Söndagsmorgon på Pom & Flora.

pom & floraIgår åt jag frukost med Paulina och Johanna på Pom & Flora som ligger på Bondegatan 64. Jag har velat gå dit sedan de öppnade och nu var det äntligen dags!pom & floraPaulina. Min kusin och vapendragare.pom & floraJohanna som jag alltid har så bra häng med!pom & floraFrukosten var fantastisk. Tre olika sorters bröd (surdeg, råg och scones), vällagrad ost, god skinka och skivat ägg.pom & floraTe eller kaffe. Jag tog pepparmintste.pom & floraGrekisk yoghurt med nötter och bär.pom & floraOch färskpressad juice med ingefära.pom & floraVi pratade igenom det som hänt sedan sist. Folkhögskolehändelser och kärlekshistorier.pom & floraBlev proppmätta, sparkade av oss skorna och knäppte upp jeansen.pom & floraBästa caféfrukosten i Stockholm skulle jag vilja påstå! Så himla trevligt att det inte är buffé men att det ändå serveras så många olika saker. pom & floraFin inredning också.pom & floraKänns så bra att ha henne i Stockholm igen.pom & floraMysig söndagsmorgon och bra grund för att sedan stå i kylan i Kärrtorp och demonstrera!pom & floraNu är jag hemma hos mamma i Nacka och ska snart klä granen med min storebror och hans flickvän. Hej så länge!

Translation: Paulina, Johanna and I ate breakfast at Pom & Flora yesterday, such a nice place. Great food and great company!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Gud du och dina kompisar ser alltid så himla fab ut i håret! Och förresten: TACK för att du är en så fin förebild som skriver om Kärrtorp och Kalle Anka-programmetss stereotyper. Du är bäst <3

  Nora 2013-12-28 00:24:01 http://monphotos.blogg.se
  Svara
 • Vackra, vackra människor! God fortsättning Flora och all lycka inför det kommande året <3

  Filippa 2013-12-25 14:41:01
  Svara
 • Hej Flora! Alla ogillar starkt sånna här kommentarer, men jag struntar totalt i det, för detta handlar om något såpass viktigt.

  http://feministjavisst.blo.gg/2013/december/en-fredagskvall-i-ett-vardagsrum.html#comment

  Linnea 2013-12-23 23:26:36
  Svara
 • ah ser ju superfint ut! vad kostar en frukost?

  ella 2013-12-23 20:57:14
  Svara
 • jag proade för några veckor sedan, det är så himla mysigt. Åhh.
  älskar inredningen och hur mysigt läget är!

  elsa 2013-12-23 19:22:12
  Svara
 • Åh, så himla mysigt café! Skulle vilja gå dit. Måste besöka Stockholm snart. En fråga: Vet du vilken fin skjorta/klänning/blus Paulina har på sig och vart den kommer ifrån? Blev störtförälskad i mönstret.

  Henrietta 2013-12-23 18:11:04
  Svara
 • gråteeer <3 (seriöst alltså). love u

  my 2013-12-23 17:33:53 http://myshorna.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!