På sistone.

hI fredags åt jag spontanmiddag med Hedvig, Agnes, Klara-Tuva och Gloria. Vi drack vin och åt morotssoppa innan vi åkte till Sebbe som hade hejdå-nu-åker-jag-till-Australien-fest. I tisdags tittade jag på fotbollsmatchen mellan Portugal och Sverige tillsammans med några från min klass, och jag som vanligtvis är totalt ointresserad av sport blev helt uppslukad av stämningen. Kom på mig själv med att skrika UPP MED BOLLEN DÅ GRABBAR över hela baren och tänka allt äger när det blev mål och livet suger när Portugal vann. Knäppt vad påverkad en kan bli. Sedan gick vi till en annan bar och drack tjugofemkronorsöl och hade en väldigt skrattig kväll.novemberI lördags promenerade vi på soliga Södermalmsgator som inte alls kändes som november utan september.novemberVi skulle nämligen hit, till Sofia kyrka, för att lyssna på Felix mamma som hade körkonsert där. Så mäktigt.novemberDet är något jäkligt speciellt med att vara i kyrkor.novemberNär solen strilar in genom fönstren och kastar långa skuggor över stentrapporna.novemberOkej, väldigt tveksamma bilder men jag hade en så bra hårdag så jag kunde inte låta bli att egopixa lite. Känner mig för övrigt alltid fin i min jacka från Monki. Här ser ni förresten lite av vårt kök.novemberEn eftermiddag när jag hade varit på ett lyckat möte på Metro och pratat om mitt redaktionella skrivande, såg det ut såhär vid St:eriksbron. Jag lyssnade på Adam & Alma och fick världens lyckorus. En tanke som upprepades i mitt huvud var: Om livet alltid är såhär, så är det bra. Det finns jobbiga saker, men jag kan hantera dem.

Den andra bilden är från när jag lyckades hoppa på fel pendeltåg på morgonen och insåg att jag befann mig i Helenelund och inte Jakobsberg. Jag hade varit så inne i min bok (Alice Munro – För mycket lycka) och helt glömt bort att titta ut genom fönstret och se vart jag var. Morgonljus och frost i väntrummet.

Translation: What I’ve been doing lately, besides school. Dinner with friends, watched a football game at a bar, listened to a choir concert in a church, had a good hairday, been feeling euphoric and thought”If life’s always like this, then it’s good. There are difficult things, but I can handle them.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad hände med Felix podcast Besöket? Saknar den!

  Moa 2013-11-22 23:30:26
  Svara
 • Hur gör du för att håret inte ska bli tovigt och trassligt? Så fort jag börjar få riktigt långt hår blir det totalt kaos och jag tvingas klippa av det.

  Elin 2013-11-22 21:42:17
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag bär runt på en borste. Det blir trassligt och tovigt, men jag borstar det kanske tre gånger om dagen. Innan jag duschar, efter jag duschar och sedan någon gång under dagen. Men jag kan i princip inte ha halsduk för då blir det huuur trassligt som helst i nacken. Men obs! Jag går ofta runt med trassligt hår.

   Flora Wiström 2013-11-23 10:36:42
   Svara
 • Ursäktar för ytligheter: Har velat fråga så jäkla länge men inte gjort det för jag antar att du kanske har skrivit om det en jädra massa gånger redan, men jag passar på ändå: Använder du några speciella produkter till ditt hår, eller är det fortfarande Fructis, och i så fall vilket Fructis? Eller det kanske bara är något jag har fått för mig, haha… Och, hur ofta tvättar du håret? Du ser ju aldrig ut att ha en dålig hårdag, liksom.
  Sköt om dig!

  erika 2013-11-22 21:28:15
  Svara
  • Svar på erikas kommentar.

   Hej! Jag använde nog fructis för ett tag sedan (det som heter något med nordic blonde) men nu köer jag typ vilket schampoo som helst. Balsam är ju A och O för att mitt hår ska se någorlunda okej ut, men jag bryr mig inte om vilket märke där heller. Förut använde jag Maroccan oil, det gör ju håret fint! Jag tvättar håret varannan dag (alldeles för ofta med andra ord, jag ska försöka vänja av mig med det i sommar) och jag kan säga såhär: mitt hår är jättefint den dag jag har tvättat det, men stripigt dagen efter. Det blir smutsigt väldigt fort alltså, men då brukar jag ha torrschampoo i luggen. Så jag har absolut dåliga hårdagar! jag ser även till att borsta håret några gånger om dagen så att det inte tovar sig. Kram

   Flora Wiström 2013-11-23 10:40:39
   Svara
 • Mysiga bilder!

  Myhrans 2013-11-22 17:27:09 http://myhrans.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!