Studentdagen, för två år sedan.

Jag fick en förfrågan om att visa hur min studentdag såg ut, när jag sprang ut 2012. Det här inlägget har jag kopierat rakt av från då, hoppas ni tycker att det är kul att se
Vi började med att ha champagnefrukost i Humlegården, det var så sjukt pepp och overkligt och fint på samma gång. Här är John och Sara.


Jag såg ut såhär, i klänning från TBA.


Lukas och Kajsa!


Maja, Rebecca och Kajsa.


Lollo och Signe, supertaggade!


John och Sara, döfina ju.


Rebecca <3


Sedan gick vi till Jarlaparken (vår skolgård typ) för att äta lite frukost och skriva i varandras mössor och så.


När jag läste alla fina ord i min mössa dagen därpå ville man ju bara gråta.


Superfin Sara!


Tjusiga fötter tillhörandes Alessandra och Felix.


Lisen.


Maja. Sen åt vi lunch och lyssnade på tal, hängde en stund med klassen medan vår mentor läste sista kapitlet ur Nalle Puh och sedan blev det dags för att krama lärarna hejdå och slutligen springa ut. Sekunderna innan utspringet var förmodligen de mest taggade i hela mitt liv, mitt hjärta bankade otroligt hårt och jag hade svårt att andas, så lycklig var jag. Vi sjöng tillsammans och runtomkring mig rann tårarna på mina fantastiska vänner. Sedan sprang vi ut och skrek av lycka, sjöng studentsången och kramades.


Efter en stunds letande hittade jag min taggade familj som hängde ett tjugotal band runt halsen på mig, plus den obligatoriska badringen som mina bröder också har fått på studentdagen. Knäpp familj jag har.

Jag, mamma, pappa och mina bröder Viggo och Froste. Det pirrar i hela mig när jag ser de här bilderna, för jag minns exakt hur otroligt lycklig jag var.


Felix med sin bästis/kusin Rasmus.


Sedan sprang vi in i skolan igen för att byta om till oömma kläder, det var ju dags för flak!


Ranelid-citat som dekoration!!


Cornelia, peppad på ölregn.


Jag blåste såpbubblor.


Pappa hade tagit över badringen under tiden.


Så taggad!!


Och sedan bar det av och det var så sjukt roligt trots kissnödighet och kyla. Vi dansade och hade lyckorus och åh! Älskar mina vänner!
Efteråt åkte jag hem, slängde mig in i duschen och blev precis klar när mina första gäster dök upp till min studentmottagning. Och jag har inte en enda bild från mottagningen, inte en enda! Men det var i alla fall så himla fint att ha alla familjevänner, släktingar och kompisar samlade och vi åt gott och hela min familj plus My höll tal.


På kvällen hamnade vi, efter mycket om och men, i Felix trädgård där vallmon precis slagit ut.


Rikard hade rolig frisyr efter att ha burit studentmössa hela dagen.


Där satt vi tills det blivit såhär ljust och åt jordgubbspaj och sådär. SÅ HIMLA BRA DAG!!!!

Translation: This is what my graduation looked like, two years ago. Such a beautiful day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej fina, härliga Flora!
  Jag trillade in på din blogg för ungefär ett halvår sedan. Det är jag väldigt glad för! Ungefär samtidigt så började jag lyssna på London Grammar, och varenda gång jag lyssnar på dem (som just precis nu) så börjar jag alltid tänka på dig. Av någon märklig anledning så känner jag alltid att jag är tvungen att tipsa dig om dem då jag får för mig att du skulle gilla dem. Så konstigt men samtidigt så härligt på något sätt, tycker jag. Det finaste som finns är musik och om du inte lyssnat på dem så vill jag ge dig det tipset som ett fin tack för bloggen. Kram

  Isabelle 2014-05-07 21:18:15
  Svara
 • Gick du med folk som var två år äldre än dig (jag gick ut 2012 och är 21 idag) eller står det fel i din beskrivning att du är 19? kram!

  danni 2014-05-07 19:20:48 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • så himla gullig du var när du var liten!! alltså grattis plakatet

  LOVE FROM BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-05-07 18:31:27 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • Sooo I don’t understand anything of this post, why you are wearing these caps for your graduation and why their are posters and things buuuuuut I LOVE YOUR PICTURES AND I’M OBSESSED WITH YOUR BLOG ♥

  Greta 2014-05-07 18:18:01 http://gretamb.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Gretas kommentar.

   When you graduate from high school in Sweden, this is what is looks like! The sailor hats are a really old tradition and almost all of the girls are wearing white. It is so much fun because you start drinking early in the morning and then you’ll ride around in an old truck all day screaming and singing songs. Back in school, you run out with all your classmates and you’ll find your family, and they will have a sign with your name and a photo from when you are young. Then you’ll drink some more and hang out with your friends all night. Probably the most fun day ever. Yeah, her blog is lovely hey :)

   Lisa 2014-05-07 20:18:26
   Svara
 • åh jag trodde för en sekund att flickan på plakatet var din lilla kusin som du brukar fota, signe? så lika!!

  Mirjam 2014-05-07 18:11:45 http://kortochgott.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!