Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Zickzack.

DSC_4489 DSC_4515Hej kompisar, såhär ser jag ut idag (eller åtminstone i morse när jag var nyfixad) när jag gör en intervju, målar akvarell och sitter och skriver på mitt projekt (varvat med att dega i sängen och sleva i mig pasta). DSC_4532Bangerhead skickade några stylingverktyg och produkter till mig och min nya frippa. Tackar ödmjukast! Idag applicerade (ett ganska oanvänt ord i mitt vokabulär) jag Molding Paste i fuktigt hår för att det skulle få stadga, sedan sprayade jag håret med värmeskydd och fönade det. Därefter använde jag plattången (Ghd) för att böja in håret. zTröjan är sprillans ny och kommer från Jumperfabriken.

Translation: This is how I look today, with new styling products from Bangerhead and jumper from Jumperfabriken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!