Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bra saker som har hänt er på sistone, del 2.

collage4

◊ Att jag har skrattat brutalt mycket varje skoldag med mina underbara vänner, trots att skolan är mer dötrist än vanligt.

◊ Jag och min lilla nästkusin i en pulka på väg ner för en backe med snön överallt omkring oss. Mitt spontana skrik när vi fick fart och hennes stora leende när vi kom ner.

◊ Jag har fått en ny vän. Bara helt plötsligt.

◊ Jag skulle precis springa till mitt tåg när han sa att han ville bli en bättre man för mig. Att jag är annorlunda mot alla andra tjejer han träffat och att jag sprider lycka runt mig som ingen annan. Att hela han vill ha mig. Trots att allt är dålig timing och trots att jag tvivlar på mina egna känslor skapar det ett lyckorus och skakningar i hela kroppen. Såsom bara ett par mörka blågröna ögon kan få en att göra.

◊ Har för första gången i mitt 22-åriga liv hittat en fin person som tycker om mig tillbaka. Han säger att jag gör honom lycklig, det är det finaste någon sagt till mig. Jag är jättekär.

collage5

◊ Jag gick från att ha en axellång, platt och livlöst frisyr till en superkort och asball och jag bara beundrar mig själv så mycket för att jag äntligen vågade ta steget trots mina vänners skeptiska åsikter.

◊ Jag böjde mig fram, kramade honom, höll tillbaka tårarna och sa: ”jag har känt mig tom på känslor den senaste tiden…förlåt” Varpå han lugnt svarade: ”det är okej att känna sig tom ibland, skulle det inte finnas upp- och nergångar så skulle vi aldrig märka när vi är som lyckligast.”

◊ När jag efter ett halvår av en knäskada är på bättringsvägen mot en hel kropp och ett liv med dans igen.

◊ När han håller fast mig med armar och ben då vi ligger i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Han luktar mig i örat, pussar mig på kinden och säger ”du är den enda”.

◊ När jag efter år och dar av dödsångest bestämt mig för att prata med både präst och kurator och möta rädslan med en människokroppsdissektion. Att se rädslan i vitögat kommer göra mig så stolt över mig själv.

collage2

◊ När en vän sitter vid mitt köksbord och jag tänker att det enda jag behöver är systerskapet och inte alls nån himla karl som kanske bara vill ligga när han är full.

◊ Fick äntligen min bästa vän att vara lite glad efter världens jobbigaste tid med en överaskningsfest! Hon log hela kvällen!

◊ Att jag tar de sista pengarna jag har att röra mig med denna månad, lämnar studentstaden ett tag och åker hem till mamma i helgen.

◊ När jag sitter och målar medan min lillasyster pluggar och vi skrattar tills tårarna rinner, åt allt och inget för att sedan prata om livet. Hon har verkligen blivit en helt fantastiskt klok människa, oj vad jag älskar henne.14

◊ Att jag fick byta till den linjen jag helst ville gå idag. Är så jäkla glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

collage1

◊ Killen jag har legat med till och från i sju år uttryckte att vi nog skulle passa bra som ett par. Jag blev mitt paffaste för vi är inte såna. Vi är såna som pratar snusk i alla våra konversationer och aldrig mer än det. Men jag blev så pirrig, tyvärr. För att om tre dagar har han ändat sig igen. Men han kommer i alla fall till mig i helgen. Åker över 100mil för att ligga. Och bara en sån sak är ju fin på något sätt.

◊ Att jag börjat på folkis, där min kreativitet får flöda fritt, där jag fått en en extra familj.

◊ Jag är nöjd över att jag har satt igång med en arbetspraktik efter 3 år lång depression. Jag är nöjd över alla barn jag kommer träffa och ha att göra med.

◊ När jag upptäckte att jag är för jäkla bra på att måla. Jag tror att han kommer att bli glad för sin 20-årspresent!

◊ När jag insåg att han inte alls är intresserad av mig på samma sätt som jag av honom. Att det fick min dragningskraft till honom att bli ännu starkare. Det känns bra för jag har inte känt så på mycket länge.

Bildkällor.
Translation: Good things that has happened to you recently, part two. Translate here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Fina bilder. Fin tjej.

  Lisa love 2014-02-19 16:19:37
  Svara
 • Älskar den här! ”Har för första gången i mitt 22-åriga liv hittat en fin person som tycker om mig tillbaka. Han säger att jag gör honom lycklig, det är det finaste någon sagt till mig. Jag är jättekär.” Det är ju precis så det är! Att det finaste som finns är att kunna göra någon annan lycklig!!

  Hanna 2014-02-19 16:15:00 http://tresvartkatt.blogg.se
  Svara
 • Elsker!

  pernille 2014-02-19 12:48:42 http://halcyonyouth.wordpress.com
  Svara
 • dessa inlägg <33 raden om folkhögskola inspirerade mig, eftersom jag funderar på det till hösten.

  fanny darling 2014-02-19 12:17:10 http://fannydarling.devote.se/
  Svara
 • Så glad att jag hittade din blogg! Man blir inspirerad, lycklig och något avundsjuk när man läser.. Tack för att du delar din kreativitet med oss! / jäkligt trogen läsare

  Embla 2014-02-19 12:17:03
  Svara
 • bra uppdatering på sistone hörru!!! :)

  maja 2014-02-19 10:10:44
  Svara
 • så fint inlägg!

  En flicka som är stark 2014-02-19 08:46:32 http://enflickasomarstark.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!