Lucia.

DSC_1232Igår köpte Felix med sig sushi hem och så skålade vi för att vi är så modiga. DSC_1243Idag blir det inget Luciatåg för min del, men jag trivs bra ändå. Felix väckte mig med risgrynsgröt till frukost och sedan åt jag till till lunch också. Jag är ledig från skolan så jag har haft den mest produktiva dagen på evigheter.DSC_1244Jag har slagit in julklappar, städat hela lägenheten, handlat mat, bokat läkarbesök, varit på banken och snart ska jag ha möte med en revisor. Ikväll ska jag dansa hemma hos Nina och Esmi.

Nu är Spontano.se lanserat! Gå in och kika vetja.

Translation: Sushi for dinner yesterday and rice pudding for breakfast and lunch today. Today I’ve been wrapping christmas gifts, did some grocery shopping and went to the bank and then I cleaned the apartment. A productive day.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • ja men ett jättebra svar, tack! bloggar har ju ofta en tendens att framhäva allt på ett visst sätt, och även om det är lätt att tänka att du hänger med vänner 24/7, kan det ju vara sättet du bloggar på som gör det. det är väldigt intressant tycker jag det där med socialitet/asocialitet, och hur man sett olika på det i olika tider och i olika kulturer..
    bra boktips också, ska kolla in de här böckerna!

    vänsterhänt 2013-12-20 14:49:02
    Svara
  • mmm, risgrynsgröt <33333 och finfina klappar!

    thessi 2013-12-16 23:53:17
    Svara
  • flora jag har en fråga!
    är alla dina vänner extroverta?
    jag är introvert och tycker nästan att det verkar som norm i din blogg att vilja umgås/umgås hela tiden, eller? ibland kan jag känna mig tvungen att ansluta mig till sociala tillställningar för att inte sticka ut för mycket och provocera andra genom att va ”ensamvargen”, när jag oftast mår bäst av mycket egentid. folk kan tycka att jag är mystisk och konstig av den anledningen, och undra vad jag egentligen gör/var jag är.. vad är din uppfattning om introverta och hur tänker du kring ämnet?

    vänsterhänt 2013-12-14 01:07:45
    Svara
    • Svar på vänsterhänts kommentar.

      Hej! Jag känner lite att jag borde läsa Tyst innan jag svarar på den här frågan… är inte tillräckligt påläst i ämnet. Jag umgås verkligen inte med folk hela tiden (även om det kan verka så på bloggen, eftersom jag tar fram kameran när jag hänger med kompisar och inte när jag ligger på sängen och tittar på serier). Jag skulle säga att jag träffar kompisar tre gånger i veckan och resten är jag hemma själv (eller med Felix) och tar det lugnt. Jag behöver VERKLIGEN egentid och jag förstår att andra människor är det också! Det är inget som jag tycker är konstigt. Och jag känner igen mig i det du skriver om att du går på tillställningar för att du ska och inte för att du vill. Så tror jag att alla känner ibland. Svarade jag på din fråga?

      Flora Wiström 2013-12-14 18:34:00
      Svara
  • men åh, det låter som du haft det riktigt mysigt!
    det är en väldigt fin bricka. får man fråga vart den kommer ifrån?

    karin 2013-12-13 21:36:25 http://panikslagna.blogg.se
    Svara
  • Ser ut som en riktigt härlig Lucia! :)

    melanie 2013-12-13 16:33:40 http://fames.se/melaniefreij
    Svara
  • Vart har du hittat det rosa pappret? SÅÅÅ FINT

    sara 2013-12-13 16:23:55 http://www.pause.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!