Floras vintagetips, nr 4.

IMG_0535Har ni märkt hur svårt det är att hitta fina vinterjackor i second hand-affärer den här delen av året? Det är utplockat, för alla ska ju ha något att värma sig med och alla vill ju se fina ut i vinter. Mitt tips den här veckan är därför att ha vissa plagg i åtanke under årets gång.

Ju kallare det blir desto svårare är det att hitta en fin jacka. Samtidigt har du större chans att fynda plagg som du letade efter hela sommaren men som du aldrig hittade. Som någon annan redan hade köpt. Det fina med second hand är att det inte är lika trendpåverkat som utbudet från kedjorna. Därför kommer du med största sannolikhet gilla kläderna längre.

Passa därför på att leta efter en vinterjacka på vårkanten eller de perfekta jeansshortsen på vintern. Det kanske låter fånigt, men jag lovar att det kommer vara betydligt svårare att fynda de perfekta plaggen i samma säsong som när de är användbara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Älskar att shoppa second hand, det är såååå kul :D

    lorran 2013-12-06 20:49:30 http://lorissalovebomb.se
    Svara
  • Smart! Har aldrig riktigt tänkt så, men jag köpte faktiskt min vinterkappa för tjugo spänn en trettiogradig sommardag i augusti, så jag var beredd i alla fall!
    Förresten, har My någon blogg? Har för mig att hon har en, men kan verkligen inte komma ihåg vad den heter (om hon är okej med att den länkas alltså).

    Trevlig helg!

    Astrid 2013-12-06 19:08:29
    Svara
  • Blir så inspirert og glad av å følge med og lese bloggen din! Blir alltid like glad når jeg ser at du var laget ett nytt innlegg :) Har fulgt deg lenge, og syns det er så gøy og bra med en utrolig flink og feministisk blogger, takk for at jeg kan følge med i din hverdag! :)

    Lena 2013-12-06 17:42:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!