Orangeriet en onsdag.

orangerietIgår kväll mötte jag upp Matilda. Vi promenerade ner till Orangeriet som ligger på Norrmälarstrand. Hon drack rödvin och jag drack cappuccino och vi pratade om kärlek, kreativitet och att göra det en älskar.orangerietVarje gång jag är på Orangeriet ser jag mig om med gapande mun. Kanske mysigaste stället i Stockholm.orangerietMed tända ljus överallt, nedsuttna gamla möbler, citrusfrukter på stora fat och knäppa inredningsdetaljer här och var.orangerietHade det inte varit så dyrt (ett glas huset röda för 90 kr) hade jag hängt där varje helg. Men fika eller ett glas eller två går ju bra.orangerietEn så himla bra sak att göra en helt vanlig onsdagskväll. Var alldeles uppfylld efteråt av den här braiga personen.

Translation: Yesterday evening, Matilda and I went to drink wine/coffee at Orangeriet here in Stockholm. I love this place, with old furniture and candle lights everywhere. We had the best time.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!