Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bra saker som hänt mig på sistone:

☞ När jag håller min lillasyster tryckt mot min famn, drar in doften från hennes hjässa och känner energiströmningarna mellan våra kroppar. När hon tittar upp på mig med sina glaskuleögon och ler så att de två tänderna syns.

☞ När han kommer innanför dörren och lyfter upp mig i famnen, pussar mig över hela ansiktet och uttrycker hur glad han är att se mig.

☞ När jag går in på Society6 och ser hur många det är av er som har beställt min illustration. Hur hjärtat kanariefågelpickar när jag inser att den kommer hänga i så många olika hem.

collage1

☞ När vi tittar på Sherlock och det är så brutalt spännande att vi hoppar närmare varandra.

☞ När vi sjunger karaoke, tappar rösten och plåstrar om med en till kanna öl.

☞ När vi står vid Södergrillen och Leo får hamburgerdressing i skägget och Matilda bjuder på sina pommes frites.

☞ När vi duschar tillsammans och vilar huvudet över varandras axlar som två hästar.

6c33a0abf5dfdbba2047ced14c18bc45

☞ När jag äter lunch hos farmor och jag har köpt med mig Delseliussemlor till efterrätt. Hon avslöjar att hon inte äter grädde, men hon skrapar bort det mesta och äter för att göra mig glad.

☞ När jag säger till pappa att jag vill klippa page och han googlar upp bilder på Twiggy och tycker att jag ska klippa håret kort. Säger att jag skulle vara tuff i det.

☞ När jag pratar med My, klämmer telefonen mellan örat och axeln och lyssnar på henne medan jag lagar wok med citrongräs.

☞ När vi överraskar Sarah på hennes födelsedag. Vi stannar länge, lyssnar på hennes pappas historier om sin flykt till Sverige och gapar för att han är så häftig.

collage2

☞ När jag har fått perfekt med färg och vatten på penseln och den gör som jag vill på akvarellpappret.

☞ När han har somnat på mitt bröst och jag läser sida efter sida i min bok och kan inte sluta för den är så fantastisk. När jag släcker lampan snurrar orden i huvudet på mig och jag vet att jag borde gå upp och skriva men hans kropp är så varm bredvid min.

Ni kan väl berätta om någon bra sak som är hänt er på sistone?
Bildlänkar.

Translation: Good things that has happened to me lately. Tell me about yours!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
89kommentarer
 • Det bästa som händer mig några gånger i veckan är när jag kommer hem och min hund står och väntar storsint i fönstret. När han får syn på mig så viftar han så häftigt på svansen att hans bröstkorg rör sig sidledes, så det ser ut som att han dansar åt att jag kommer hem <3

  Alma 2014-02-10 19:03:36
  Svara
 • Att jag imorgon får prova min efterlängtade studentmössa. Det är min tur nu!

  Amanda 2014-02-05 18:02:51
  Svara
 • När jag insåg att han inte alls är intresserad av mig på samma sätt som jag av honom. Att det fick min dragningskraft till honom att bli ännu starkare. Det känns bra för jag har inte känt så på mycket länge.

  f 2014-02-05 16:02:11
  Svara
 • När jag upptäckte att jag är för jäkla bra på att måla. Jag tror att han kommer att bli glad för sin 20-årspresent!

  Ella 2014-02-02 21:47:02
  Svara
 • Att han skickar ett fint mejl där han beskriver hur tacksam han är över att det är vi. Trots att vi varit ifrån varandra i två månader och kommer vara det i två till. Att jag känner hur mycket jag älskar honom i HELA kroppen. Obeskrivligt.

  Sofia 2014-02-02 00:46:04
  Svara
 • Att jag jobbar på ett ålderdomshem där det finns så fina gamla människor. Det känns så givande och lärorikt att hjälpa dem. Älskar att höra historier från deras tid, deras kärleker och hur de övervunnit hinder. Som att en kvinna blivit tillsagd av läkare att hon aldrig skulle kunna få barn, men gissa vad? Sedan fick hon två. Sådana härliga saker.
  Sedan älskar jag att vara singel just nu. Jag klarar mig verkligen så himla bra själv och trivs dessutom bättre och bättre med mig själv hela tiden. Jag vet äntligen vad jag ska plugga i höst, då kommer jag lämna min hemstad så jag vill faktiskt inte fastna för någon just nu. Istället trivs jag med att dansa galet med mina tjejkompisar på klubbar, kanske kyssa en och annan främmande kille, och bara kunna känna mig allmänt bra och snygg. För någon som alltid blivit sedd lite som en ”tönt” i skolan så är det så galet kul att fixa sig fin och att se hur killar faktiskt tittar efter en, pratar med en och försöker få en om man ska säga så, haha. Det är ju stärkande för självförtroendet när det kommer fram riktigt snygga killar, även fast det kanske låter lite halvtöntigt, men det får faktiskt mig att känna mig som något extra.
  Puss och kram på dig flora, du verkar vara en så himla fin tjej och sprider så mycket bra energi!

  E 2014-02-01 00:48:52
  Svara
 • Jag är nöjd över att jag har satt igång med en arbetspraktik efter 3 år lång depression.
  Jag är nöjd över alla barn jag kommer träffa och ha att göra med.
  Jag är nöjd över att jag börjar lära mig ha tråkigt.
  Jag är nöjd över att jag börjat ta tag i måsten. Som träning och städning och matlagning.
  Jag är nöjd över människor som finns på jorden.
  Jag är nöjd över att jag klarat att hålla mig borta från socker i snart två veckor.
  Jag är nöjd över att jag kommer studera mer.
  Jag är nöjd över mina kollegor.
  Jag är missnöjd över att jag inte har något att göra och att jag inte vill göra något.
  Jag är missnöjd över att livet känns enformigt.
  Jag är missnöjd över att jag är för fet.
  Jag är missnöjd över att jag är för ovältränad.
  Jag är missnöjd över att jag inte har vänner.
  Jag är missnöjd över att jag inte har ett roligare liv.
  Jag är missnöjd över att jag inte hjälparbetar.

  anonym 2014-01-31 13:55:24
  Svara
 • Att jag tror att jag börjar bli kär, i någon som känner likadant för allra första gången i mitt liv. När vi kysser varandra får jag ett sådant känslosvall att jag nästan får lust att gråta. Och vi har sagt ‘jag tycker om dig’ och så men igår morse sa han:
  – Jag tror jag börjar bli lite småkär i dig.
  Och jag svarade såklart att jag börjar bli lite småkär i honom med. <3

  Kajsa 2014-01-31 07:42:13 http://kajsajarnehage.blogg.se
  Svara
 • att jag börjat på folkis, där min kreativitet får flöda fritt, där jag fått en en extra familj.

  louise 2014-01-30 23:16:47
  Svara
 • Killen jag har legat med till och från i sju år uttryckte att vi nog skulle passa bra som ett par. Jag blev mitt paffaste för vi är inte sånna. Vi är sånna som pratar snusk i alla våra konversationer och aldrig mer än det. Men jag blev så pirrig, tyvärr. För att om tre dagar har han ändat sig igen.
  Men han kommer iallafall till mig i helgen. Åker över 100mil för att ligga. Och bara en sån sak är ju fin på något sätt.

  Lisa 2014-01-30 22:40:27
  Svara
 • Att jag fick byte till den linjen jag helst ville gå idag. Är så jäkla glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

  Mathilda 2014-01-30 22:35:22 http://rabbitheart.webblogg.se
  Svara
 • Vi hade inte setts på flera månader men när vi sågs fick han mitt annars så frusna hjärta att slå hejvilt igen. Han har samma effekt varenda jävla gång och han är den enda jag vill vara med!

  Anna 2014-01-30 21:27:16
  Svara
 • Denna konversation:
  Jag: Är vi tillsammans nu?
  Han: Mmmm
  Han: vänta, vilket datum är det?
  Jag: 12 januari
  Han. Okej. Det är viktigt.

  a 2014-01-30 21:20:18
  Svara
 • När jag sitter och målar medan min lillasyster pluggar och vi skrattar tills tårarna rinner, åt allt och inget för att sedan prata om livet. Hon har verkligen blivit en helt fantastiskt klok människa, oj vad jag älskar henne.

  mimmi 2014-01-30 21:00:08
  Svara
 • Att jag Tar de sista pengarna jag har att röra mig med denna månad, lämnar studentstaden ett tag och åker hem till mamma i helgen

  Linn 2014-01-30 20:48:43
  Svara
 • Fick äntligen min bästa vän att vara lite glad efter världens jobbigaste tid med en överasskningsfest!
  Hon log hela kvällen!

  Kerstin 2014-01-30 19:47:28
  Svara
 • när jag är på släktkalas hos min pojkvän för första gången och han ser att jag tycker det är jobbigt, så han drar upp mig på ovanvåningen och pussar mig länge

  matilda 2014-01-30 19:34:53
  Svara
 • När det gått prick ett halvår sedan vi sa ”vi kan väl kalla oss tillsammans så länge” och vi ligger i hans soffa, han i min famn, och ser Hur många lingon finns det i världen? och under begravningsscenen märker jag att något inte stämmer. Min fina, unga man gråter som ett litet barn. ”Vad är det?” frågar jag och han svarar ”Jag tänker på morfar.” Hans morfar som dog för snart ett år sedan, jag aldrig hann träffa och som han saknar ofantligt. Vi satt och grät, jag för att han var ledsen, och höll om varandra. Efteråt sa han ”Jag är glad för att du är här.” Jag fick så mycket hjärteont och kände mig så glad för att både glädje och sorg går att visa i vårt förhållande. Så sorgligt och fint på samma gång.

  Helén 2014-01-30 19:34:14 http://easyblue.blogg.se/
  Svara
 • när en vän sitter vid mitt köksbord och jag tänker att det enda jag behöver är systerskapet och inte alls nån himla karl som kanske bara vill ligga när han är full

  evelina 2014-01-30 15:33:58
  Svara
 • När han håller om mig och viskar: ”Två månader… snart två månader, och det ska bli fler”

  Ellen 2014-01-30 13:13:20
  Svara
 • När han håller om mig och andas mot min hals och säger ”jag har saknat dig, jättemycket”

  Louise 2014-01-30 13:10:47
  Svara
 • Han hade sagt att han var kär i mig, jag skulle träffa honom för att ge honom svar och säga att jag inte var kär i honom, istället pussar han mig på munnen och oj vad jag visst var kär.

  Emma 2014-01-30 13:09:39
  Svara
 • Han passade på att pussa mig i bilen medan vi stod vid ett rödljus och sa ” jag har ju inte fått pussa på dig på flera timmar! ”
  Bara en sån sak, han gör mig så himla lycklig.

  Lina 2014-01-30 11:55:23
  Svara
 • När jag efter år och dar av dödsångest bestämt mig för att prata med både präst och kurator och möta rädslan med en människokroppsdissektion. Att se rädslan i vitögat kommer göra mig så stolt över mig själv.

  sigrid 2014-01-30 11:53:01 http://sigridmariaa.blogg.se
  Svara
 • När han håller fast mig med armar och ben då vi ligger i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Han luktar mig i örat, pussar mig på kinden och säger ”du är den ända”.

  Alexandra 2014-01-30 09:39:21 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • När jag efter ett halvår av en knäskada är på bättringsvägen mot en hel kropp och ett liv med dans igen. När jag efter två veckor efter operationen kan stå på knä igen. Igår på gymmet gjorde jag benlyft med massa kilo tyngre än vad jag kunnat under min skada och hela min kropp riktigt mindes hur det kändes att vara hel. Där mitt bland människor fylldes mina ögon av tårar av detta lyckorus.

  Nadja 2014-01-30 00:54:06
  Svara
 • Jag gick från att ha en axellång, platt och livlöst frisyr till en superkort och asball och jag bara beundrar mig själv så mycket för att jag äntligen vågade ta steget trots mina vänners skeptiska åsikter.

