Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

På sistone.

Nu tar vi en titt på vad som hänt sedan sist:mikaMika kom över på en kopp te. DSC_3272Jag åt god frukost med bland annat mesost. Älskar mesost.
IMG_5399Jag har suttit och skrivit med dessa två + Zara. Den här terminen lägger vi upp vårt skrivande helt själva så plötsligt känns det ännu roligare (och läskigare). Just nu vill jag hålla mitt projekt hemligt, men om det blir något av det hela så berättar jag ju förstås senare. IMG_5422Niklas och Magdalena var ju i stan och förra lördagen firade vi Niklas och Gustavs födelsedagar. Här är Olle, Niklas, Rasmus och Magdalena. Dödsfina. IMG_5429Efter middagen gick vi och drack öl på Marie Laveau. Någon smart person hade skrivit det här på toalettdörren. IMG_5431Efteråt mötte jag upp ett gäng bra personer och gick till Lighthouse. Det var som en knökfull gymnasiefest, på ett bra sätt. IMG_5456Jag lagade vegetarisk lasagne en dag. Det är bara att fräsa purjolök, vitlök och morötter, tillsätta krossade tomater, buljongtärning och kryddor. Blanda ihop. Varva sedan tomatblandningen med lager av lasagneplattor, keso och zucchiniskivor. Toppa med mozzarella på toppen. Oh yes. kI torsdags gick jag ut och drack öl med mina klassisar. Vi hamnade på K Karaoke och sedan dansade vi vidare på Berns. Gillar dem. IMG_5468Dagen därpå åt jag kvarg + granola + kokosflingor + hallon + agavesirap till frukost. Heaven. IMG_5472Idag har jag fikat med min storebror som är i stan och sedan gick jag runt och tittade i butiker. IMG_5483Vid tretiden mötte jag upp Felix, Jakob, Kajsa och Rebecca för att äta sen lunch på Crêperie fyra knop.IMG_5477Se så gott! Jag tog en galette med rökt lax.  IMG_5492Rebecca och jag. IMG_5494Kolla så fina ♥

Nu ska jag och Felix titta på film och äta glass. En perfekt lördagskväll med andra ord.

Translation: What I’ve done lately. Fun evenings with a lot of dancing, tasty breakfasts and great people.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jösses så bra slagord kring lagen!!! HEJA

  Nora 2014-02-09 21:10:07 http://monphotos.blogg.se
  Svara
 • Hej, gud vilken fin blogg du har. Skulle bli jätteglad om du ville kika in min och lämna en kommentar! Kramizar! http://makeupandbeauty.bloggo.nu/

  Anonym 2014-02-08 23:01:53 http://makeupandbeauty.bloggo.nu
  Svara
 • Kollade in ditt inlägg om patriarkin i Disnyfilmerna. Jag tittar nu på denna föreläsning om just samma sak. Så himla intressant, kolla in vetja! http://m.youtube.com/watch?v=Nx8RRIiP53Q

  Sara 2014-02-08 20:48:41
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Och denna föreläsning är bara så bäst!! En afrikansk feminist vid namn Chimamanda har en föreläsning på Tedtalks. Hon är så himla vettig och rolig.. http://m.youtube.com/watch?v=hg3umXU_qWc

   Sara 2014-02-08 22:51:07
   Svara
   • Svar på Saras kommentar.

    Åh älskar Chimamanda, läs hennes böcker, du kommer inte ångra dig :) tack för tips!

    Flora Wiström 2014-02-09 10:15:24
    Svara
 • Var hittade du vegetarisk keso någonstans? :-) Har letat i lite olika butiker men hittar bara den vanliga, som innehåller löpe.

  Ida 2014-02-08 18:26:19
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!