Julstök.

julstökI söndags, två dagar innan dopparedagen, julstökade vi hemma hos Felix familj.julstökMed mycket bakande och pysslande.julstökEdvard och mamma Inger!julstökRasmus var också där, han är ju Felix kusin så det hör till.julstökVi gjorde mjuk pepparkaka. Älskar att baka och laga sådant som har lite knäppa ingredienser i sig. Som den här kakan till exempel, som innehåller lingon.julstökRasmus mamma Maja kokade kola.julstökSom Melker gärna ville smaka.julstökMen han fick vänta till julafton!julstökTidningsläsarpaus vid julgranen.

Hoppas att er julafton var fin och att ni inte var ledsna, som en ju lätt kan bli på en sådan högtid när förväntningarna är höga. Jag och Felix har precis kommit hem till lägenheten igen och har packat upp julklapparna. Bäst var kanske nya, alldeles frasiga, påslakan. Finns det något bättre?

Translation: On Sunday, I made som christmas preperations with Felix’s family. Hope you all had a wonderful christmas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Man blir alltid så lugn av din blogg. Och inspirerad, glad och harmonisk.

    Rebecca 2013-12-26 11:22:24 http://silverkyss.tumblr.com
    Svara
  • Äntligen någon som erkände att julen inte är så fantastisk! Överallt får man läsa och höra att man ska ha en underbar jul och liknande men ingen vågar säga att det är skyhöga förväntningar på allt och alla under julen och allt inte är som på film. Tack för det Flora.

    Maya 2013-12-25 22:07:45
    Svara
  • jag önskar att min jul hade varit fin men jag vet inte längre. har ingen släkt längre så det är hemskt tråkigt. plus att min syster är i peru.

    rebecca 2013-12-25 20:40:37 http://spaceherosuits.webblogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!