Julbord, julbak och julklappar.

IMG_4322För tio dagar sedan, en söndag, åkte jag och Felix till Nacka Strand för att gå på julbord med min familj.IMG_4291I väntan på att Restaurang J skulle öppna tittade vi på Millesskulpturen.h*Turistfoto*IMG_4297Det var så fint att vara så nära inpå havet. Älskar förövrigt namnet på den här båten. IMG_4349Pappa och min lillasyster Eloise ♥ eloiseJag och Eloise hängde en hel del under kvällen, hon skrattade mycket åt mig och jag skrattade mycket åt henne. När jag kom hem var jag helt skakis av all bebiskärlek och skrev en text som ni kan få läsa någon dag. I mitten av mig och Elli är farmor och min kusin Kate.IMG_4335Vi åt hummer till förrätt! Apgott.IMG_4464Dagen därpå såg jag ut såhär i margaretaflätor. IMG_4471Jag, Ulrika, Matilda och Zara åkte hem till Ulrika en eftermiddag och bakade till våra klasskompisar. Vi gjorde pepparkaksbokstäver till alla i klassen : )IMG_4477Och helt fantastiska snickerskakor.IMG_4534I söndags var vi på premiären av den nya tecknade Emilfilmen (det är Felix farfar som har ritat Emil i Lönneberga ju) och sedan tog vi med oss Edvard, Felix lillebror, hem till oss. Vi bakade lussebullar tillsammans. Eller okej, Edvard kladdade mest och åt jättemycket deg. När vi sa åt honom att sluta äta kröp han under bordet och fortsatte äta där.          IMG_4551Igår firade vi mammas födelsedag på 19 Glas i Gamla stan. Extremt god mat.mMamma och jag ♥ IMG_4553Min man och mammas man. IMG_4613Idag hade vi secret santa i skolan. Paketen innehöll bara böcker förstås.  IMG_4619Sedan promenerade jag längs med Kungsholmsstrand. Ikväll ska vi fira världens bästa Rebecca som fyller 20!

Translation: What I’ve done lately. Christmas buffet with my family (including my amazing little sister). A lot of baking. Had dinner at 19 Glas to celebrate my mother’s birthday and today we played secret santa in school. Only books of course, since I’m studying creative writing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Oj, vad fint du ser ut med margaretaflätorna :) Vill förresten verkligen försöka att baka lussebullar någon gång.

    Hanne 2013-12-19 23:18:19 http://rougeimaginaire.blogspot.com/
    Svara
  • har du recept på de döläkra snickerkakorna /smaklökarna mina

    Linnea 2013-12-19 21:38:29
    Svara
  • vilken fantastiskt fin grön mössa du har flora! var kommer den ifrån?

    linnea 2013-12-19 21:01:59
    Svara
  • Hej Flora! jag tycker att du är en himla bra och feministisk förebild men man kan ju liksom inte riktigt ta debatten om feminism eller ens bli förstådd om man inte bestämmer sig för vilken slags feminist en är. Du vet ju själv att det ofta blir galet när det debatteras om detta viktiga ämne och oklarheten om var och ens inriktningen är ofta det som försvårar och förstör. Så du är du likhetsfeminist eller särartsfeminist? :) Jag är bara lite nyfiken hoppas du svarar!

    Ella 2013-12-19 19:11:27
    Svara
  • Vilken vecka du har haft! Gissar att det var Edvard som gjort de två stora degklumparna som man ser på plåten!? Själv ska jag baka med mina småkusiner imorgon, när jag äntligen flyger hem till Sverige över julen!

    http://howshorthowlovely.tumblr.com

    Elisabeth 2013-12-19 17:01:30 http://howshorthowlovely.tumblr.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!