Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Onsdag torsdag.

Bild 2014-01-15 kl. 20.47 #4Onsdag: topp från American Apparel, bomberjacka från Sheinside, byxor från H&M.Bild 2014-01-16 kl. 15.11 #2Bild 2014-01-16 kl. 15.12 #5Torsdag: klänning från second hand och bomberjacka från Romwe. Plus en frisyr som jag avskydde när jag var liten (mamma envisades att jag skulle ha det) men som jag idag tycker är rätt fin. Halva håret uppsatt alltså.

Är så sabla glad idag. Det skrämmer mig lite, för jag undrar när det ska slå om. Vill inte det. Vill alltid känna mig mjuk som pudersnö inuti. Nu tänker jag titta på Masters of Sex under en filt och njuta av den här fladdrande känslan i bröstkorgen.

Translation: Wednesday, top from American apparel, bomber jacket from Sheinside and pants from H&M. Thursday, dress from second hand and bomber jacket from Romwe. I’m so happy and satisfied today. Soft like powdery snow inside.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! Tycker det är helt rätt att du skriver att alla är vackra och att ingen ska känna sig ful etc etc. Men när du skrev i ett inlägg att du inte hade några nyårslöften om mat och träning, så reagerade jag lite. Du är så himla liten så det är inte konstigt att du inte behöver bry dig om sånt. Men, tänk på alla som kämpar med sin kropp hela tiden. Som tittar sig i spegeln och blir ledsen. Som jämför sig själv med gamla bilder för att se om man ser större eller mindre ut. Tänk på dom som ska sätta på sig sina jeans men inte längre kan stänga dom. Eller dom som inte vågar välja nya byxor från jobbet för att dom skämms så mycket över storleken. Det är inte alltid så himla kul. När man skäms så mycket att man inte vägar ta av sig inför sin pojkvän och man gör slut för att sexliv inte finns. Jag säger inte emot dig- för dina åsikter är helt riktiga. Men jag själv blir så himla ledsen bara:(

  Elin 2014-01-17 19:29:06
  Svara
 • Onsdagsklädseln är toppen, wow vad snyggt! Och angående AA – haters gonna hate, läser man din blogg så vet man ju redan att du inte är den som gör tummen upp till sexism!

  Linnea 2014-01-17 13:01:58
  Svara
 • tycker bomberjackan från sheinside är såå himla fin!

  MATILDA 2014-01-16 22:50:42 http://www.matildadanielsson.devote.se
  Svara
 • Du får hemskt gärna lägga ut en helbild på de grå byxorna från hm! Underbar blogg!

  sigrid 2014-01-16 22:35:59 http://sigridmariaa.blogg.se
  Svara
 • Ur ett miljöperspektiv är det ju ganska dumt att sluta använda kläder, speciellt eftersom du köpte dem innan allt detta också. Min enda invändning var egentligen att det vore bra med en disclaimer just för läsare som kanske inte är medvetna om dessa turer kring AA, som bara ser ett snyggt plagg. Det viktigaste är faktiskt att sprida information och medvetenhet tycker jag, och INTE att klanka ner på människor. Hoppas du inte tog det som det. Ville bara förtydliga detta.

  Nisha 2014-01-16 22:19:05
  Svara
  • Svar på Nishas kommentar.

   Håller helt med om det du skriver! Verkligen! Den förra kommentaren var riktad till Jorunn, inte till dig.

   Flora Wiström 2014-01-17 08:40:03
   Svara
 • Jag vet inte om du missade förra årets debacle kring American Apparel, men jag tycker att det är lite problematiskt när du tar med American Apparel i en outfit-bild (alltså du får givetvis klä dig i vad du vill, men jag tror du förstår vad jag menar), med tanke på att de bl.a. har blivit anmälda till Reklamombudsmannen för sexism. Jag tycker åtminstone att du kan skriva en disclaimer om varför American Apparel är problematiska när du nämner deras namn. Här är ett jättebra inlägg om detta förresten:

  http://enblommigtekopp.se/2013/may/de-ar-bra-pa-det-dar-med-unisex-de-dar-american-apparel-2.html

  Nu ska jag sluta vara jobbig och även tillägga att jag tycker sjukt mycket om din blogg, speciellt när du skriver om feminism<3 Det behövs fler som du, Flora!

  Nisha 2014-01-16 17:34:30
  Svara
  • Svar på Nishas kommentar.

   Hej Nisha! Självklart är jag medveten om American Apparels sexistiska reklam. Jag tycker, som du säkert förstår, att det är helt jävla vidrigt. Men jag tycker även kläderna är skitfina. Så JA, det är jätteproblematiskt. Nästa gång ska jag absolut reflektera mer kring det innan jag lägger upp en outfitbild med deras kläder. Tack för din kommentar och för dina fina ord. <3 <3 <3

   Flora Wiström 2014-01-16 17:42:07
   Svara
   • Svar på Flora Wiströms kommentar.

    Har också reflekterat över att du köper så mycket kläder från American Apparel när de är så uppenbart sexistiska. Har sett så mycket fina kläder därifrån men aldrig ens gått in i en butik av moraliska skäl.

    Jorunn Lavonius 2014-01-16 20:44:19 http://www.evahenrika.blogg.se
    Svara
    • Svar på Jorunn Lavoniuss kommentar.

     Fyra plagg varav ALLA köpta flera år innan sexismskandalen. Jag tycker också att deras reklam är helt oförsvarbar! Men om jag använder en fyra år gammal topp från AA så förstår jag att det kan kännas stötande, men jag tycker också någonstans att det känns orättvist att bli utpekad som omoralisk när jag kämpar för feminismen varje dag. Både på bloggen och i vardagen.

     Flora Wiström 2014-01-16 21:38:20
     Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind