Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Who run the world? Girls.

Hej alla fantastiska kvinnor! Heja oss!
Min bröstillustration finns fortfarande till salu. Gratis frakt och 5% rabatt till och med den 9:e mars! Klicka här för att komma till butiken. Hoppas ni får en fin dag med feministpepp och en massa dans, eller varför inte en bit tårta med Gudrun Schyman och Sissela Nordling Blanco på Nytorget kl 15.00 för att fira det feministiska genomslaget?viärfinahelabuntens8532794_14544404-plwfr2_l8534174_7358209-frm118bl02_lz

Translation: It’s the international women’s day today, hurray! You can buy my boobies-illustration here, with 5% off and free shipping world wide. Have a wonderful day today with a lot of girl power and dancing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!