Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Floras vintagetips, nr 12

IMG_5956Foto från Ellui.se

På Skånegatan 73 i Stockholm ligger butiken Pop som riktar in sig på engelsk vintage från 50-70talet. Här finns allt som är fint: utsvängda manchesterbyxor, sjuttiotalsmönstrade klänningar och mockajackor. Skinnväskor, jeansskjortor och prickiga blusar.

För oss som gillar retromönster är den här butiken ett måste. På Pop finns kläder för honom, henne och henom. Priserna är något högre än andra second hand-affärer men här är det desto mer fyndsäkert. Missa inte.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Flora, jag har precis upptäckt dig. Jag lyssnade på ett av dina program från ”Vad har du på dig?” på P3. Jag lyssnade på när ni pratade vintage med Elsa Billgren. Så himla bra program! Jag ska lätt börja lyssna på era andra program. Nu har jag även spanat in din blogg och har blivit förälskad i den. Tack för fina vintage-tips och inspiration! Såg inlägget om din och din killes historia. Vilket otroligt fint par ni är! Du har fått en ny läsare :)
  Mvh

  Sofia 2014-02-02 10:26:33
  Svara
 • Hej Flora! Detta har faktiskt inte alls med inlägget att göra, men jag har precis sett Belinda Olssons ”Fittstim- Min kamp” och kom att tänka på dig. Det är ju en lite kruxig fråga, och jag är beredd att hålla med Belinda i mycket, men vad tycker du? Kram

  Lotta 2014-01-31 13:49:12
  Svara
 • Kul att man mår i Skåne…… :(

  Filippa 2014-01-31 13:48:44
  Svara
 • Den femte februari 17-20 är det dessutom halva priset på alla vintagekläder på Pop. Och vin. Och gött.

  Sofia 2014-01-31 09:35:11 http://sofiabystrom.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!