Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Januarilördag.

IMG_5039Igår vaknade vi till ett snökuliss utanför fönstret och jag gjorde i ordning frukost. Trivs så bra i vårt kök.IMG_5042Sedan gick vi ut på stan. Vårt första stopp var Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan 28 som är Sveriges största Akademibokhandel och har med andra ord ett väldigt stort (och bra) utbud. Felix hamnade förstås i konstavdelningen, medan jag satte mig i en fåtölj och läste Cirkeln.IMG_5046Sedan gick vi till K25 och åt hamburgare. Älskar hamburgare.  IMG_5052Vår stadspromenad fortsatte och på Biblioteksgatan stötte vi på Rebecca! Älskling! Hur fina är inte dessa två för övrigt?IMG_5059Sedan gick vi till Svenskt tenn för att titta på tapeter (jag ska inreda min lillasysters sovrum) och klämma på tjusiga saker. Åkte en skitfin hiss också. IMG_5066Jag köpte servetter – det enda jag hade råd med – och sedan åkte vi hem och tittade på Homeland. Så SANSLÖST spännande att jag ba :-OIMG_5074
Vid sjutiden åkte jag hem till Esmeralda som hade 21-årsmiddag! Vi åt linsgryta och hjortonpannacotta och pratade om ensamhet och introverta personlighetstyper och annat såklart och sedan åkte vi till Fasching för att dansa. Hade den roligaste utekvällen på länge, dansade oss genomsvettiga till soulmusik och fick endorfinrus och hjärtklappning om vartannat. Så fint att dansa med folk i alla åldrar och att inte bara stå och hoppa på stället som det lätt blir på andra klubbar.

Translation: My Saturday. We ate breakfast with a snow landscape outside our window and then Felix and I went out on town. The day ended with lots and lots of dancing at Fasching. Had the best night.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • så härliga bilder!

  ebba molin 2014-01-13 22:18:26 http://www.mandala.blogg.se
  Svara
 • Läskigt lika dag – åt burgare på Vigårda och dansade på Fashing!

  Julia 2014-01-13 21:45:04 http://juliavarjedag.wordpress.com
  Svara
 • (första bilden) Så fint, gillar inredningen jätte mycket :)

  melanie 2014-01-13 19:17:17 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
 • svenskt tenn. önskar man hade råd att handla där lite oftarehehe.

  Vicky 2014-01-13 05:41:04 http://vickys.se/
  Svara
 • Vill också besöka Fasching! Har nämligen blivit lite lite (troligtvis mega lite egentligen med tanke på hur stor genren är) jazzfantast!

  Sara 2014-01-13 02:08:10 http://thevelvetpond.blogg.se
  Svara
 • åh, det där sista lät fint! mer sånt. tänker på sådana dansställen man ofta hör om i gamlingars berättelser då de ofta träffade sin kärlek på dansstället och dessa ställen var typ de enda allmänna dansuteställen som fanns på den tiden. så gick man dit och dansade lite blygbugg och vals och så drack man lemonad osv. Hade helt klart föredragit ett sånt ställe.

  a 2014-01-12 21:57:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind