Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

September 2013.

Untitled-1Den sista augusti flyttade vi ut från Gärdetlägenheten och in i en lägenhet i Stureby.IMG_1748Vi visste inte hur länge vi skulle få bo kvar så vi brydde oss inte om att packa upp lådorna. Åh. Det var en deppig och jobbig tid. Kände oss rotlösa och det gick ut över varandra på ett destruktivt sätt.IMG_1741Vi fick ett mojitoset som inflyttningspresent från Felix föräldrar. Vi hade varit ute på stan och när vi kom hem stod det ett paket utanför dörren. Så fin grej.DSC_8363Införskaffade en kimono. Vill fylla hela garderoben med olika färger och modeller!DSC_8357
Och en jeansskjorta.johannaHängde med Johanna. Det var megavarmt ute! Hello global warming.DSC_8306Jag gick klädd såhär.DSC_8368Jag köpte mina Nike airs som har varit mina ständiga följeslagare under hösten. DSC_8484Felix farfars illustrationer ställdes ut på Sven Harrys i Vasaparken.DSC_8441 Vi gick förstås på vernissagen.DSC_8489Energipausade med glass.DSC_8580Älskade älskade Felix.hejEgopixade i vanlig ordning.agnesPromenerade på Långholmen med Agnes. DSC_8635och jag köpte en bricka som vi använder nästan varje dag till frukosten.DSC_8636Just den här frukosten var extra speciell för jag fyllde 19! Croissanter, keso- och avokadomackor, yoghurt med varma bär, M&M’s, ägg och juice som Felix serverade på sängen.DSC_8674Vi gick till Delikatessen och åt lunch, ett dödsfint ställe som ligger i en gammal brandstation.DSC_8684Vi lyckades få bästa bordet, på gatan i Parisanda.DSC_8722Jag såg ut såhär. Blir otaggad på att klippa av mig håret när jag ser sådana här bilder (ändå har jag tyyyp bestämt mig att göra det om en månad).IMG_2222Dagen därpå åt jag middag hemma hos mamma och Calle med bland annat farmor och Maja. Så bra tjejer ♥DSC_8818Fick en skitfin Palmgrensväska i födelsedagspresent från typ hela släkten. IMG_1953 Målade förstås.DSC_8857Det fanns en liten notis om mig i Metro som skvallrade om vad som skulle hände kommande månad.eloiseJag träffade Eloise för första gången, det var helt fantastiskt! Hon var så himla liten här, med en jättesvag nacke och små smala armar. Älskar min lillasyster hundra varv runt jorden.engelbrektDe sista av våra kompisar som skulle plugga i andra städer droppade av. Här hade vi avskedsmiddag med Sara och Daniel som skulle flytta till Lund.   IMG_1781Träffade Bea som nu befinner sig i Sydafrika. Saknar henne!
IMG_1817Åt på Xian köket med Cornelia. Dödsgoda dumplings i jättefin lokal.IMG_2363Utnyttjade för typ första gången en ledig fredag till att skriva. Måste börja med det igen.katarina
Och så gick jag på kompisdejt med Katarina.shej
Avslutar med två innan-jag-springer-till-bussen-bilder. Så konstig månad.

Translation: September 2013. We moved out from our apartment on Gärdet and moved to Stureby. Felix’s grandfather had an exhibition at Sven Harrys and I turned 19. A weird month.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Klänningen du har på dig, då du visar kappan som är orange, är så himla fin! Tycker om den!

  Mariélle 2014-01-14 21:48:19 http://medeia.webblogg.se
  Svara
 • var ha du fått tag på dina nike i den fina färgen? och vilken modell är det mer exakt? :)

  hilda 2014-01-14 17:07:25
  Svara
 • Du kommer passa asbra i page, do it!

  Rebecka 2014-01-14 09:35:08 http://idioti.devote.se
  Svara
 • älskar jackan på sista bilden<3 och

  hilda 2014-01-13 23:37:16
  Svara
 • Klart du ska klippa av dig håret! Ibland måste man våga sådant, och tänka: det är ju faktiskt bara hår. Det växer ut igen ju! + att ditt hår verkar vara ett sådant hår som växer snabbt, så ifall du inte skulle trivas? Ja, antingen klipper du kortare eller låter du det växa ;)

  emmy 2014-01-13 23:21:58 http://emmyannalinnea.blogg.se
  Svara
 • bilden på dig i hatten <3

  frida 2014-01-13 23:08:58 http://stummaord.blogg.se
  Svara
 • Kan inte du ha ett sånt där ”egna ord” inlägg snart? Älskar dom, det är så kul att få se vad helt främmande människor känner och tänker!!:)))

  Saga 2014-01-13 22:35:12
  Svara
 • Tror du kommer bli fab i page.

  rebecca 2014-01-13 21:22:38
  Svara
 • du! kan du skrive et innlegg om hvordan det er å bo, leve og studere i stockholm? jeg er 17, har 1 1/2 år igjen på vgs. før jeg (mest sannsynligvis) flytter til stockholm for å studere videre. plis, snälla!

  may-teresa 2014-01-13 21:00:40 http://mayteresa.blogg.no
  Svara
 • Å, vilka underbara bilder! Felix är så söt :)

  melanie 2014-01-13 19:58:55 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
 • Jag ska också klippa av mig några decimeter (igen) för vet du, det är supersnyggt och hår växer ut igen. :)

  Emelie 2014-01-13 19:55:50
  Svara
 • ibland gör det mig ledsen att di nblogg, man blir så där konstigt avundsjuk på att ditt liv verkar så absolut perfekt, men sen så inser man att det säkert inte är så och gläds åt att du verkar ha haft en bra september,

  linnea 2014-01-13 19:48:35 http://linneasaidso.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind