Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bra saker som har hänt er på sistone:

collage1

→ Att jag bokade en skidsemester. Har alltid varit livrädd för att skada mig, men har bestämt mig för att försöka lämna det bakom mig.

→ Att jag börjat läsa genusvetenskap på universitetet, vem behöver studieteknik när en ändå sitter och läser för brinnande livet hela dagarna bara för att det är så intressant?

→ Att jag hade spontant-filmkväll hos min mamma på en vardag och vi såg Disney-filmer och åt popcorn och myste bara hon och jag.

→ Vi satt nere i uppehållsrummet allihopa på lägret och gjorde inte mycket alls för klockan var mitt i natten. Men så sa någon något roligt och vi, han och jag, började sjunga på samma låt. Några vänner la stämmor och det lät nog rätt bra. Men finast av allt var att han knappt släppte mig med blicken en enda gång under låten.

→ Att jag har bestämt mig för att bli läkare.

collage2

→ Att min pojkvän satte sig på tåget hem till mig klockan tio på kvällen i måndags och vi hade snöbollskrig tills vi blev yra, krigade med tandborstarna tills jag inte kunde hålla mig för skratt mera och sedan somnade alldeles omslingrade i varandra.

→ Jag träffade en kille sista kvällen på Hultsfred i somras, och vi klickade verkligen. Vi hade så pass svårt att slita oss ifrån varandra att vi smsat milslånga sms vareviga dag i sju månader nu. Om hur mycket vi gillar varandra. Om hur fina vi är. Om hur smarta kloka och bra personer vi är. På fredag ska jag byta tåg i Stockholm, då ska han möta mig på centralen. Jag har inte ens hört hans röst sen i somras, men det hindrade mig inte från att fråga. ”Vill du dricka kaffe i 40 minuter på fredag förmiddag?”. Han ville det så gärna så. Fattar knappt att jag var så modig. Och att jag ska få se honom igen.

→ Jag har kommit över honom, jag överlevde, jag fattar det knappt. JAG KLARADE DET!

→ Att jag närsomhelst blir storasyster igen.

→ Att jag har fått en vikarietjänst på kommunkök i Uppsala, antagligen får jag mest diska men det struntar jag i för det är ett steg närmare till att nå min dröm om att öppna mitt egen lunchrestaurang.

collage3

→ Att jag tog den finaste människan som finns och drog. Packade sjuukt tunga väskor och flyttade till ett nytt land. Att jag bor ihop med henne nu är fan så mycket beyond awesome så att jag vet inte. Hon gör mig glad, stark och lycklig. Alla snackar om kärlek å killar å blabla men nej, vi gör en singel high-5 och tänker att näää, det behövs inte. Hon gör mig hel. Vår vänskap bär mig.

→ När jag klev av bussen för några veckor sedan och hörde hur någon sade ”ursäkta” till min rygg. Jag vände mig om, och där stod killen jag hade tittat på bara minuter tidigare på bussen. Han sade att jag var vacker och sen bytte vi nummer och nu ses vi mest hela tiden,och ingen gör mig lika glad som honom.

→ Att jag hånglade med alldeles för många killar på en enda kväll fastän det bara fanns en jag ville hångla med egentligen. Och att jag sen insåg att han var alldeles för tråkig för mig och att jag bara måste vara singel just nu. För jag älskar ju att hångla egentligen och jag behöver ingen pojkvän för att få göra det och framförallt inte en som kanske inte ens tycker om mig på det sättet.

→ Att jag köpt en ny knäpp klänning.

→ Att jag fick låta min dröm vänta lite till och lämna London för Sverige och tillfriskna från körtelfeber må göra väldigt ont. Men det faktum att de vänner som är kvar i min lilla stad kommer och hälsar på mig med glass, choklad, pizza och sitt fantastiska sällskap är något av det finaste i hela världen. Det lär dessutom vara vår i London när jag kommer tillbaka.

collage4

→ Att han står kvar trots att hela min värld snurrat till sig, och det gör oss starkare.