  Jag böjde mig fram, kramade honom, höll tillbaka tårarna och sa:
  ”jag har känt mig tom på känslor den senaste tiden…förlåt”
  Varpå Han lugnt svarade:
  ”det är okej att känna sig tom ibland, skulle det inte finnas upp- och nergångar så skulle vi aldrig märka när vi är som lyclkigast”

  Anna 2014-01-29 23:05:26 http://annasomfotograf.blogg.se
  Svara
 • Har för första gången i mitt 22-åriga liv hittat en fin person som tycker om mig tillbaka. Han säger att jag gör honom lycklig, det är det finaste någon sagt till mig. Jag är jättekär. :)

  Emma 2014-01-29 22:58:38
  Svara
 • Tror jag fick en liten crush på en pojke/kille/man, bara sådär, i söndags. Vi var för många i en alldeles för liten lägenhet så jag fick sova mellan två killar; framför allt bredvid Honom. Så någon gång mellan halv fem och åtta i söndagsmorse så blev jag lite intresserad och det är ju fint! Fast också jobbigt för jag orkar inte tycka om någon nu. Vill inte. Fast det är väl då det kan bli som bäst. Så ja, det är trots allt en bra sak som hänt mig på sistone.

  R 2014-01-29 21:58:25
  Svara
 • När han hälsar med mitt namn på bussen en lördagnatt. Han där som sitter och läser en bok mitt på busstorget och som jag spanat på så många gånger, där han står med händerna djupt ner i fickorna på den gröna långa kappan i väntan på bussen. Nu ska vi visste se Håkan tillsammans i sommar, så det kan bli.

  Dagmar 2014-01-29 21:57:33
  Svara
 • Jag skulle precis springa till mitt tåg när han sa att han ville bli en bättre man för mig. Att jag är annorlunda mot alla andra tjejer han träffat och att jag sprider lycka runt mig som ingen annan. Att hela han vill ha mig.
  Trots att allt är dålig timing och trots att jag tvivlar på mina egna känslor skapar det ett lyckorus och skakningar i hela kroppen. Såsom bara ett par mörka blågröna ögon kan få en att göra.

  Klara 2014-01-29 21:49:10
  Svara
 • Jag har fått en ny vän. Bara helt plötsligt. Vi pratar massor hela tiden och igårkväll skrev han att fan, jag gillar dig, och jag skrev detsamma jo just för att han kan vara HELT oseriös och knäpp och rolig samtidigt som han också kan vara fullkomligt allvarlig när det behövs. Jag skrev det till honom och det var så roligt för han hade precis tänk samma sak om mig skrev han. Så bestämde vi att det var den bästa kombinationen, och nu är vi buddzz och det är så jävla härligt.

  s. 2014-01-29 21:48:22
  Svara
 • Jag och min lilla nästkusin i en pulka på väg ner för en backe med snön överallt omkring oss. Mitt spontana skrik när vi fick fart och hennes stora leende när vi kom ner. Det var ett fint minne från idag.

  Michaela 2014-01-29 21:44:36 http://cykelsyster.blogg.se
  Svara
 • Att jag gjorde så mycket bättre ifrån mig än jag trodde på en rapport.

  När jag tittar mot honom och det ser ut som att han tittar mot mig med en dröjande blick, som får mitt hjärta att hoppa över ett slag.

  Filippa 2014-01-29 21:33:56
  Svara
 • När jag drunknar i hans ögon och jag vet att han ser på mig som jag ser på honom.

  l 2014-01-29 21:16:47
  Svara
 • Mina fantastiska vänner. Vet ingen som skrattar så mycket som vi gör en helt vanlig dag i skolan. Är så stolt och tacksam för att jag fått äran att spendera mina dagar tillsammans med dem!

  Isabelle 2014-01-29 21:09:54 http://isabellesandberg.blogg.se/
  Svara
 • Att jag har skrattat brutalt mycket varje skoldag med mina underbara vänner, trots att skolan är mer dötrist än vanligt.

  Catarina 2014-01-29 20:23:06
  Svara
 • När jag pratar med en kompis i tre timmar och jag till slut lyckas nämna det som gör ont utan att hen dömmer mig, utan att det känns sammanpressat och falskt, samt att hen inte dömer mig. Det gjorde min dag idag efter att ha hängt med personer som bara fick mig att må dåligt.

  Rebecka 2014-01-29 19:26:08
  Svara
 • Att igår log han när han såg mig, sa hej och ville tvunget ge mig en kram.
  jag hoppas inte han såg mina rodnade kinder och hur min blick liksom fastnade på honom

  M 2014-01-29 19:10:35
  Svara
 • Att jag hittat hit, det är verkligen en så otroligt äkta och vacker och fruktansvärt crazyballs bra blogg, sluta aldrig skriva.

  Emma 2014-01-29 18:49:58
  Svara
 • att komprimera ned sitt liv till kanske tjugosex kilos packning, säga upp abonnemang och lämna över sina nycklar till någon annan och sen sätta sig på ett plan till amerikanska västkusten. bygga ett nytt hem.

  Vicky 2014-01-29 18:33:51 http://vickys.se/
  Svara
 • När en av mina elever kramar mig i matkön och säger: ”Jag är kär i dig. I dig och mamma.”

  Matilda 2014-01-29 18:32:44 http://fjarilsknut.blogg.se
  Svara
 • Bästa är när jag låg tätt tillsammans med finaste killen, och han sa att det är länge sedan något har känts så bra som det gjorde då, där med mig. Och att han sedan pussade mig i nacken och höll om mig resten av natten.

  Frida 2014-01-29 18:31:20
  Svara
 • Att jag ska få hångla i helgen, att jag igår kunde äta utan ångest för första gången på länge, att jag idag skrattade så tårarna rann, att jag klarade historialäxan, att jag har fått jobb. Att allt bara verkar funka och flyta just nu.

  Amanda 2014-01-29 18:11:50 http://sommarskorna.blogg.se
  Svara
 • Att uppleva mitt livs första jobbintervju.
  Att bli sams med en vän jag grälat med, krama henne hårt o gråta lite i hennes hår.
  Att om en dag fira att jag fått kalla min favoritperson för MIN i ett år.
  Att bruncha med mina klasskompisar och känna hur kroppen ilar av den lycka som uppstår när jag umgås med dem.

  A 2014-01-29 17:53:10
  Svara
 • Min kompis introducerade mig för washitejp och därmed var mitt problem löst hur jag skulle hänga upp alla foton på väggen på alla fina kompisar, husdjur och pojkvännen. En gladfotovägg ovanför skrivbordet kommer bli bästa pluggsällskapet.

  M 2014-01-29 17:28:21
  Svara
 • När jag sitter på golvet i hennes rum och låter den varma tekoppen tina upp mina stelfrusna fingrar. Hon sitter mittemot och talar ivrigt om en pojke hon senare ska på dejt med. Han verkar vara en riktigt fin person och jag blir så glad för min väns skull då hon, precis som jag, har ett kärleksförflutet som orsakat mer tårar än glädje.

  Veronika 2014-01-29 17:27:55
  Svara
 • Att jag blev kallad på arbetsintervju i helgen och chefen jag pratade med sa att jag passade som säljare, och jag blev glad hela jag för det är ju vad jag vill jobba med i framtiden.

  Elin 2014-01-29 16:55:52 http://www.snarthemma.blogg.se
  Svara
 • Att han står kvar trots att hela min värld snurrat till sig, och det gör oss starkare.

  Sofia 2014-01-29 16:21:53
  Svara
 • Att jag i helgen får träffa tre vänner som jag ser alltför sällan på grund av avståndet mellan oss. Vi har talat om det så himla länge att vi borde ses, och plötsligt märker vi att vi alla kommer att vara på samma ställe vid samma tidpunkt. åh jag blir så GLAD när jag tänker på det! kommer bli en finfin helg har jag på känn.

  Mirjam 2014-01-29 16:16:36 http://kortochgott.devote.se
  Svara
 • att jag äntligen bestämt mig för att flytta till england

  Pauline 2014-01-29 16:09:47
  Svara
 • Att jag sakta men säkert själv fixar mitt brustna hjärta.

  vinga 2014-01-29 15:56:05
  Svara
 • Att den här månaden har varit så turbulent, djävulskt fin men också så himla himla sorglig. Så himla fin för att jag har fått träffa honom som jag inte vet riktigt vad som händer mellan oss, utan bara att jag gillar honom och han gillar mig. Vi har värmt varandras frusna kroppar och givit varandra tusen kyssar. Så sorglig för att min farmor gått bort och alla är så ledsna. Men jag vet att hon har det bra nu och slipper lida, fina fina farmor.

