Önskelistan.

Untitled-1

Duschdraperi från Marimekko.
Plånbok från Svenskt tenn.
Necessär från Tiogruppen.
Fina påslakan som är lite styva (dessa är från Åhléns), allra formgivna av Maria Åström.
Böcker. Bland annat Tio lektioner i matlagning av Lotta Lundgren (feministisk förebild och allmänt cool person) och Bonniers vegetarisk kokbok.
En skrivare/scanner som är bra på att scanna in illustrationer. Har ni något tips?

Translation: My wishlist for christmas. Shower curtain from Marimekko, wallet from Svenskt tenn, make up bag from Tiogruppen, nice duvet covers (these are from Åhléns), books and cook books and a printer/scanner for scanning my illustrations.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Fina Flora! Jag har en av böckerna på din önskelista och skulle så gärna vilja ge den till dig, som ett tack för att jag varje dag kan klicka in här och inspireras! Maila mig om du är intresserad!

  Liv 2013-11-28 13:53:27
  Svara
 • hej! Jag har faktiskt en fråga ang din tågluff. Jag är sjukt sugen men är osäker på om jag har någon kompis som kan hänka. Träffar man så pass många människor att det skulle vara kul å göra ensam? Har rest endel å så och är inte rädd för att åka själv, men man vill ju liksom inte ha tråkigt å inte hitta några å hänga med. Tack på föris!

  amanda 2013-11-26 18:55:27
  Svara
 • vilken härlig önskelista! :)

  melanie 2013-11-26 18:16:31 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
 • Har också önskat mig en scanner till samma ändamål! Har du tips på någon bra så jag kan vara mer specifik i mitt önskemål? Har noll koll på scanners… Just nu fotar jag mina bilder, men det blir så jäkla fult alltså…

  Mikaela 2013-11-26 16:57:24 http://bympv.blogg.se/
  Svara
 • Sikke en god ide at dele ens ønskeliste på bloggen, og så med billeder til. Det tror jeg også jeg vil gøre i år :)

  Emmali 2013-11-26 11:34:35 http://www.maanegaarden.blogspot.com
  Svara
 • Bra och fina grejer!

  Michelle 2013-11-26 11:04:48 http://www.kth.se/blogs/michu
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!