Lilla Ego och Uma.

IMG_7478I tisdags gick jag och Froste till Lilla Ego. Det är alltid fullbokat så jag hade bokat tre (!) månader innan.IMG_7461Jag bjöd Froste på maten i försenad födelsedagspresent. Vi beställde in två huvudrätter att dela på, dels denna med jordärtskocka och hemgjord korv. IMG_7465Och dels denna med bland annat råbiff, sparris och friterad lök. Sanslöst gott. Känner ni igen keramiken? Det är min låtsaspappa som har gjort den, så stolt! Här är hans hemsida om någon skulle vara intresserad. IMG_7471Till efterrätt beställde vi in den här chokladhistorian med glass och havtorn.  IMG_7481Min dejt för kvällen! Vi hade SÅ trevligt. Det känns så lyxigt att äntligen bo i samma stad, om än bara för ett par månader.IMG_7491Dagen därpå åkte jag hem till den här donnan. Uma. Jag har vuxit upp med fem katter och aldrig varit särskilt intresserad, men den här kissen alltså! Helt underbar.  IMG_7563Mamma satt vid sitt skrivbord och jobbade medan jag satt vid ett annat bord och skrev. Det gick sådär. Hur gulligt är det inte att Uma har en liten sovplats vid mammas arbetsplats? Så mysigt att kunna ta små pauser och gosa med henne då och då.umaKattig photo shoot. Uma var kanske inte lika förtjust som jag.

Translation: Dinner att Lilla Ego with my brother Froste and a visit at my mum’s house to write and cuddle with Uma, the cat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • 3 månader i förväg, det är bara galet. Haha!
  Måste bara fråga, den där fina stickade tröjan du har på dig, vars har du fyndat den?
  Trevlig helg, och tack för en bra blogg!

  M 2014-05-09 08:09:03
  Svara
 • Hej Flora! Ett ämne jag inte har läst om på din blogg som jag tror är viktigt att lyfta fram eftersom det är ett ständigt aktuellt och viktigt ämne. Det är onani. Detta tror jag är väldigt viktigt för framförallt ungdomar (främst tjejer) eftersom många tror att det är något fel med att onanera. Att killar onanerar är ju självklart och inte alls konstigt, men att tjejer gör det är ju helt konstigt och onaturligt. Detta tycker jag är väldigt fel att samhället ser det så. Eller vad tycker du? Skulle bli jätteglad om du tog upp detta! Kram :)

  Anna 2014-05-08 20:58:45
  Svara
 • Flory, lyssnade nyss på Bloggsnack och du e så smart! blir avis hehe

  Sofia 2014-05-08 19:08:55
  Svara
 • familiebildene dine får meg alltid til å lengta mot oslo, mot norge, mot familie. det er eit fint sakn, men likevel. puss. <3

  mariell 2014-05-08 17:49:06 http://hjartesmil.com
  Svara
 • Gud vad din bror är snygg! och har ett himla fint namn.

  Klara 2014-05-08 17:48:29
  Svara
 • vilken mysig tröja!! varifrån? :)

  elina 2014-05-08 17:36:21 http://johanssonelinaa.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!