Vardagsfotografier.

DSC_7108Maja sov över i onsdags. På morgonen gick hon till affären för att köpa mjölk till kaffet. DSC_7114Och så  kom hon tillbaka med croissanter och skagenröra! En vanlig frukost blev vips en lyxfrukost.DSC_7113Vi tittade på Rederiet och käkade skagen på rågbröd och hade det gött. Min fina, fina Maja. DSC_7143En kväll lagade jag och F vegetarisk lasagne. Jag tycker att det är en så perfekt vardagsrätt, eftersom det är så lätt att laga och kan varieras på så många sätt. Denna gång hade vi  en sås på krossade tomater + kikärter + rivna morötter, som varvades med lager av pasta och keso. Och så en himla massa mozzarella på toppen.DSC_7158Jag har fått årtiondets snabbaste skor i present av Adidas. Tackar och bockar! Det är helt sinnessjukt vad sköna de är. Jag invigde dem på min och Felix dag på stan igår och studsade liksom fram hela vägen.  DSC_7185Vi köpte med oss jordgubbar hem, som jag, Felix och Rasmus åt med mjölk och socker. Barndomssommarkänslor deluxe. DSC_7207En fin. DSC_7217Och en annan fin.DSC_7227Idag har jag ju sålt saker på Vintagebloppisen hela dagen! Tack alla ni som kom, jag har haft så himla roligt! Jag ska försöka norpa åt mig någon annans bilder så att ni andra får se hur det såg ut. Felix hjälpte till som bärhjälp och jag köpte sushi till honom som tack. Nu är jag alldeles nyvaken för vi råkade liksom somna efter middagen. Det har varit full rulle den senaste tiden, minst sagt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tips på svingod lasagne är att ta färska plattor och varva lagerna med chevrebechamel och spenat med vitlök och stekt gul lök. Toppar med chevré innan gräddning!

  M 2014-07-10 16:43:12
  Svara
 • E: Finns Keso/Cottage Cheese utan löpe med!! exempel Lindahls. :)

  Steffi 2014-05-05 23:40:30
  Svara
 • oh my!! skönaste skorna eeever. älskar dom!!

  ida 2014-05-05 21:10:23
  Svara
 • Jag är så hiiiiimla glad för palmgrensväskan!!

  Bonnie 2014-05-05 07:57:04 http://bonnieelinandrea.blogg.se
  Svara
 • Hej, måste bara påpeka att keso inte är vegetariskt eftersom det innehåller löpe! Annars låter lasagnen fantastiskt god. Måste verkligen prova någon dag. Dock skippar jag nog keson eftersom jag är vegetarian. ;-)

  E 2014-05-05 01:33:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!