Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Veckan som har gått.

Nu kör vi ett litet det-som-hänt-sedan-sist-inlägg.
IMG_5784En bra frukost. Felix drack te pga ont i halsen. Han stannade hemma i typ en vecka utan att det blev bättre och sedan gick han till doktorn och som ba ”du har halsfluss”. Så nu stannar han hemma en vecka till. Stackarn. IMG_5815Såhär fint var det när vi var ute och gick. Snön kom och försvann lika fort.ffVi köpte hem semlor. Jag åt med hetvägg förstås. IMG_5833My bjöd hem mig på middag och där var även Martina och Elsa. Vi åt en legendarisk vegetarisk lasagne (älskar oavsedda rim) och drack en massa rödvin. Skitmysig kväll. IMG_5867Förra fredagen hade vi tacokväll hemma hos Maja, Kajsa, Jakob och Alessandra. De bor tillsammans nu, så himla avis </3. Vi gjorde i ordning hur mycket mat som helst och de hade piffat så jäkla fint med blommor på tallrikarna och en massa upphängda tyger runt omkring. Sanslöst gott var det. IMG_5874Alltså hur fina? IMG_5885Sedan spelade vi Buzz och drack mer vin.mJag och Maja var på samma lag, mycket praktiskt då jag är urusel på musikfrågor och hon har spelat Buzz tusen gånger. Vi vann!IMG_5908En kväll hackade jag en massa vitlök, citrongräs, purjolök och rev ingefära. IMG_5910För att göra kycklingwok. Megagott, men Felix tyckte att jag hade på för mycket soja : (  IMG_5936I måndags mötte jag upp Jaana och Esmeralda på Flippin’ Burgers. Vi har en ny tradition att vi bjuder den som fyllt år på middag, i det här fallet Jaana som nu blivit 22. Vi väntade på att få bord i 1,5 h, drack öl/vin och diskuterade saker såsom vi alltid gör ihop. Tycker om dem så jäkla mycket. IMG_5937Prisa gudarna vad gott!! IMG_5964Och så har jag ju sett ut såhär, men det vet ni ju.

Translation: The last week. Among other things: dinner at My’s and Elsa’s, taco dinner with Buzz and wine and hamburgers at Flippin’ Burgers with Esmeralda and Jaana.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • TOKGILLAR dessa ”Veckan som gått”-inlägg. Speciellt när de involverar hamburgare.

  Har du ätit burgare på bistro bon? (Bor själv inte i Sthlm men följer burgerland på instagram, check it out!) Och skriv gärna mer om hamburgare. Det gillar vi!

  Kram från Alice med messmörs-overallen

  Alice 2014-02-27 20:17:57
  Svara
 • ännu en gång (man kan ju inte få för mkt komplimanger) men du är så himla fin i dina nya frisyr. modigt av dig att klippa :)

  linnea 2014-02-26 22:31:22
  Svara
 • Har också alltid på ”för mycket” soja när jag äter wok. Får alltid lite smått äcklade blickar av min familj men jag lever efter mottot ju mer soja, desto godare!

  Nora 2014-02-26 20:44:56 http://monphotos.blogg.se
  Svara
 • alltså så jäkla fin i den frisyren. http://singmyspring.blogspot.com

  e 2014-02-26 14:04:20 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Men fyfan vad gott! vill också äta på Flippin’ Burgers!

  Camilla Andersson 2014-02-26 13:44:59 http://camillalola.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!