Måndag på Flippin’ Burgers.

flippin' burgersOm det är någon restaurang jag har längtat efter att gå till så är det Flippin’ Burgers, då de som känner mig vet att jag är helt tokig i hamburgare. Flippin’ är kanske Stockholms mest hypade restaurang. Helt säkert Sveriges mest hypade Hamburgerhak. Igår gick jag och Felix dit för att äta middag. flippin' burgersNär vi kom dit skrev vi upp oss, köpte varsin öl och väntade en timme för att vi skulle få vårt bord. Det går ju inte att boka bord, så det gäller att ha tid att vänta.flippin' burgersNär vi äntligen fick beställa tog jag månadens hamburgare med pommes, öl samt en chocolate brownie fudge-milkshake att dela med Felix. Felix tog burgaren som hette Flippin’, men konstaterade att min var godare.flippin' burgersDet var så sanslöst gott…flippin' burgers…JÄKLAR VAD GOTT.flippin' burgersFint inrett också. Sånt är ju viktigt.flippin' burgersHär är min vackra, hångelvänliga dejt. Vi konstaterade att Flippin’ Burgers var värt hypen och skålade för ett barn som har fötts (kunde inte vara lyckligare, berättar mer snart). Ni hittar restaurangen på Observatoriegatan 8 vid Odenplan.

Vet ni vem som satt vid bordet bredvid oss? Daniel Westling. Ändå kul.

Translation: Yesterday, Felix and I had dinner at Stockholm’s most hyped burger restaurant Flippin’ Burgers. We concluded that it was worth all the fuss and raised our beers for a new child that has been born, I will tell you more soon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • då måste du gå till sugar ditch nästa gång du är i malmö! retro 50-tals diner/fik med asgod burgare! de säljer även retroprylar. kolla upp! :D

  elise 2013-12-04 10:39:09 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Hej Flora!
  Jag heter Alma och jag älskar att vara kreativ. Ville bara säga att du inspirerar mig så otroligt mycket! Du är fantastiskt begåvad vad det gäller konst, foto och skrivande och jag älskar att läsa din blogg.

  kramar

  ps. jäklar vad snygg du är!!

  Alma Bellman 2013-12-03 22:34:13 http://bellmans.devote.se
  Svara
 • Finns det ett vegetariskt alternativ där?

  Emma 2013-12-03 22:16:20
  Svara
 • dina bilder är så himla himla fina!!

  Linn 2013-12-03 22:08:38
  Svara
 • Ser så himla gott ut! Härligt att du bjuder på äkta ätarbilder :)

  Evelina 2013-12-03 21:15:23
  Svara
 • Hej Flora! Har ju sett på din blogg att du varit på Emmaboda tidigare :) Jag och en killkompis ska dit i sommar och vi känner ingen där, hade tänkt höra med dig därför vilken ålder folk där är i (vi är 16)? Tror du att det kommer bli jävligt ensamt att bara vara två där, haha? Puss och kram och tack för en fantastisk blogg!

  Jorunn Lavonius 2013-12-03 19:59:01 http://www.evahenrika.blogg.se
  Svara
  • Svar på Jorunn Lavoniuss kommentar.

   Nu är inte jag Flora men svarar ändå :) Jag åkte till Emmaboda första gången när jag var 16 och tycker att det är en så himla bra festival! Brukade alltid åka med bara en eller två kompisar, men det blir inte ett dugg ensamt. Man träffar så himla mycket kul folk på festival! Ålder är ju olika men Emmaboda är ändå en ganska ung festival, ni kommer definitivt hitta folk i samma ålder att hänga med :) Tycker alltid att det var himla fin stämning där, åk dit!

   Stina 2013-12-05 08:54:58
   Svara
 • älskar äta-bilderna! bra där! <34567899

  lovisa 2013-12-03 18:11:40 http://polichinelle.se
  Svara
 • snälla, kan du lage en stockholmguide?

  may-teresa 2013-12-03 09:30:37 http://mayteresa.blogg.no
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!