du är så himla duktig!!

  Ebba 2013-11-17 20:05:41 http://www.ebbaoctavia.blogg.se
  Svara
 • så himla fint! kan verkligen rekommendera novellix, köpte själv en prenumeration efter att du tipsat om det!

  e 2013-11-17 19:59:37 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • häftigt!

  Anna 2013-11-17 19:48:25 http://annamarialouiseholm.blogg.se
  Svara
 • Himla fina! Vad kul det är att det går så bra för dig!

  Ida 2013-11-17 19:26:03 http://idashemligablogg.wordpress.com
  Svara
 • Åh vad fint! Längtar tills den dagen då jag kan se böckerna jag skrivit i min bokhylla. Tryckta, sålda och köpta. Och jag säger när för att det faktiskt kommer att hända.
  Låter som en alldeles fantastiskt söndag. Min vad också ganska trevlig.

  Madde Schwedaan 2013-11-17 19:24:57 http://madsonart.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!