Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Veckans vintagetips, nr 14.

IMG_5474 IMG_5475

Första gången jag var i stan utan föräldrar gick jag och min kompis Jaana till Emmaus. Vi var kanske tio år gamla och fingrade på kläderna på barnavdelningen. Jag kom därifrån med en chockrosa manchesterjacka, Jaana köpte ett par jeans. Sedan gick vi till Gamla stan och köpte tåstrumpor. Det var shoppinglycka.

Sedan dess har Emmaus bytt lokaler, numera finns butikerna på Peter Myndes backe 8, tunnelbana Slussen. Emmaus är uppdelat i två butiker: second hand och vintage. I second hand-butiken hittar du gamla H&M-plagg och nittotalskläder för några tior, i vintagebutiken är plaggen mer urvalda och äldre, och därmed dyrare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vintagebutiken känns lite farlig (för plånboken) att gå i med alla sina finfina dyrheter! Men det är alltid kul att kika runt:)

    Sara 2014-02-14 19:34:04 http://thevelvetpond.blogg.se
    Svara
  • Vackert minne 8)

    Jaana 2014-02-14 10:53:19
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!