  Julia 2014-01-29 15:45:08
  Svara
 • Han sa att han älskade mig, och jag visste inte om jag älskade honom tillbaka. Nu vet jag.

  Lina 2014-01-29 15:33:49
  Svara
 • Jag och min bästa vän pratade inte större delen av förra året efter några misstag och hemska bråk. Hade en jättelång pratstund i slutet av december och igår efter den första filmkvällen på länge får jag ett sms där det står: ”Du är den som betyder mest för mig. <3"

  Clara 2014-01-29 15:21:05 http://windowsopenedwide.tumblr.com/
  Svara
 • Idag har min danska kompis varit och hälsat på mig. Vi träffades i Australien och det gör mig så himla glad att hon bor i Danmark, för då kan jag träffa henne hur enkelt som helst.

  agnes 2014-01-29 15:04:43 http://detonera.blogspot.se
  Svara
 • Att jag mitt i allt detta hemska som just nu pågår i mitt liv har hittat en så fin person som han, som har glittrande ögon och vars skratt jag älskar mer än något annat i hela världen.

  Emma 2014-01-29 14:35:28 http://emmaljungberg.devote.se
  Svara
 • För första gången i mitt liv har jag fått uppleva hur det känns att ligga tätt ihop med killen jag är dödskär i. Att kura in sig i en varm famn och få stryka fingrarna över hans rygg. Jag önskar att alla fick uppleva det.

  Ebba 2014-01-29 14:24:52
  Svara
 • Att jag insett att allt jag behöver är han. Och att han behöver mig lika mycket

  Linda 2014-01-29 14:08:49
  Svara
 • Att jag ligger nerbäddad i min pojkväns säng, med hemsk mensvärk. Nyss beklagade han sig över att han inte hade någon choklad att ge mig, och sen gick han ut i köket och gjorde chokladmousse till mig. Han är verkligen helt fantastiskt.

  Emma Svensson 2014-01-29 13:56:38
  Svara
 • Att jag och min pojkvän bokade en resa till Berlin. Det var vår julklapp till varandra och om bara 24 dagar får vi ro om varandra i en hel vecka utan allt vardagstrassel som stör. Jag längtar så jag nästan spricker.

  Hanna 2014-01-29 13:52:05
  Svara
 • Att jag fick låta min dröm vänta lite till och lämna London för Sverige och tillfriskna från körtelfeber må göra väldigt ont.
  Men det faktum att de vänner som är kvar i min lilla stad kommer och hälsar på mig med glass, choklad, pizza och sitt fantastiska sällskap är något av det finaste i hela världen. Det lär dessutom vara vår i London när jag kommer tillbaka.

  H 2014-01-29 13:25:09
  Svara
 • När L smsar och säger att jag måstemåstemåste komma dit NU.
  När B skriver att vi ses väl på torsdag?
  När jag vände mig om och hennes nacke låg där, även om jag inte får röra den.
  När jag lyssnar på min bästis band för de är så himla bra.
  Att det faktiskt fungerar att kommunicera via bloggar.
  Att jag fick bra tips på min första skrivuppgift.
  Att det är så roligt att läsa hela tiden.
  Att jag köpt en ny knäpp klänning.

  Stormen 2014-01-29 13:15:42 http://porslinspojke.wordpress.com
  Svara
 • Att jag hånglade med alldeles för många killar på en enda kväll fastän det bara fanns en jag ville hångla med egentligen. Och att jag sen insåg att han var alldeles för tråkig för mig och att jag bara måste vara singel just nu. För jag älskar ju att hångla egentligen och jag behöver ingen pojkvän för att få göra det och framförallt inte en som kanske inte ens tycker om mig på det sättet.

  M 2014-01-29 13:15:22
  Svara
 • När jag klev av bussen för några veckor sedan och hörde hur någon sade ”ursäkta” till min rygg. Jag vände mig om, och där stod killen jag hade tittat på bara minuter tidigare på bussen. Han sade att jag var vacker och sen bytte vi nummer och nu ses vi mest hela tiden,och ingen gör mig lika glad som honom.

