Vintagetips, nr 8.

tartan

De flesta känner nog till Asos.com, som säljer skitfina kläder till bra priser och har gratis frakt till Sverige. Men vad många kanske har missat är deras vintageavdelning, Asos Marketplace.

På Marketplace lägger privatpersoner såväl som vintagebutiker upp sina kläder online. Du kan antingen hitta kläder du gillar genom att söka på ett visst plagg, eller så kan du bläddra igenom olika säljares utbud.

Just nu är jag jätteförtjust i rutiga, plisserade kjolar. De som har sett Clueless kanske förstår var inspirationen kommer ifrån, gärna matchat med stora kragar och hårband. Men kjolen kan förstås även bäras tillsammans med ett par grova kängor för att bryta av snällheten. För att hitta till kjolarna ovan är sökordet på Marketplace Tartan skirt.

Psssst. Just nu är det rea på många plagg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh, jag önskar att jag kunde sälja mina klänningar och kjolar som jag syr hos Asos men dom tar galet mycket pengar innan man ens betalat för en shop vilket är en stor anledning till att priserna kan vara ganska höga, tror det är £50/månad. Rekomenderar verkligen etsy.com, folksy.com och ebay om man vill leta vintage på nätet till ett snällare pris.

    Sabina 2014-01-04 02:13:22
    Svara
  • bra tips, tack! är inne just nu och kikar :-)

    Pauline 2014-01-03 20:17:25
    Svara
  • Det är dumt att uppmuntra till konsumtion. Oavsett vintage eller inte. Värt att poängtera kanske?

    L 2014-01-03 16:09:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!