Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oktober 2013.

klänningI oktober började jag blogga här på Metro. Jag var rätt nervös till en början, rädd att ni skulle sluta läsa, men läsarantalet stiger fortfarande ♥. Är så glad att ni har hängt med!  4Det var världens vackraste höst ute, och vi bodde fortfarande i Enskede så jag åkte över Skanstullsbron varje dag till och från skolan.IMG_2701Titta bara på det här liksom. Utsikten från mitt klassrumsfönster!
DSC_0659Jag tittade på Downton Abbey och målade mönster. DSC_8932Och gjorde det här mönstret för Novellix.DSC_9032Tillsammans med en massa människor från Unga Feminister så hade vi en nattaktion där vi klädde patriarkala statyer med rosa kläder och flaggor. Vårt mål var 1000 medlemmar, nu är vi över 2000! Fortsätt gå med här, det betyder att du visar ditt stöd som feminist men innebär inte att du måste vara aktiv om du inte vill. Dessutom är det gratis!  Ni som gick med förra året måste anmäla er igen för att vara medlemmar detta år också.DSC_9066Vi hade ett poesiblock i skolan och jag läste Kärlek och Uppror. DSC_9100Min storebror med flickvän och barn var i Stockholm! Det var kanelbullens dag och vi fikade på konditori. Kolla bara på min lilla Elver. Vill ju äta upp honom. DSC_9144Bloggade om den här briljanta boken. DSC_9180Och denna. DSC_9306Sedan spelade jag in Monki Talks tillsammans med ett gäng andra bloggare. Det var SÅ kul. DSC_9420Morgonen därpå åkte jag ner till Lund för att träffa den här favoriten! Vi promenerade runt i staden, träffade Daniel, drack vin och tog igen.DSC_9385Och min storebror Froste och Dana förstås.  IMG_2921En kväll åkte vi över till Köpenhamn för att träffa Magdalena. Vi hade en svinrolig kväll med en massa drinkar och bra samtal. IMG_2928Vaknade upp morgonen därpå i deras jättefina lägenhet. Var bakis. DSC_9560Och så hängde vi med Paulina en stund. Finis. DSC_9581Sedan hände en så himla sorglig sak. Boris, vår hund som vi haft i 14 år, insjuknade och dog. Pappa ringde mig när jag satt på tåget hem och jag grät och grät. Det första jag gjorde när jag kom hem till Stockholm var att åka hem till Boris, som hade somnat in bara ett par timmar tidigare, för att gosa med honom en sista gång innan han skulle kremeras. Han var fortfarande varm intill hjärtat. Jag grät tills hans päls var genomvåt och jag var alldeles utmattad. Tänker på dig ofta Botte ♥IMG_2662Jag var med några favoriter hemma hos Alessandra och Co. DSC_9711Fotograferade Johanna och Olle inför deras musikprojekt,fOch såg ut såhär.DSC_9989Läste Ja till Liv!    IMG_2552och ölade med mina klassisar.IMG_3122Min talangfulla vän Sarah hade utställning och jag och Felix gick på lägenhetsvisning på Kungsholmen.DSC_0047Och sedan åkte jag och Felix till Hälsingland för att andas frisk luft i några dagar. DSC_0095Mormor var där också! Älskade älskade mormor. DSC_0105Och bland annat dessa två finisar. DSC_0117Vi eldade i kakelugnarna, lagade god mat, låg ihopkurade under filtar och läste böcker och tittade på Bron.  DSC_0131En perfekt andas i kapp-resa. DSC_0016Med min bästa person. När vi var där fick vi veta att vi skulle få flytta in i Kungsholmenlägenheten! SÅ GLADA.

Translation: Oktober 2013. I moved my blog to Metro, went to Lund and Copenhagen to see friends, our dog Boris died </3 and Felix and I took a mini vacation to Hälsingland.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Flora!
  Om Unga feminister: Kan jag gå med bara för att jag är feminist, och allmänt tycker att allt de står för är bra och kick-ass, men inte vet om det är min politiska åsikt (jo min politiska åsikt är feministisk men kanske något annat också)? Vill inte binda upp mig på något sätt.. Kramis du är toppen!

  Fredrika 2014-01-15 20:01:57
  Svara
 • Härliga oktober. Superfina bilder :)

  melanie 2014-01-15 18:30:30 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
 • Grät en liten skvätt när jag läste om Boris. Vår 7 år gamla hund har cancer och jag är så känslig för allt som har med sjuka hundar att göra just nu :'(

  Förresten, din blogg är underbar!

  Amanda 2014-01-15 17:34:09
  Svara
 • Alltså måste bara säga att jag älskar din blogg. Jag blir alltid glad och megainpirerad när jag går in här och du är min förebild. Dina bilder, dina kläder, dina texter och du är underbara. Tack för att du introducerade mig till feminismen också.

  Bonnie 2014-01-15 15:04:25 http://bonnieelinandrea.blogg.se
  Svara
 • FIne billeder og efterårsfarver!

  Hende der læser bøger på stribe 2014-01-15 11:59:56 http://www.boegerpaastribe.com
  Svara
 • Hej, hur gör man för att bli medlem i Unga Feminister?

  Madeleine Nyberg 2014-01-15 11:12:30
  Svara
 • Dina bilder är alltid lika vackra!

  jennifer 2014-01-15 09:23:46 http://jenniferstroud.blogg.se
  Svara
 • Det är inte svårt att memorera en ny webbadress till världens bästa blogg!

  Sarah 2014-01-15 09:13:17
  Svara
 • åh vilka underbara bilder!!

  cajsa 2014-01-15 08:38:26 http://cajsasblogg.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind