Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En vecka.

IMG_5544Förra tisdagen satt jag och Zara på vårt nya favvopluggfik för att skriva och läsa. Untitled-1Bra plats att vara på.IMG_5578Jag gick och hämtade paket på posten. Bästa grejen jag vet kanske, därav smörigt leende. Det stora paketet innehöll det här, det andra kan ni få se en annan dag.IMG_5589I fredags gick jag till Beyond Retros garage sale. Hittade knappt något som jag tyckte var fint. IMG_5611På lördagen firade jag My som ni vet. Här är hon i blåsten efter att hon blivit av med systembolagetoskulden. IMG_5667I söndags var jag hemma hos Felix familj. Här försöker Edvard göra victorytecknet. IMG_5668Här också. Det går sådär som ni kan se. IMG_5672En så jäkla gullig sak är att Edvard alltid vill pussas och gosa, speciellt om Felix pussar på mig så vill han göra likadant. En som ger mig blöta pussar och en som ger mig skäggstubbspussar. Vilken lyx! IMG_5702Vädret de två senaste dagarna! Underbart! Fantabulöst! Jag tänkte åka hem efter skolan igår men insåg att jag inte kunde försumma den magiska eftermiddagssolen så jag frågade Esmeralda om hon ville ses. IMG_5703Det ville hon! Vi köpte semlor på Ica och satte oss vid Sofia kyrka. En favorit i repris, fast fem (!!) år senare. IMG_5728Idag har det varit lika magiskt väder. IMG_5731Jag gick ner till fiket och satte mig och skrev i några timmar. Zara och Matilda kom lite senare och gjorde mig sällskap. Så glad att jag går i samma klass som dessa smarta och roliga personer! IMG_5733Sedan åkte jag till NK för att luncha med min faster och min farmor. Här är min fina farmor som fyller 90 i år! Vi beställde focaccias som var gigantiska, IMG_5735och sedan drack vi te och åt små gulliga mandelbiskvier. IMG_5740Här är jag i NK-hissen efter att ha åkt upp till leksaksavdelningen och luktat på Corolledockor. De luktar ju vanilj för guds skull. IMG_5742Här är min sjukling till pojkvän. Mysigt att få pyssla om honom tycker jag.

Translation: Tuesday to tuseday. Been sitting on a café writing on my project, hanging out with Felix’s family, eating Swedish semla in the sun with Esmeralda and having lunch with my aunt and my grandmother at NK.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Var kommer det tjusiga påslakansetet ifrån? :)

  MATILDA 2014-02-20 08:19:37
  Svara
 • jag gillar att du verkar vara så bra på att göra vardagen speciell, det borde fler ta efter!

  Hanna 2014-02-19 16:18:15 http://tresvartkatt.blogg.se
  Svara
 • Alltid lika fina bilder :)

  melanie 2014-02-19 15:43:44 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
 • Flora! Du har ju den absolut finaste bloggen i Sverige. Du fångar det vackra utan att göra det klyschigt. Dessutom är du klok och skriver om intressanta saker. Kram och tack för att jag får läsa :)

  Lisa 2014-02-18 23:24:26
  Svara
 • Det här har inget med inlägget att göra, men jag måste få tipsa om en film som är så (!) sevärd. Iron Jawed Angels heter filmen och handlar om hur kvinnorna i USA fick sin rösträtt (åh jag blir tårögd av tanken på att det inte ens har gått 100 år). Så jävla bra, viktig, inspirerande och känslofylld med ilska och lycka. Om du/ni inte har sett den så gör det för bövelen.

  Och så klart: fin blogg ha det gött hej! :)

  MJ 2014-02-18 21:52:57
  Svara
 • Vad heter favoritcafét? Ser så mysigt ut! :)

  Moa 2014-02-18 21:03:12
  Svara
 • Din blogg är den mysigaste jag vet. Och älskar att våren verkar vara på väg igen!

  Beatrice 2014-02-18 17:08:59 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!