→ Att bruncha med mina klasskompisar och känna hur kroppen ilar av den lycka som uppstår när jag umgås med dem.

→ Att jag igår kunde äta utan ångest för första gången på länge.

→ När en av mina elever kramar mig i matkön och säger: ”Jag är kär i dig. I dig och mamma.”

→ Att komprimera ned sitt liv till kanske tjugosex kilos packning, säga upp abonnemang och lämna över sina nycklar till någon annan och sen sätta sig på ett plan till amerikanska västkusten. Bygga ett nytt hem.

Bildkällor.
Translation: Good things that has happened to you recently. Translate here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • tycker dessa inläggen är så himla fina

  Elin 2014-02-11 10:43:19
  Svara
 • haha trodde det var saker som hänt dig och ja ba shit, genusvetenskap jaha vad kul men vadå har du hoppat av din nuvarande kurs, sen ba ”jag ska bli lärare” ja ba…???? sen att du fått vikarietjänst i uppsala och drömmer om att öppna en restaurang! jag ba herregud vad schizofren Flora känns, sen så— fattade jag. ;)

  leo 2014-02-11 00:58:07
  Svara
 • roliga bilder :D

  Webbyrå 2014-02-10 17:47:27 http://www.webbyra.com/
  Svara
 • Hehe inte bara jag som inte är helt med. Trodde också det var dina tankar ;)

  S 2014-02-10 09:05:27
  Svara
 • HAHA herregud. Måste bara berätta att jag missade helt att läsa rubriken – och trodde att dessa punkter var fina saker som endast hänt dig Flora.
  Tyckte det blev konstigt när kärlekshistorier om andra killar kom upp, och även ”jag har äntligen kommit över honom!”. Trodde verkligen jag missat något… Så var självklart inte faller. Jättefina historier allihop!

  Madeleine 2014-02-10 00:32:47
  Svara
 • Hej! Skulle uppskattas så ofantligt om du vill gå in och lyssna på, gilla (ev. dela?) min låt om våldtäkt.
  Kram, Matilda

  Matilda 2014-02-09 23:08:58 http://impulsivist.blogg.se
  Svara
 • Fantastisk innlegg! Elsker når du poster disse, det gjør meg så glad!

  pernille 2014-02-09 22:36:48 http://halcyonyouth.wordpress.com
  Svara
 • älskar dom här inläggen, jag blir så glad, inspirerad och kär i livet!

  josefine 2014-02-09 19:22:06
  Svara
 • Hultsfreds-kärlekar kan vara den bästa av kärlekar! Min har varat i tre år nu och om tre veckor blir vi sambos!

  L 2014-02-09 19:09:57
  Svara
 • Det är verkligen fantastiskt med den här typen av inlägg! En blir påmind om att det inte bara är de ”stora” sakerna (typ att bli kär, att ta studenten, att vara framgångsrik osv) som gör en lycklig. Det är ju faktiskt framförallt annat de små händelserna, som ploppar upp lite då och då, egentligen mest när en inte väntar sig det, som gör att en blir lycklig.

  Maja 2014-02-09 17:21:00
  Svara
 • Nämen ser man på, det där med matkön och eleven var det ju jag som skrev :) roligt att det fick komma med!

  Matikda 2014-02-09 12:57:45 http://fjarilsknut.blogg.se
  Svara
 • Åh, så vakkert! For eit fint og inspirerande innlegg!

  Ingvild 2014-02-09 12:52:46 http://moldvarp.wordpress.com
  Svara
 • haha åh, jag läste inte rubriken ordentligt utan trodde att det var bra saker som hänt DIG på sistone. reaktion: ”kul med genusvetenskap! oj, ska hon bli läkare? … eh va, vad är det här med killen på hultsfred?” typisk trött-söndag! hur som helst, så fina inlägg, de värmer och peppar otroligt mycket denna regniga dag.

  fanny darling 2014-02-09 12:39:54 http://fannydarling.devote.se/
  Svara
 • Älskar dessa inlägg!

  Anna 2014-02-09 12:16:41
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!