Kabelverket.

Förra lördagen åkte jag och Felix ut till Midsommarkransen för att gå på lampjakt. Där finns nämligen Kabelverket, en jättefin affär som säljer industrilampor.kabelverket Det fanns mycket att titta på.kabelverketOch det var svårt att välja.kabelverketHade jag haft en butik så hade jag inte gått därifrån utan denna skylt. kabelverketJag och Felix har ganska lik inredningssmak, men hans är lite ruffare. Så när han hittade en lampa med färgfläckar och en stor och rostig kedja så hade han bestämt sig. Jag, däremot, var inte lika övertygad. Jag ville ha en klassisk lampa, kanske en blågrå. Det blev till att kompromissa helt enkelt.kabelverketTillslut enades vi om lampan närmast. Lite ruff, lite enkel och väldigt fin.kabelverketPå önskelistan: en köksklocka.kabelverketDet skulle förstås instagrammas lite också. Lampan hänger numera över vårt köksbord, ni ska få se hur det blev snart.

Translation: Last Saturday, Felix and I bought a lamp at Kabelverket, a beautiful shop in Midsommarkransen that sells vintage industrial lighting.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!