Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tisdagskväll på AG.

felixIgår satt jag hemma och jobbade på en Stockholmsguide som kommer ut nästa vecka, och eftersom den är matrelaterad blev jag så himla sugen på att gå ut och äta. Så jag ringde Felix och frågade om inte han tyckte att det var en bra idé. Det tyckte han! Vi gick till AG som ligger här på Kungsholmen.DSC_3129Det blir många hamburgare på denna blogg, men det är ju min bästa rätt just nu. Den här var väldigt god i köttet och tillbehören men brödet var lite torrt tyckte både jag och Felix. Fortfarande har Flippin’ Burgers bäst burgare i stan tycker jag! Men jag är jättesugen på att testa hamburgerhaket i Rågsved. DSC_3143Varje gång vi går ut och äter fastslår vi att det är SÅ värt att lägga pengar på restaurangbesök. Skönt att komma ut ur lägenhetsbubblan en stund, testa mat som en kanske inte skulle laga hemma och få känna sig lite lyxig och bortskämd. Det är klart att vi inte har pengar nog att göra det ofta, men då och då tar vi oss råd till det. DSC_3153I fredags när jag var med Esmi och Jaana passerade vi en mataffär med ett foto av ett stort köttstycke. Då frågade jag om inte de trodde att det skulle bli tabu med köttreklam i framtiden, precis som det börjar bli mer och mer oaccepterat med sexistisk reklam (tack gud, nej förlåt feministerna, för det). Denna tanke slog mig igen igår när jag tittade på alla köttstycken som hängde synliga i restaurangen. Nåja.  DSC_3154Fin industriinredning på AG i alla fall!  Till efterrätt beställde jag in deras HELT SJUKT goda kladdkaka. Missa inte den om ni äter där, hur mätta ni än är.

Idag har vi varit tillsammans i två år och tio månader förresten. <3

Translation: Felix and I ate hamburgers at AG yesterday. I love spontaneous restaurant visits!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej! Tips på lägenheter i Stockholm/Sthlms-området?? Behöver i mars, men främst i augusti. Inneboende eller själv. Allt är av intresse. Förstahandskontrakt vore ju bra men svårt i Sthlm vad jag förstått!!

  Kram Johanna

  Johanna 2014-01-22 21:44:00
  Svara
 • Babas Burgers i Rågsved är grymt! Det ligger precis mitt emot min gamla lägenhet där jag bodde i 1,5 år, och det var ju himla lägligt! Det är ett otroligt litet hak, men burgarna kan man välja i alla olika former och tillbehör, och dessutom smakar allt så himla gott! TESTA!

  Petra 2014-01-22 21:08:37
  Svara
 • Förstår inte riktigt hur du resonerar angående köttreklam? Och att du, som uppenbarligen är köttätare, störs av att det hänger kött synligt inne på restaurangen förstår jag inte heller. Jag äter också kött då och då och vill gärna se processen bakom, veta varifrån djuret kommer ifrån osv (därför gillar jag också AG). Hellre tydliga köttreklamer så att en faktiskt vet var det är en äter, snarare än färdigprocessade burgare där kidzen knappt vet att det kommer från ett djur!

  Jenny 2014-01-22 19:38:55
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Mitt resonemang är inget jag har lagt ner mycket tankekraft på, utan en intressant tanke jag fick som jag ville dela med er. Jag har inte sagt att jag stör mig på det synliga köttet på AG. Jag håller helt med om att det är viktigt att veta vart köttet kommer ifrån, därför kan jag äta på AG med gott samvete (och undviker till allra högsta grad att köpa kött av okänt ursprung). Men en sak vet jag, och det är att det är en oerhörd miljörisk att människor äter så mycket kött. I framtiden kommer en helt enkelt inte kunna äta kött i samma utsträckning – och då tror jag inte heller att köttreklam kommer vara något att uppmuntra. Är du med mig?

   Flora Wiström 2014-01-22 20:43:56
   Svara
 • Om burgare är en favorit så måste du prova Oljebarens! Tips tips

  Victoria 2014-01-22 13:42:18
  Svara
 • Älskar din blogg Flora! Den har en sån skön ”vibe” och jag blir alltid glad av att klicka in på den. Blir så inspirerad för du också är artistisk av dig och uppskattar kultur. Du får gärna recensera mer film/böcker/bio, det tycker jag är najs, plus mode såklart:) hare bra!

  grodan 2014-01-22 13:33:37
  Svara
 • FLORA! Vad använder du dig av för scanner?! Skulle verkligen vara skitfint om du kunde svara på mig fråga! Så fin blogg btw <3

  Jose 2014-01-22 13:04:54
  Svara
 • Vad gott det ser ut!! Och jag håller med, flippin’ burgers ÄR den godaste burgaren och jag har också smakat många. Älskar den. Annars tror jag verkligen att det är som du säger med köttreklamen, jag tror att människor i framtiden kommer tycka vi var dumma i huvudet och tycka reklamerna är helt insane. Lite som vi tycker om alla gamla reklamer för cigg nu.

  Emelie 2014-01-22 11:42:03 http://unvelo.se/
  Svara
 • Hamburgehaket i Rågsved är väl rätt gammalt? Eller har det kommit ett nytt? Har du varit på det populära i Tensta (minns ej namn) eller svenska Hamburgerköket i midsommarkransen ?

  Olivia 2014-01-22 11:25:54
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Det är mycket möjligt, hörde om det för första gången igår så jag tog för givet att det var nytt.. Ska ändra! Tack! Har inte varit på de två andra :) Tack för tips!

   Flora Wiström 2014-01-22 13:50:27
   Svara
 • Va fint,så länge sedan jag var där typ 10 år.Tack för påminelsen<3

  oroshjärta 2014-01-22 09:43:02 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • mums vad det ser gott ut!! och du är såå fin

  cajsa 2014-01-22 09:39:51 http://cajsasblogg.devote.se
  Svara
 • asså love att du poängterar att ni inte har råd jätteofta <3 <3 <3 så viktigt. puss och grattis!

  my 2014-01-22 09:02:28
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind