Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Torsdagsförmiddag i Paris.

IMG_6516Vi bestämde att torsdagen skulle bli Motmartredagen. Vi följde era råd och åkte till tunnelbanestationen Lamarck istället för Anvers för att slippa de värsta turiststråken. Vi gick upp till Sacre coeur, tittade på utsikten och trängdes bland tonåringar på klassera.DSC_5425Sedan promenerade vi ner mot rue des Martyrs. f<3 DSC_5432Vädret var så himla vackert! DSC_5437Den här ryggsäcken är typ världens bästa grej. Den är nämligen hopfällbar så hela alltet får plats i den lilla ytterfickan. Mycket bra att ta med på resa med andra ord! DSC_5442Jag hade fått jätteont i halsen så det här är min suga på halstablett-pose. DSC_5443Tja tjenare läget? DSC_5446Felix lånade min analoga kamera under resan. Ska bli kul att se vad han fångade på film! DSC_5453Sedan åt vi lunch på Le Pain Quotidien på rue des Martyrs. Ganska dyrt men väldigt gott, ekologiskt och trevligt ställe. Vi passade på att wifi:a en stund innan vi gick ut igen. DSC_5454På samma gata låg den här knäppa lilla vintageinredningsbutiken. DSC_5456Små stackars djur på väggarna. DSC_5458En fotovänlig plats. Därpå giDSC_5460Vi gick vidare och kikade i fler butiker. Den här heter By Flowers och en bit längre upp på gatan fanns en som hette Chinemachine som var snäppet bättre. Inga fynd denna gång heller tyvärr!

Translation: Thursday in Paris. We went to Montmartre, had lunch at Le Pain Quotidien and strolled around in vintage boutiques.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Otroligt fina bilder!
  Vad är det för märke på ryggsäcken? Ska nämligen ut och backpacka snart och en ihopfällbar ryggsäck hade ju vart perfekt.

  Anna 2014-03-31 01:55:27
  Svara
 • Så fina bilder!

  Emilia 2014-03-29 09:59:25 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • fantastiska bilder som alltid! Vilken modell är solglassögonen du har på dig? Grymt snygga!
  Kram fina du, tack för underbar läsning och massa inspiration varje gång en kikar in här

  Ida 2014-03-27 13:49:45
  Svara
 • alltså ni är för fina.

  rebecca 2014-03-26 22:03:09 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Flora, jag har tips om en helt underbart fin romcom som följer alla klichéer! Googla på ”The first time”, se trailern, se filmen och älska den!
  Kramisar!!!

  Amanda 2014-03-26 18:07:31
  Svara
 • Fint Flora! Hade varit jättekul om du la upp några av Felix bilder när han har framkallat :) Så fint med analogt ju! puss!

  Lisa 2014-03-26 17:50:52
  Svara
 • Närbilderna på dig, hjälp s vad fina plus att du ser så cool ut! ;)

  clara 2014-03-26 17:21:57 http://clarahedman.blogg.se
  Svara
 • HEJ alla vettiga människor! Jag håller på att skriva en uppsats om feminism genom tiderna, om banbrytande händelser etc. Både ur politiskt, kulturella och sociala sammanhang! Det är så många här som kan så mycket, kan ni inte tipsa om händelser som förändrade någonting inom feminism!? HELST typ filmer som var banbrytande eller före sin tid, böcker likaså, och personer eller demonstrationer eller dagar som förändrade. TIPS TACK!
  Puss på er, och du också Flora!

  Lisa 2014-03-26 17:10:21
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!