Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Necessary necessär.

neccessärneccessärGod morgon mina favvisar. Tänkte kika in och visa den här necessären som jag köpte på Tiogruppens halva priset-rea. Önskade mig en i julklapp men fick ingen så jag var glad när jag hittade den här. Älskar ju vaxduk och grafiska mönster.

Dagens planer: Diskutera barnböcker i skolan, sedan åka hem och skriva på min novell (det går bra! det är kul! prisa gudarna!). Ikväll ska jag äta middag hos Alessandra.
Dagens bok: Cirkeln. Börjar bli så spännande, trots att jag stör mig på lite på språket.
Dagens tidning: Vi har beställt DN! Så nice att läsa tidningen medan vi äter frukost.
Dagens kläder: Svart kjol, svart topp och så min gröna kappa.
Dagens frukost: Rostat bröd med prästost och gurka, Brämhultsjuice och kokt ägg.
Dagens mysigaste: Felix kliver upp en timme tidigare än jag. Jag somnar om. Vaknar sedan av att han pussar mig hejdå, smeker mig över armarna och säger att jag är fin.
Dagens humör: Trött men ganska glad!
Dagens längtan: Weekendresan i vår med Felix. Så irri att se folks resebilder på instagram, medan vi pulsar runt i snö och halkar på isiga trottoarer.
Dagens ångest: Att jag hittade en kontantavi (med min studiehjälp från CSN) i en väska igår som har gått ut. Kan alltså inte lösa in den för att få mina tusen kronor. Så ovärd grej. Hade varit perfekt för att laga min krossade mobilskärm (också ganska ångest).
Dagens podcast: En varg söker sin pod med Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada.

Translation: My new vanity case from Tiogruppen. I really like the oil cloth and the graphic pattern.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack för tips kära du!!

  Philippa 2014-01-14 16:25:00
  Svara
 • en varg söker sin pod är ju så bra!!

  Fanny 2014-01-14 15:49:44 http://fannylehmann.blogg.se
  Svara
 • När jag glömde lösa in en kontantavi från CSN gick jag till banken ändå och frågade, de sa nej men rådde mig att ringa till CSN. Detta gjorde jag och det var inga konstigheter – jag fick prata med en trevlig, tillmötesgående kvinna som snabbt fattade galoppen och nästa dag fanns pengarna på mitt konto. Så ring CSN och testa!

  Hanna 2014-01-14 12:17:23
  Svara
 • Om du vänder dig tillbaka till dom som ställde ut kontantavin kan du få en ny giltig :-)

  Caroline 2014-01-14 11:22:41
  Svara
 • Åh, låter som en härlig dag och spännande med novell! Jag har också missat en CSN-kontantavi, men fick då en påminnelse ett tag senare om att jag inte löst in den men att det fortfarande var möjligt att göra? Hoppas det kan gå för dig också kanske!!

  Amanda 2014-01-14 10:26:05
  Svara
 • åh vilken mysig dagsplanering! vad kul med novellen, men mindre kul med kontanavin.. kram!

  fanny darling 2014-01-14 09:11:50 http://fannydarling.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand