Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Annandag påsk.

Den här påskhelgen har verkligen förvånat mig, jag har känt mig så himla lätt i kroppen. Visserligen har jag varit lite stressad och några gånger har jag fått hjärtklappning av ångestkänslor men framförallt har jag mått väldigt bra. Igår började jag dagen med att jobba en stund på morgonen, sedan promenerade jag till Hötorget.DSC_6736Där mötte jag upp Sara och så gick vi till Bon Burgers. Nu ska jag nog ha en liten hamburgerpaus tror jag. Denna var i vilket fall som helst väldigt smaklig! saraKolla här är min nya kompis : ) DSC_6744Vi åt jordgubbar och hon var barbent! Ljuva vårsol! DSC_6745Sedan messade Felix mig och sa att han skulle möta upp Rebecca, Maja och Alessandra i Humlegården så då promenerade jag dit. DSC_6748Vi låg som packade sillar på Majas filt.DSC_6761Sedan sa Maja ”jag gör desserten om jag får äta middag hos er” och det blev vi så klart glada för.DSC_6759Detta lagade vi. Kanske den bästa sparrisrisotton jag gjort!  DSC_6762Vi öppnade fönstren och njöt av kvällssolen. DSC_6766Lyxigt att jag har en sambo som går runt i hängselbyxor. Det vill en ju ha. DSC_6768Till efterrätt åt vi gino (Lägg frysta hallon, blåbär och jordgubbar samt skivade bananer i en ugnsform. Toppa med hackad vit choklad. In i ugnen i kanske en halvtimme på 200°C – ät och njut!). På kvällen skrev jag vidare på en intervju. Och det var min annandag påsk!

Translation: Yesterday I worked a bit, then I had lunch with Sara. After that, I met up with Maja, Alessandra, Rebecca and Felix in Humlegården. In the evening, Maja, Felix and I made risotto at our place and for dessert Maja made gino. Such a great monday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!