Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett snöigt Stockholm, afternoon tea och Sibiriens soppkök.

IMG_4854Klär mig i skoluniformskjol och ny topp. IMG_4855Den kommer från Uniqlo och är ett samarbete med Orla Kiely.IMG_4975My är i Stockholm och hon orkar inte stå upp i rulltrappan pga bakfylla. Poserar snällt.IMG_4924Åker ut till Täby för att hämta ett par pinnstolar. Vi läser på vägen dit, Felix läser förstås en konstbok. IMG_4950Barnvaktar den här bokmärkesängeln som gillar att bygga duplo och skeda i soffan framför Pettson och tomtemaskinen. IMG_4952Köper hem pizza från Il forno al Gino som är min favoritpizzeria här på Kungsholmen.IMG_5036Jag läser Cirkeln i sängen.IMG_5038Mika fyller år och bjuder på vegetarisk lasagne och dessa goda efterrätter med turkisk yoghurt, nötter, bär, honung, kokosflingor och maränger. Några dagar senare kopierar jag denna geniala efterrätt när vi har middag här hemma.IMG_5079Jag och Felix åker hem till mormor för afternoon tea (hon kallade det så <3). Katterna klöser mot fönsterrutorna och vill komma in. De får de inte, för Felix är allergisk.IMG_5081Silja kommer och gör oss sällskap. Älskar den lilla ungen.IMG_5159Det börjar snöa.IMG_5155Går till Karlbergs station i strålande solsken och knallblå himmel och blir så oerhört lycklig. Stannar till på St:eriksbron och vänder ansiktet mot solen.  IMG_5160Köper en marimekkoplånbok på Etsy. IMG_5191Jag och Jaana bjuder Esmeralda på middag på Sibiriens soppkök. Jag tar musselsoppan som är megagod.  IMG_5196 Vi dricker vin och går hem till Jaana. Timmarna går och vi avhandlar bra samtalsämne efter bra samtalsämne, dricker gin & tonics och avslutar kvällen på Strand.

Translation: What I’ve done lately. Among other things: snowy Stockholm walks, afternoon tea at my grandmothers and dinner with Esmeralda and Jaana.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • så otroligt vackra bilder! :)

  melanie 2014-01-22 15:44:47 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
 • Hej! Kan du inte skriva lite om cirkeln när du har läst klart den? Tack förresten för himla inspirerande läsning och bilder helatiden!

  Nea 2014-01-22 15:17:59 http://tiaranea.blogspot.se
  Svara
 • Hej! Du inspirerar mig! Skulle du inte kunna lägga upp en video eller bildreportage om hur du sminkar dig? Behöver tips :)

  Olivia 2014-01-21 23:01:21
  Svara
 • Du inspirerar mig!

  Lovisa 2014-01-21 14:05:24
  Svara
 • hur mysigt ser inte allt det här ut då? <3 inatt kom förresten snön till berlin!!!!! bara tre millimeter eller så, men ändå, det börjar nu. peppar för övrigt att läsa de två sista böckerna i cirkel-serien, det har inte blivit av ännu pga brist på svenska bibliotek i tyskland och en ovilja att lägga dyra pengar på inbundna utgåvor. puss på dig!

  julia 2014-01-21 10:30:36 http://ohhboy.blogg.se
  Svara
 • så underbar kjol du har.

  elza 2014-01-21 10:12:49 http://rymdkrig.blogspot.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind