Annandag påsk.

Den här pÃ¥skhelgen har verkligen förvÃ¥nat mig, jag har känt mig sÃ¥ himla lätt i kroppen. Visserligen har jag varit lite stressad och nÃ¥gra gÃ¥nger har jag fÃ¥tt hjärtklappning av Ã¥ngestkänslor men framförallt har jag mÃ¥tt väldigt bra. IgÃ¥r började jag dagen med att jobba en stund pÃ¥ morgonen, sedan promenerade jag till Hötorget.DSC_6736Där mötte jag upp Sara och sÃ¥ gick vi till Bon Burgers. Nu ska jag nog ha en liten hamburgerpaus tror jag. Denna var i vilket fall som helst väldigt smaklig! saraKolla här är min nya kompis : ) DSC_6744Vi Ã¥t jordgubbar och hon var barbent! Ljuva vÃ¥rsol! DSC_6745Sedan messade Felix mig och sa att han skulle möta upp Rebecca, Maja och Alessandra i HumlegÃ¥rden sÃ¥ dÃ¥ promenerade jag dit. DSC_6748Vi lÃ¥g som packade sillar pÃ¥ Majas filt.DSC_6761Sedan sa Maja ”jag gör desserten om jag fÃ¥r äta middag hos er” och det blev vi sÃ¥ klart glada för.DSC_6759Detta lagade vi. Kanske den bästa sparrisrisotton jag gjort!  DSC_6762Vi öppnade fönstren och njöt av kvällssolen. DSC_6766Lyxigt att jag har en sambo som gÃ¥r runt i hängselbyxor. Det vill en ju ha. DSC_6768Till efterrätt Ã¥t vi gino (Lägg frysta hallon, blÃ¥bär och jordgubbar samt skivade bananer i en ugnsform. Toppa med hackad vit choklad. In i ugnen i kanske en halvtimme pÃ¥ 200°C – ät och njut!). PÃ¥ kvällen skrev jag vidare pÃ¥ en intervju. Och det var min annandag pÃ¥sk!

Translation: Yesterday I worked a bit, then I had lunch with Sara. After that, I met up with Maja, Alessandra, Rebecca and Felix in Humlegården. In the evening, Maja, Felix and I made risotto at our place and for dessert Maja made gino. Such a great monday.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!