Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Augusti, 2013.

bea20I augusti firade vi Beas 20-årsdag med överraskningsmiddag och dansstop. DSC_7492Älskar dessa. Och saknar Bea något brutalt eftersom hon är i Sydafrika nu.IMG_1431Jag och Hanna hade loppis tillsammans med Blocket. Tack alla som kom, ni var så fina!IMG_1438Elias skulle flytta till Hawaii och hade avskedsfest vid Årstaviken. Sjukt fin kväll. Saknar honom!DSC_7519Åt thaibuffé med dessa två.DSC_7553 kopiaJag såg ut någonting såhär.IMG_1470Och My skulle flytta till Lund så hon bjöd in sina vänner för att skänka bort de kläder hon inte ville ha. Så brutalt sorgligt att säga hejdå till henne förövrigt.DSC_7560Jag fikade med Magdalena,  DSC_7574och hade tacokväll tillsammans med mina bästa. DSC_7600Här är Rebecca i typisk tacoutstyrsel.DSC_8073Jag, pappa och Felix åt middag på Morfar Ginko. Pappa visade ett filmklipp på min nyfödda lillasyster som låg och skrek <3 DSC_8097Jag <3 dessert. DSC_7922Och sen åkte jag till Spanien med Felix familj! IMG_1263Vi bodde på det finaste pensionatetIMG_1339 och gjorde nästan inget annat än att sola, bada i poolen, läsa
DSC_7674och äta god mat.DSC_8204Jag och Felix åt vår sista balkongfrukost på Gärdet.måndagOch jag började skolan. Jakobsbergs folkhögskola, skrivarlinjen! Såhär såg jag ut första skoldagen. Nervös men pepp!DSC_8243Klassen var på Bergianska trädgården tillsammans.vittVi hade skrivövningar i orangeriet.IMG_0915Magdis, Niklas, Felix och jag var på Trädgården.  IMG_1496Ellika fyllde 20 och bjöd på hemgjord glass och öl som låg på kylning i en skottkärra! Så bra grej. IMG_1580Jag och Felix hängde med hans småbröder, IMG_1626och så gick vi på sjukt många lägenhetsvisningar. Att vara orolig inför flytten tog nästan upp all min vakna tid.   jhejVi skulle ju flytta en vecka senare! Men det löste sig tillslut, som det ju liksom nästan alltid gör.

Translation: August, 2013. Bea turned 20, I started studying again (creative writing), and went to look at a billion apartments.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Flora! Vad fina dina bilder är. Jag undrar vad för slags objektiv du använder till bilderna där bakgrunden (eller det som inte är i fokus) blir så suddigt? kram finis

  alma 2014-01-03 00:51:46 http://bellmans.devote.se
  Svara
  • Svar på almas kommentar.

   Hej Alma! Jag använder ett så kallat fast objektiv (som inte går att zooma), med kort skärpedjup: 50mm f/1.8 och 85mm f/1.4. Det första, 50mm-objektivet är SÅ prisvärt. Kostar typ 900 kronor och gör dina bilder hundra gånger bättre än ett vanligt zoomobjektiv. Kram!

   Flora Wiström 2014-01-03 13:16:39
   Svara
 • Hej Flora!
  Hur trivs du på Jakobsbergs folkhögskola? För visst läser du där fortfarande?
  Jag frågar därför jag funderar på att söka till den grundläggande konstlinjen där i höst. Vet dock ingenting mer om den skolan än att själva linjen finns… så vore kul att höra lite om vad du tycker om själva skolan, även fast du läser skrivande.
  Tack och hej!
  Kram!

  Amanda 2014-01-02 22:02:30 http://ajonssons.blogg.se
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! Jag trivs jättebra på Jakan. Vet INGENTING om konstlinjen och vi pluggar dessutom i olika byggnader men det jag kan säga om skolan i sin helhet är att det är mysiga lokaler, ganska god skolmat och bra lärare (har vi i alla fall). Har du någon mer specifik fråga så ställ den! :) Kram!

   Flora Wiström 2014-01-03 13:18:00
   Svara
 • Åh Flora, du har ju så himla fin blogg med så många fina åsikter och magiska bilder! Men du, den svarta klänningen som du har på dig när du va på Trädgården, var är den ifrån? Har letat så länge efter en liknande!

  Emma 2014-01-02 14:41:02
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack ska du ha!! Klänningen är ingen klänning utan en svart tennisskjol och en svart topp. Men kolla på asos.com, där kan du nog hitta någon fin klänning! :)

   Flora Wiström 2014-01-03 13:20:48
   Svara
 • Bilden där Felix sitter med ryggen mot kameran vid vattnet är så himla fin!!

  Fanny 2014-01-02 14:38:41 http://fannylehmann.blogg.se
  Svara
 • Var är din snygga baddräkt ifrån?

  Stella 2014-01-02 12:05:07
  Svara
 • Å, så fina bilder! :D

  melanie 2014-01-02 09:47:03 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand