Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sånt här som får fingrarna att klia.

collage1 collage2 collage3 collage4
Bildkällor via min Pinterest.

Ateljé- och kontorsbilder är ca det bästa jag vet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så fint! Men finast är nog de ateljeer som redan ser så använda ut, inte jättestylade. som den där konstnären t ex :)

  s 2014-02-27 10:33:26
  Svara
 • Älskar när nu mega-uppdetar din Pinterest! en hittar ju alltid de finaste pinsen från dig och Sandra. Puss

  Lovisa 2014-02-27 08:07:39 http://www.livetsomlovisa.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora!
  Tycker om din blogg jättemycket och har läst ett bra tag, men det här är första gången jag skriver här.
  Det är så att min morfar dog för ungefär ett år sen och vi håller på att sortera upp hans enorma hus med mängder av böcker, prylar, gamla brev och andra skatter! Han hade ett bibliotek i sitt hus, där jag ofta brukade vara och titta på alla böcker, och nu bara för några dagar sen var jag där för att leta efter lite klassiker. Då såg jag i hyllan en bok av Björn Berg och kom genast att tänka på dig och Felix. Jag drog ut den där boken ur hyllan och frågade mamma lite om den, och då visar det sig att min morfar (som var journalist) jobbade bara två rum från honom på DN och att de var kompisar! Så himla roligt eller hur?
  Sen så berättade mamma att Björn hade sålt en tavla till morfar med Emil i Lönneberga på, som lystes upp när man höll den framför en lampa! Och just den där tavlan hade jag i mitt rum när jag var liten och jag älskade den så himla mycket!
  Tyckte att det var en sån himla fin liten historia att min morfar och Björn var vänner på DN, och att du och Felix skulle tycka det var roligt att höra om! Tänk vad liten världen kan vara ibland!

  Karin 2014-02-26 22:51:47
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Vad kul! Häftig historia! Min farfar sålde inte så många tavlor av Emil, så den ska ni ta hand om! Vad hette boken och vad hette din morfar?

   Felix 2014-02-27 11:59:40
   Svara
   • Svar på Felixs kommentar.

    Eller hur! Å, är det sant! Vad kul! Den är verkligen jättefin, och lyser i rött när man håller den framför en lampa! Boken jag tog fram heter ”Vers konstens ABC”, är skriven av Alf Henkrikson och illustrerad av Björn! Morfar hette Thorsten Östlund och han hade flera andra böcker som han illustrerade också, så det var så roligt att veta att det var din farfar liksom! :)

    Karin 2014-02-27 19:29:28
    Svara
 • Å, så fint! :D

  melanie 2014-02-26 19:16:29 http://fames.se/melaniefreij
  Svara
 • Drömmen att skaffa ett hus eller en lägenhet med plats för både ateljé OCH bibliotek, samt med fönsterkarmar man kan sitta i!

  Beatrice 2014-02-26 17:58:49 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Drömmen! Tänk att ha en ateljé, en plats för sitt eget lilla kreativa kaos.

  Matilda 2014-02-26 16:11:19 http://www.matildigt.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!