Floras vintagetips, nr 3.

etsy

Etsy.com är en hemsida där personer kan sälja sina egna varor. Förutom hantverk såsom handvirkade mobilskal finns där en stor vintagemarknad med mängder av fina plagg. På det sättet skiljer sig Etsy från till exempel svenska Blocket. Söker du på ”60’s coat” på Etsy kommer du få tusentals träffar, men om du söker på ”jacka 60-tal” på Blocket kommer det bara upp ett par stycken. Med andra ord är Etsy.com en mycket fyndvänlig sajt.

Många försäljare lägger mycket omsorg på sina virtuella vintagebutiker med tydliga fotografier och mått, så se till att du mäter på dig själv och jämför måtten innan du klickar på köpknappen. Eftersom de flesta säljare bor i USA kan frakten kosta några hundra, men i så fall är det angivet. Det är en god idé att kolla vilka omdömen säljaren har fått, så att du inte betalar för något som sedan inte kommer dyka upp i din brevlåda.

Mina förslag på sökord: mod dress, 70’s pants och 60’s swing coat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gillar den hemsidan väldigt mycket, min fina kille som hittade den och sitter och hittar en massa kreativa ting alltid haha. Kul att se att du uppdaterar så ofta, gillar det verkligen! ha det fint härliga du!

    Sara 2013-12-02 18:19:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!