Radioteater, fyraåringspussar och tapas.

vecka 48Den senaste veckan har jag varvat sovmorgon med att åka till skolan och klippa min radioteater. Framförallt det förstnämnda.vecka 48Felix har gått upp tidigare än jag och har därför kokat ägg till mig. Kolla så fint han gjorde en morgon.vecka 48En kväll var vi hemma hos Felix föräldrar och åt middag. Här är jag och Edvard. Jag får hjärtkramp av de här bilderna.vecka 48Dagen därpå hjälpte vi mamma och Calle med att tjära plattor till deras nya husfasad. Bygget är i full gång och i februari ska deras hus vara klart för inflyttning! Så himla kul att de gör det här tycker jag.vecka 48Såhär ser det ut i ett hörn av lägenheten nu. Fortfarande saknas det något på väggen ovanför soffan (som jag förövrigt sitter och skriver detta i just nu), men det börjar ta sig! Bästa lyckopillret är förresten att köpa tulpaner tycker jag.vecka 48Jag och mamma sågs på stan häromdagen för att fika och kolla på julklappar. I Pub så finns den här fina Orla Kiely-hörnan. Ville ha allt.vecka 48I måndags bjöd jag hem Esmeralda och Nina på middag. Så smarta och roliga personer.vecka 48För ett år sedan åt jag tapas med Johanna, Matilda och Cornelia, och igår bestämde vi oss för att göra om det. Denna gång på La Neta.vecka 48Efteråt gick vi till ett hotell med New York-känsla och drack öl. Skrattade så att vi kiknade, grät lite grann, slog fast att det här varit ett helvetesår men att vi är så jäkla starka. Dessa människor alltså. ♥

Ps 1. Följ mig gärna på Bloglovin.
Ps 2. På vissa datorer är min blogg utzoomad och bilderna är därmed inte i sin rätta storlek. Därför kan ni testa att zooma in lite (inte så mycket att bilderna blir pixliga förstås) genom att trycka ctrl+ (på PC) eller cmd+ (på mac). På så vis blir min blogg så stor som ni vill ha den.

Translation: recorded and cut my radio theater, hung out with Felix’s little brother Edvard, helped mum and Calle with painting their future house, bought tulips, bought christmas gifts with mum, had dinner with Esmeralda and Nina and ate tapas with Johanna, Matilda and Cornelia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!