  Hanna 2014-01-29 13:14:24
  Svara
 • Att jag tog den finaste människan som finns och drog. Packade sjuukt tunga väskor och flyttade till ett nytt land. Att jag bor ihop med henne nu är fan så mycket beyond awesome så att jag vet inte. Hon gör mig glad, stark och lycklig. Alla snackar om kärlek å killar å blabla men nej, vi gör en singel high-5 och tänker att näää, d behövs inte. Hon gör mig hel. Vår vänskap bär mig.

  J 2014-01-29 12:57:21
  Svara
 • Att jag har fått en vikarietjänst på kommunkök i Uppsala, antagligen får jag mest diska men det struntar jag i för det är ett steg närmare till att nå min dröm om att öppna mitt egen lunchrestaurang.

  Siri 2014-01-29 12:53:29
  Svara
 • Han bara finns där för mig hela tiden, och han är den viktigaste människan i mitt liv. Idag har vi 10 månader och allt känns så bra.

  Mimmi 2014-01-29 12:39:15
  Svara
 • Att jag närsomhelst blir storasyster igen. Längtar så obeskrivligt mycket efter att få se, känna och dofta på hen, få pussa på hjässan och ha hen på mitt bröst. Åååh. Kom ut nu!

  Sara 2014-01-29 12:35:43 http://www.vardagaren.devote.se
  Svara
 • Allt faller på plats och känns så rätt när han delar sin innersta hemlighet. Jag vet att han litar på mig och känslan av att veta att han behöver mig så som jag behöver honom, så som bästavänner behöver varandra värmer och är tryggt. Vänskap är så obeskrivligt fint.

  E 2014-01-29 11:33:08
  Svara
 • Jag har kommit över honom, jag överlevde, jag fattar det knappt. JAG KLARADE DET!

  Hanna P 2014-01-29 11:32:49
  Svara
 • Det som händer precis nu som är så himla fel men känns så rätt.
  Att Stockholm är finare än jag föreställt mig.
  Att jag sitter i en kardemummadoftande studio omringad av bullar, pajer, kakor av alla dess slag.

  Sofia 2014-01-29 11:21:37 http://sofiabystrom.blogg.se
  Svara
 • Att jag förhoppningsvis kommer flytta in i en lägenhet ett stenkast ifrån honom som jag gillar allra mest, kommer kunna gå och krama exakt när som.

  Malin 2014-01-29 11:19:30
  Svara
 • Jag träffade en kille sista kvällen på Hultsfred i somras, och vi klickade verkligen. Vi hade så pass svårt att slita oss ifrån varandra att vi smsat milslånga sms vareviga dag i sju månader nu. Om hur mycket vi gillar varandra. Om hur fina vi är. Om hur smarta kloka och bra personer vi är.
  På fredag ska jag byta tåg i Stockholm, då ska han möta mig på centralen. Jag har inte ens hört hans röst sen i somras, men det hindrade mig inte från att fråga. ”Vill du dricka kaffe i 40 minuter på fredag förmiddag?”. Han ville det så gärna så. Fattar knappt att jag var så modig. Och att jag ska få se honom igen

  Anna 2014-01-29 11:18:35
  Svara
 • Att om exakt tre dagar får jag se in i hans ögon och ligga ihopslingrad i hans säng igen, och då har jag bestämt mig för att säga ”jag älskar dig”. För efter två månader och fem dagar är jag säker <3

  frida 2014-01-29 11:09:04 http://theblondcream.blogspot.com
  Svara
 • jag valde bort han som jag tänkt på alldeles för länge, han som mest gjort mig ledsen, för han som jag precis träffat, han som får mig att skratta och säger att jag är fin, och det känns så himla bra. fruktansvärt läskigt men bra.

  e 2014-01-29 10:57:38
  Svara
 • Att jag köpte tågbiljetter efter mycket velande så om en och en halv vecka är jag i Skåne över helgen för att träffa massa saknade personer.

  Mathilda 2014-01-29 10:54:14 http://awaay.blogg.se
  Svara
 • Att min pojkvän satte sig på tåget hem till mig klockan tio på kvällenni måndags och vi hade snöbollskrig tills vi blev yra, krigade med tandborstarna tills jag inte kunde hålla mig för skratt mera och sedan somnade alldeles omslingrade i varandra.

