Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad ni har på er del 1.

collage1 collage2 collage3collage4Alltså ni!!!! ♥♥♥♥♥
Era outfitbilder fortsätter att trilla in och jag blir så himla rörd för det känns så häftigt att få se att ni liksom är riktiga människor som läser den här bloggen. Och hur fina är ni inte? Detta är bara en bråkdel av alla bilder som har trillat in så självklart kommer jag lägga upp fler.

Jag blir så jäkla inspirerad av er och era tjusiga kläder!

Translation: These are some of your outfit pictures, more to come! It’s amazin to see that the people who are reading these blogs are actual human beings, not only numbers in my statistics. You inspire me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Flora! Jag har följt din blogg i flera år och jag tycker du har så fina tankar när det gäller kärlek och du är så vis, vill du hjälpa mig med mitt dilemma? Min pojkvän gjorde slut igår. Det var oväntat och väntat på samma gång, vi har bråkat otroligt mycket, men de stunder vi inte bråkar har det alltid varit fantastiskt. För två veckor sen på min födelsedag fick jag ett kort där det stod att han älskade mig förbehållslöst, att han älskade hur vi aldrig haft en pinsam tystnad, hur vi alltid skrattar tillsammans. Igår sa han att han inte orkar vara i det här förhållandet längre, han orkar inte bråka med mig mer. Han sa att vi måste ha ett avslut på alla våra bråk, för att sluta dra upp gammalt groll, om vi någonsin ska kunna få en riktig chans. Jag sa ”om du gör slut med mig, kommer du aldrig se mig igen” varvat med ”snälla ge mig en chans till”. Han sa ”jag är ledsen”. När jag hörde av mig idag och frågade om vi kunde ses sa han ”jag vet inte, känns som att vi inte borde ses på ett tag”. Flora, vad betyder det här? ”Ett tag”? Kommer jag få mitt hjärta krossat om jag går omkring och hoppas? Jag svarade bara ”Okej, ta hand om dig.” Vad ska jag göra nu? Vänta? Blir så förvirrad. Vad hade du gjort?

  Emelie 2014-03-28 12:47:33
  Svara
 • Heeeej Flora!
  vet att det inte är frågestund eller något sånt och jag missar ändå alltid sånt, så jag tänkte att jag kanske kunde fråga här? Är väldigt nyfiken på hur du gick till väga när du startade eget, vill gärna göra det själv men är inte särskilt insatt och tänkte att det är alltid bra att fråga någon som har erfarenhet. Kanske kan du svara direkt här, eller, om det är mer omfattande (vilket jag antar), så kanske du kan skriva ett inlägg? Tror det hade varit väldigt intressant, för många, då det inte är många som faktiskt vet hur man gör. Hade blivit så jäkla glad alltså, massa kramar

  Emma 2014-03-28 05:08:13 http://runawayblood.blogg.se
  Svara
 • Alltså jaaaa hurra!!! Så bra grej!!

  Hanna 2014-03-27 21:56:23
  Svara
 • Åh vad underbart!

  clara 2014-03-27 20:36:21 http://clarahedman.blogg.se
  Svara
 • Wow, vilken klok och inspirerande idé!
  Ni är så tjusiga och inspirerande allihopa!

  Filippa 2014-03-27 18:06:05
  Svara
 • Bara jag som blir besviken över detta?. Konceptet skulle kunna bli så himla bra – men olyckligtvis är det samma vita och smala kroppar ögat får skåda. Det är inget fel med det, men det är liksom dessa kroppsformen vi är vana att se varje dag…
  Varför kan inte normen, den vita smala kroppen, ta sin privilegierade plats i samhället för en stund och låta alla andra vackra individer komma fram?. Nä, till och med i ett koncept där vi äntligen blir lovade att få se olika kroppsformer så är det den vita och smala kroppen som tar plats……………

  madeleine 2014-03-27 17:57:04
  Svara
  • Svar på madeleines kommentar.

   Jag lägger upp alla outfitbilder som skickas och gör alltså inget urval – tyvärr skickade inte särskilt många personer som inte är vita in bilder men jag hoppas att fler ska göra det! Tråkigt att du blev besviken.

   Flora Wiström 2014-03-27 23:05:17
   Svara
 • alltså så bra initiativ!! otroligt inspirerande

  frida 2014-03-27 15:46:35 http://svartkostym.devote.se
  Svara
 • Så himlans mycket tjusigt!

  Malin Aurora 2014-03-27 15:17:10 http://vildblommor.blogg.se
  Svara
 • Bra grej Flora! Massor av inspiration :)

  Matilda 2014-03-27 15:15:21 http://matildakllman.blogg.se
  Svara
 • vad knäppt det känns att se bilder på sig sälv här! men kul grej, väntar med spänning på att få se mer tjusiga outfits :)

  miilo 2014-03-27 14:43:26 http://miilo.ratata.fi
  Svara
 • Älskar detta, vilken fenomenal idé!

  Klara 2014-03-27 14:39:22
  Svara
 • Världens bästa grej! Ska bli så kul att se mer

  Lina 2014-03-27 14:35:36
  Svara
 • Hurra! Bra konsept!

  Embla 2014-03-27 13:58:41
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand