Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Niklas och Magdalena.

Magdalena och Niklas var i Stockholm över helgen. På lördagen kom de hem till oss för att äta lunch!DSC_3321Jag lagade soppa på butternutpumpa.

Dela pumpan på mitten, kärna ut den (spara fröna) och sätt in i ugnen på 225°C med den skurna sidan neråt. Snåla inte med olivolja. Lägg även på vitlök (8 klyftor) och gul lök (2 st, skurna i stora halvmånar). Låt mjukna i ugnen i 30 min. Gröp sedan ur pumpan och lägg över lök och pumpans innehåll i en annan skål. Mixa till en puré. Häll på ca 6 dl vatten, en buljongtärning och salt och peppar. Låt koka upp. Toppa med fetaost och rostade frön. Gott!DSC_3330Magdalena. DSC_3322Felix och jag. DSC_3336Avslutade eftermiddagen i horisontellt läge. Nu måste jag kila till pendeltåget! Adieu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!