  Sandra Leone 2014-01-29 10:29:28 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • Att jag klarade en tenta som har plågat mig sen oktober. Att jag kom hem, sprallig av glädje, och möttes av grattis-kyssar i dörröppningen.

  Sarah 2014-01-29 10:24:13
  Svara
 • Att efter lite mer än ett år så börjar jag släppa honom och tanken på oss, tänker mindre och mindre på våra fina stunder vi hade tillsammans och för första gången på länge ser jag andra personer när jag är ute på krogen.

  anna 2014-01-29 10:10:51 http://smilingstone.devote.se
  Svara
 • Att om mindre än tre veckor flyttar jag in i världens bästa lägenhet med världens bästa kompis och får äntligen bli lite vuxen på riktigt. Det pirrar överallt när jag tänker på det; kanske överlever man vintern trots allt.

  Emma 2014-01-29 10:06:28 http://www.somekindofpeace.blogg.se
  Svara
 • Att jag har bestämt mig för att bli läkare. Jag har alltid tänkt att jag inte duger till, att bara för att jag är dålig på matte så är det ingen idé. Men sen tänkte jag efter och kom fram till att bara för att jag är dålig på matte så borde jag verkligen bli läkare. Jag kan inte gå genom livet och ångra att jag inte ens försökte i alla fall.

  Att jag har blivit singel efter 4 år i ett förhållande. Det är väl kanske inte sådär solskensglittrande, men jag står på egna ben för första gången på väldigt länge. Och jag står verkligen upp. Jag springer och rusar fram. Och det kommer gå bra, hela vägen.

  Att jag ska tatuera mig för sjunde gången imorgon och jag vet att det kommer vara skitsnyggt även när jag är gammal.

  Sofia 2014-01-29 09:46:03
  Svara
 • Att mitt hjärta slår dubbelslag igen, för jag har träffat en ny, vacker man som vill vara med mig precis lika mycket som jag vill vara med honom.

  Sol 2014-01-29 09:37:01
  Svara
 • vi satt nere i uppehållsrummet allihopa på lägret och gjorde inte mycket alls för klockan var mitt i natten. men så sa någon något roligt och vi, han och jag, började sjunga på samma låt. några vänner la stämmor och det lät nog rätt bra. men finast av allt var att han knappt släppte mig med blicken en enda gång under låten.

  Hanna 2014-01-29 09:34:18
  Svara
 • Att jag börjat läsa genusvetenskap på universitetet, vem behöver studieteknik när en ändå sitter och läser för brinnande livet hela dagarna bara för att det är så intressant?:)

  Och att jag hade spontant-filmkväll hos min mamma på en vardag och vi såg Disney-filmer och åt popcorn och myste bara hon och jag <3

  Linnea 2014-01-29 09:33:04
  Svara
 • Jag va helt otroligt kär i en kille och han lekte bara med mig och sen så lämnade han mig efter en tid. Först var jag jätte ledsen och helt förkrossad men sen plötsligt en dag kom jag på mig själv tänka ” jag har inte tänkt på honom på någon timme” och sen gick tiden och nu mår jag hur bra som helst igen. Så även fast man ibland tror att det aldrig kommer kunna bli bättre och att man inte längre är värd att älska så tar man sig ur det och till sist inser du att du hittat tillbaka till dig själv.

  Lara 2014-01-29 09:17:27
  Svara
 • – Att jag bokade en skidsemester. Har alltid varit livrädd för att skada mig, men har bestämt mig för att försöka lämna det bakom mig.

  – Att jag läste ut Egenmäktig Förfarande av Lena Andersson.

  http://howshorthowlovely.tumblr.com

  Elisabeth 2014-01-29 09:13:41 http://howshorthowlovely.tumblr.com
  Svara
 • När jag för första gången på flera månader kunde somna utan att önska att han låg bredvid mig och när jag, morgonen därpå, vaknade helt utan saknad och ångest.

  Matilda 2014-01-29 09:05:42
  Svara
 • Bästa är att jag fick ett av två tjänster som sjukt många människor sökte. Inte för att det är värsta prestige-jobbet men det känns alltid så kul att veta att man var en av dom som stack ut på ett bra sätt (och hade lite tur kanske).

  Julia 2014-01-29 09:04:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind