Vill du följa med till Bråvalla?

39249_427244946888_4037564_n39323_427245451888_2811953_n 39483_427245601888_1629202_n 39861_427245841888_425568_n 39861_427245871888_1043853_n 39483_427245591888_6457035_n 40030_427245331888_4376632_nEmmaboda 2010.

Jag har inte gått på festival på fyra år, men när Swebus hörde av sig till mig och frågade om jag ville åka till Bråvalla kändes det helt självklart, med tanke på hur grymma bokningar de har. Så i juni åker jag och My dit ihop! Är så peppad att jag nästan smäller av.

Jag har fått chansen att tävla ut biljetter till en av mina läsare som får ta med sig en vän! Hur fett? Allt ni behöver göra är att skriva en motivering i kommentarsfältet om varför just ni ska få åka. Tävlingen slutar på lördag. Glöm inte att skriva var du bor och vad du har för mailadress. Lycka till!

Det ni vinner är:
Bussresa tur och retur med Swebus
Pass till Bråvallafestivalen (VIP-pass till de som är över 18 år och vanliga pass för de som är under 18)
Tältcamping ingår

Jag har fått långt fler motiveringar än jag hade trott så för att Swebus ska ha en chans att välja ut en kommentar stoppar jag nu. Tack till alla som har varit med och tävlat!

Translation: In june, My and I will go to Bråvallafestivalen (a music festival) here in Sweden. Now you can win tickets for you and a friend! Just write a comment where you motivate why you should win this, and don’t forget to add you e-mail and adress. The price includes: Bus ride round trip with Swebus, passes to Bråvallafestivalen (VIP passes to those who are over 18 years old and ordinary passes for those under 18) and tent camping.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
176kommentarer
 • Hej Flora!
  Vill börja med att säga, tack för en grym blogg!
  Jag skulle vilja vinna biljetterna av den enkla anledningen att de va 2 somrar sen som jag va på festival senast med min bästa vän. Vi åkte till Tomorrowland tillsammans och det är än idag!, den bästa resan vi åkt på tillsammans. Vi skulle åka tillbaka i sommar men det var omöjligt för oss att få tag på biljetter, dom såldes slut alldeles för fort. Det skulle vara hemskt kul att ännu en gång få besöka en festival med min vapendragare och bästa vän och skapa nya fantastiska minnen! Vi båda är studenter så det skulle underlätta för el ekonomi också under sommaren :)
  Hoppas annars att du får det grymt trevligt där och att vi får en rapport med bilder ;)

  Josefin Rickan 2014-05-09 15:53:43 http://josefinrickan.wordpress.com
  Svara
 • Jag skulle vilja följa med för MÅNGA anledningar, men den största är nog för att jag skulle kunna ta med min kompis Venessa. Jag har råd, därmed möjligheten, att åka, men det har inte hon och det skulle vara så extremt underbart om jag skulle kunna få ta med henne på en sån här resa och få se en av våra största kärlekar i livet, Kanye. Vi har sett Beyonce tillsammans och vi har sett Jay z tillsammans, att få se Kanye live skulle vara toppen på denna pyramid av eufori. Jag skulle bli så lycklig om jag kunde få göra det här för henne, hon förtjänar allt bra i världen och ger mig så mycket kärlek och jag försöker ge tillbaka så mycket jag kan så att kunna ge denna resa, upplevelse till henne skulle vara vara den bästa gåvan någonsin. Då skulle vi i resten av våra liv kunna tänka tillbaka på minnet som säkert kommer ge pirr i magen varje gång.

  Bor i Skellefteå
  Mail: [email protected]

  Gabrielle 2014-05-09 09:56:10
  Svara
 • Käraste Flora,
  Hoppas och tänker att jag inte har något att förlora
  Trots chanserna små och eventuella festival-gummistövlarna för stora
  Så skulle detta verkligen min sommar fullborda

  För musikhjärtat mitt slår och viljan den kvarstår
  festival-oskulden ska tas i år!
  I Bråvallas försommar, bland busksnår och scendekor
  Få solblekt hår och rivsår, och minnen att förgylla mina tonårsår

  Där skulle jag sprudla, carpa och njuta av allt som försiggår
  Och förhoppningsvis slippa bäras ut på sjukbår
  Eller vänta, i så fall vid synen av Luke Pritchards änglahår
  OBS då kanske jag svimmar, eller får tårar i mina ögonvrår
  Han var favvo-musikern genom mina högstadieår, du förstår

  Bli berusad av livet, skriksjunga hängivet och fuldansa efterblivet
  Ta initiativet att inför snyggkillen ta klivet och dra en ”Haven’t we met?”
  Och titta på stjärnorna sådär filmiskt överdrivet

  Att i dagarna tre få uppleva ett glädje-manifest,
  En supermegafest med soundtrack Kanye West
  Visst, det kanske blir as-pest och att jag låser in mig i mitt tält som protest
  Men för denna (förhoppningsvis blivande) festivalgäst från sydväst tror jag att det blir världsbäst

  Kram från Clara i Halmstad

  Clara 2014-05-09 09:42:38
  Svara
 • för att lana del rey räddade mig när min bästaste syster flyttade över atlanten och skulle vara borta i ett år. Jag lyssnade på lana del rey hela året och mådde liksom bara bra trots att hon som bott åtta knarriga steg bort inte bodde där längre. Och jag måste liksom se lana del rey. Måste. Ser detta som chansen att tacka henne liksom, löjlig tanke men så tänker jag. Och så ÄLSKAR man ju festivaler!
  Jag bor i Göteborg! Min mejl är [email protected]

  amanda 2014-05-09 06:44:02
  Svara
 • Åh! Det finns nog inte något jag hellre vill just nu än att få åka till Bråvalla! Jag drömmer om det vartenda dag. Och nu när livet varit lite av en berg och dalbana med hjärtekross, läxor som äter upp en och massa timmars jobb, hade det varit helt underbart att få komma iväg och leva, känna och glädja! Med en massa idoler som ska spela och med en kropp som hamnar i lyckorus när jag tänker på sena festivalnätter och att få göra detta med min bästa och finaste vän hade det varit som en dröm! Ja. Verkligen en dröm!

  Namn: Idha Gustafsson
  Mailadress: [email protected]
  Ort: Malmö

  Idha 2014-05-09 06:28:17
  Svara
 • Hur motiverar man ens en sån här grej bra? Men pröva bör man annars vet man aldrig.

  Festival är typ den vidrigaste och bästa grejen på samma gång. Jag tror att man visar sina sämsta och bästa sidor under en festival. Man lever ut så otroligt mycket samtidigt som man går runt och luktar skit. Man skapar minnen som man aldrig glömmer och kanske minnen man vill glömma också. Man kanske får se en artist som man längtat efter i flera år eller så upptäcker man en helt ny. Sällan ser man så många olika människor samlas på samma ställe med ett gemensamt intresse; musik. Det är något speciellt med det. Jag vill uppleva glädjen, skiten, få minnesvärda minnen och minnen som är mindre värda. Jag vill se det där bandet som jag gillat i flera år som kommer till Bråvalla och jag vill upptäcka den där artisten som jag antagligen kommer bli helt kär i.

  Bor: i Kinna. Ligger väldigt nära Borås och Göteborg

  Anna 2014-05-09 05:43:27
  Svara
 • Genom hela mitt liv har jag stått bredvid – halvt avundsjuk, halvt beundrande. Jag har sett glöden i deras ögon när dom berättat om festivalen dom besökt. Jag har sett deras hjärtan dunka i takt med musiken i deras minne.
  Men jag har även skämts. Tittat bort när dom frågat mig varför jag aldrig varit på festival, försökt undvika den pressande frågan till högsta grad. Jag har skämts att svara med sanningen: Att jag inte har råd.
  Som barn i ett arbetarklasshem har det aldrig funnits chanser till nöjen – aldrig varit på tal att mätta mitt inre, att förverkliga det jag drömmer om.
  Du & jag lever i ett samhälle byggt på strukturer och system. Ett system där mina tretusen i socialbidrag ska räcka till mat, hushållsartiklar, bussbiljetter, räkningar och så vidare. Ett system där vi på botten måste fortsätta kämpa trots motgångarna som infinner sig på grund av våran klasstillhörighet.

  Att få ta min kärlek i hand på väg till Bråvalla skulle plötsligt få min annars svartvita verklighet att skimra till. Att låta tonerna av Belle & Sebastian tränga sig in i mitt inre. Att få chansen att få se alla andra musiker jag avgudar – men som det ser ut nu jag aldrig kommer få se uppträda framför mina ögon.
  Nu är det min tur att få berätta om en festival med glödande ögon.

  P.S Jag bor i Nyköping. Och min mail är: hanoiirocks snabel-a hotmail.com

  Madeleine 2014-05-09 01:20:14
  Svara
 • Har inte heller vart på festival på ett par tre år och jag börjar längta efter att vakna upp svettig och bakis i ett kokhett tält, dricka varm öl, varmt vin, varm grogg, snylta på någons langos för att det enda man ätit under det senaste dygnet var ett torrt knäckebröd, missa spelningar för att man har för mysigt i campet, missa spelningar för att man inte har någon aning om vad klockan är (mobilen är på laddning), gå på spelningar man inte alls planerat gå på men som visar sig vara veckans höjdpunkt, tappa bort sina vänner och hitta nya, bli kär, se favoritbandet längst fram vid scen och ha det alldeles alldeles underbart.

  En liten belöning för att jag klarat mitt första år som student i GÖTEBORG (för övrigt Sveriges dyraste studentstad…) lärt mig äta havregrynsgröt och kikärtor… HEJA!

  Anna 2014-05-09 01:06:38
  Svara
 • Låt mig ta med mig min tvillingsyster på denna fantastiska upplevelse. Låt mig få göra någonting för henne som jag aldrig gjort förut. För att visa att hon faktiskt betyder så otroligt mycket för mig och alltid hjälper mig genom vår satsning inom sporten och inom skolan. Har så svårt att visa min uppskattning inför henne, men då jag vet att det absolut fetaste hon vet är att få springa runt lerig och full på festival skulle just detta bli perfekt. Tänk vilken perfekt studentpresent det skulle bli till henne. Ryser av bara tanken.

  Johanna 2014-05-09 00:33:19
  Svara
 • Här står jag, pank och kuggad i två kurser som måste pluggas upp i sommar. Det är det enda som jag har planerat för sommaren 2014, blir deppig av bara tanken. SNÄLLA låt mig lämna plugghörnan om än bara för några dagar så jag får lyssna på fet musik och tälta med min nyfunna bff innan jag flyttar från henne! PUSS (Bor i GBG men är från Malmö)

  Lisen 2014-05-09 00:15:18
  Svara
 • Jag skulle hemskt gärna vilja bjuda min kompis på Bråvallafestivalen som tack för att hon hjälper mig mitt i min livskris och erbjuder mig att flytta in i hennes lägenhet. Det skulle vara underbart att börja vårt gemensamma boende med att tacka henne för att hon är världens bästa kompis!

  Frida 2014-05-08 23:48:28
  Svara
 • Hej Flora och Swebus! Nu ska jag berätta min historia för er. I hela mitt liv har jag varit bra på en sak. Jag kan sjunga. Jag vet inte så mycket, men om det är något jag är säker på så är det att jag kan ställa mig på en scen och sjunga. Men nu är jag inte lika säker längre. Min kompiskrets består av musiker och konstnärer och i min stad, Göteborg, finns det ett jobb inom inom kultur som vi alla sökte. Jag gjorde världens mest ambitiösa ansökan som jag la all min tid på för att få mitt drömjobb. Vad händer? ALLA mina kompisar får jobbet, utom jag. Och jag har ingen att fira min 18årsdag med som inträffar samtidigt som jobbet. Så nu behöver jag alltså ny, fräsch inspiration och nånstans att fira. Hmmm. Undra var?
  MEN så läste jag detta. Och om inte det är ett tecken så vet jag inte vad det är men Bråvalla inträffar samtidigt som min 18årsdag och samtidigt som det jäkla jobbet?? Jag måste ju åka nu ju. Jag hoppas vi ses i sommar.

  Bor: Göteborg
  Mail: [email protected]
  (om inte min motivering är bra nog tycker jag ni ska välja daniella från göteborg som skrivit om att hon är friskare från sin ätstörning och nu får åka för läkarna)

  Adelise 2014-05-08 23:34:19
  Svara
 • Jag vill åka till bråvalla för att erövra festivalen igen. Låt mig förklara. Sommaren mellan ettan och tvåan åkte jag till emmaboda, och inom loppet av fyra dagar blev jag slagen av en kille, han jag var så dökär i hånglade med någon som inte var jag (i mitt eget tält), ramlade och skrapade upp allt som går att skrapa upp, blev spottad på av en funktionär (?!?!?!) för att jag sa att jag skulle rösta på FI om jag kunde rösta, osv osv osv. Alltså det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Denna drömmiga upplevelse om att få gå runt med mina vänner och uppleva musik och människor och killar herregud, tillsammans, blev krossad och jag lovade mig att inte åka iväg igen, utan stanna hemma i säkerhet. Men på nyår detta år, samma år som jag tar studenten och livet börjar på riktigt, lovade jag mig själv att våga göra sånt som förut skadat mig. Ta tillbaka det som skulle varit mitt, carpe dig själv etc. Jag lovade mig själv det, och i samma veva gjorde min bästis kille slut med henne och det vore så fantastiskt att få ta med henne på en liten resa som bara får vara vår egen. Få mjukstarta detta enorma projekt ”bli bättre person nu tack” med festivalbiten. Bygga upp oss själva tillsammans, till bra musik och gyros, hur bäst låter inte det egentligen??? Det vore så fantastiskt, så puss på rej om du läste tills hit :))

  Eira 2014-05-08 23:29:44
  Svara
 • Hej Flora!
  Åhh om jag vann då skulle jag åka dit med min underbara vän Hanna, hon har det rätt svårt just nu och var nyss inne på sjukhus, vi har under hennes bra dagar babblat på om hur kul och otroligt det skulle vara att åka till Bråvalla tillsammans i sommar, hon skulle bli så glad om detta faktiskt gick i uppfyllelse. Hon är som min syster, och jag vill inget annat än att hon ska vara glad och tänka på bra saker!
  Tack för en superfin blogg/ Saga

  Saga 2014-05-08 23:28:22
  Svara
 • Festivaler är livet och Bråvallas line-up kan vara bland det bästa jag sett. Tyvärr innebär studentlivet en tight budget både för mig och vän jag vill ta med. Det skulle vara så fint med något att se fram emot, lite motivation såhär i slutet på terminen. Bor i Göteborg och tyvärr är ju metaltown inställt i år…(ytterligare en anledning till Bråvalla)

  Lina 2014-05-08 23:28:14
  Svara
 • Kan efter såhär många år inte stava till ”dit” (hahaha lite komiskt) Ber om ursäkt om du läser min kommentar…Ha det fint annars!

  Mathilda Moberg 2014-05-08 23:21:31
  Svara
 • Hejhej på dig Flora!
  Inleder med att berätta att musik är i princip mitt liv, blev helt mållös när jag läste årets line-up, påriktigt jag kunde knappt få fram ord. Sedan dess har det varit det enda jag tänkt på, måste lösa det på något sätt, jag måste dit. Två av mina favorit band ska dit, The Kooks och Bombay Bicycle Club. Alltså tänk att få se sina favorit band live??? Fjärilar i magen av tanken. Sen är det ju en massor av andra band och artister som ska ditt som jag har en stor, stor kärlek till(!) Imagine Dragons, Bastille, Lana Del Ray, Maggio, Det är just därför jag vill ditt, för musiken. Ryser av tanken av att verkligen stå där, påriktigt och se och höra musiken och bara känna att man lever. Musik har hjälpt mig igenom så många svåra perioder och jag kan inte riktigt sätta ord på hur ofantligt mycket det verkligen betyder för mig. Sen allt annat är ju också så himla magiskt, att man skaffar nya vänner, dansar, att göra helt galna saker och att bara vara. Festival livet är så himla vackert. Jag skulle tagit med min världs bästa syster. Framförallt för att vi har exakt samma musiksmak och jag vet att det hade betytt lika mycket för henne att få chansen att höra all musiken live som för mig. (vilket är hur sjukt mycket som helst) Även för att hon har flyttat 7 timmar bort, vilket leder till att man aldrig träffar varandra. Kändes lite som om någon slet bort halva mig och jag saknar henne varje dag. Jag vet att vi hade haft så fantastiskt roligt! Vi var på en festival i Polen en sommar och det var en av mina finaste minnen med henne. Att bara uppleva live musik med någon som älskar musiken lika mycket som du, skratta tills man gråter och träffa massor av nya människor (som vi inte alls förstod vad dem sa, men det spelade ingen roll.) Hade blivit så glad om jag kunde få chansen att ge denna upplevelse till min finaste syrra, för det är hon verkligen. Jag tror nog inte det finns något finare att ge till henne än det här och hon är SÅ himla värld det. Vi båda värdesätter musik så sjukt mycket, det är verkligen allt. Kan inte tänka på bråvalla festivalen utan att tusentals olika känslor bubblar inom mig, helt obeskrivligt grymma och pirriga känslor. Jag. måste. dit. För musiken och för en upplevelse man ALDRIG kommer att glömma.
  Hade blivit helt mållös om jag vann detta, det hade varit så stort och betytt så oerhört mycket. Tack för en GRYM blogg Flora!
  Jag bor i Kungsbacka/Göteborg!

  Mathilda Moberg 2014-05-08 23:14:56
  Svara
 • Hej Flora!
  Här sitter jag, en 16 tjej från fin Sundsvall och försöker finna ord som ska få mig till Bråvalla för att få se mina störta idoler, musiker som jag knappt kan beskriva med ord hur mycket jag beundrar och hur mycket de har påverkat mitt liv. Det är nästan skrämmande hur var och en av dessa artister betyder så mycket för mig, har du någonsin känt så Flora? Som att de precis visste vad de skulle skriva, nästan som att de sjunger för mig. Genom jobbiga perioder där min mamma gick bort räddade de mig, och de gör dem fortfarande om och om igen när jag börjar känna mig nere, de räddade mig.
  The Kooks, Lana Del Rey, Haim, Veronica, Lewis,Passengers, Ron Pope och en drös många fler, allihopa är nog med på mina topplistor på spotify, så när jag såg artist listan fick jag med ärliga ord svårt att andas. Hur kan alla dessa gudar vara på¨en och samma plats? Är det ens möjligt att fösa ihop dessa människor, eller gudar på en plats… Men vad som är grejen är att när jag lyssnar på deras musik så kan jag även leva i minnen och känslor från när jag tidigare lyssnat på dem, hur jag och min nuvarande pojkvän först började skicka musik till varandra och blev så chockade av att vi lyssnade på samma musik, det var Ron Pope (och scouterna) som faktiskt förde oss samman, Ron är en fantastisk artist och nej, det går inte att definiera has amazingness, Hans musik kan jag aldrig bli trött på.

  Sen vill jag inte bara favorisera Ron Pope, Jake Bugg är hur grym som helst.
  Hans gammeldagsa sväng i musiken är genialisk, och att få stå i ett publikhav, hand i hand med min Oscar och skriksjunga till ”Two Finger” och ”Someone told me” med tårar i ögonen, i solen med en fin kjol och hemmasytt linne vore ren hjärte glädje, mitt 16 åriga hjärta skulle kunna sluta slå i det läget, för dem, för Oscar.
  Jag hoppas verkligen att jag kanske på något sätt fångat ditt öga Flora och fått dig att förstå hur mycket detta skulle betyda för mig att få se dem i verkligheten istället för på en liten ruta på spotify, du skulle vara min hjälte. // Anna

  Anna Henriksson 2014-05-08 23:12:39
  Svara
 • Hej!!!
  Efter mycket om å men har jag beslutat mig för att om det ska bli en festival i sommar så får det banne mig bli bråvalla. Jag å min bästa vän som jag spenderat 9 år ihop med denna höst är riktiga konsertnördar å går på nästan alla konserter tillsammans. I höst kommer hon att flytta in på ett internat på en folkhögskola massa mil ifrån mig å vi har bestämt oss för att detta ska bli VÅR sommar eftersom jag nog snart förhoppningsvis också flyttar. Allt jag vill är att få uppleva nästan (alla) våra favorit artister på festivalen tillsammans. Som ett liksom firande för våran vänskap å för kanske den sista RIKTIGA sommaren tillsammans. Hon är så viktig för mig å detta skulle göra min sommar 1000 gånger bättre.

  Linnea Svensson 2014-05-08 23:07:54
  Svara
 • Åhhhh Bråvalla! Jag och min bästa kompis har inte pratat med varandra på fyra månader men hade en sådan catchup idag och pratade igenom allt som hänt i livet och varför vi gled i från varandra. Så mycket tårar och så mycket skratt. Därför vill jag bjuda henne på detta för hon är verkligen en på miljonen och den viktigaste i mitt liv.

  Julia 2014-05-08 23:05:14 http://Juliaochluna.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora!

  Jag var på Bråvalla förra året med mina kompisar och hade det så himla kul!! Det var en present så just därför blev det ännu roligare eftersom jag inte skulle haft råd annars.
  Dock hade jag inte lika tur det här året och har därför inte råd att åka, trots att alla mina kompisar ska dit nu efter att vi tagit studenten och allt. Så därför önskar och hoppas jag på att du väljer mig som vinnare eftersom det skulle göra hela min sommar! Så please please bästa Flora, välj mig!
  Kram från mig!

  Vanessa Vicko 2014-05-08 22:56:27
  Svara
 • Förra året var min sommar planerad ett halvår i förväg. Biljetter till Peace & Love och Rhodos låg i min bokhylla och väntade spänt på att mitt första år i gymnasiet skulle komma till ända. Pirr i magen och förväntan i alla kroppens vrår över att för första gången få uppleva en sommar utan mammas och pappas ögon i nacken. Men det blir inte alltid som en tänkt.
  Festivalveckan blev inställd ifrån ingenstans och jag sörjde länge över alla favoritartister jag nu inte skulle få se och alla de nya människor jag inte skulle få träffa.
  En vänskap som gick itu såg till att en annan person fick lov att ta min flygbiljett till solen och jag förblev kvar i Stockholm.
  Min sommar blev fin på många andra sätt ändå men det jag fortfarande sörjer mest är musiken jag inte fick höra. Lerpölarna jag inte fick ramla i, gråtandes av skratt tillsammans med fina vänner och främlingar. Tältväggar jag inte fick höra nattens ljud igenom i mina hopplösa försök att få några timmars sömn. Och åter igen, musiken.
  Nu fyller jag 18 år om bara några veckor och sommaren är inte planerad en endaste sekund. Mina vänner pratar om tågluffar, solsemestrar och festivaler, men jag har inga pengar kvar. Solen kan jag klara mig utan men jag vill så väldigtväldigt gärna få uppleva de festivaldagarna som försvann framför min näsa förra året. Jag vill dricka billig öl och skrika mig hes till låtar som betytt så mycket för mig i så många år. Jag vill dansa för att jag klarat av gymnasiets jobbigaste dagar och mest av allt vill jag dansa för Sommaren.

  Liora från Stockholm 2014-05-08 22:54:35
  Svara
 • Jag var på min första festival för två år sedan och det blev lite som en nyförälskelse. All smuts som lägger sig kring kroppen, det konstanta dunket av musik och tjattret av allt underbart folk i närheten oavsett tid på dygnet. ÅH!
  Hösten har varit en tuffing då arbetslösheten fick en oinbjuden plats i vardagen, och en utav de närmsta personen i min omgivning försvann ur den. Har knegat på skitjob sen dess.
  Jag skulle bli så glad över att få åka till Bråvalla för dessutom har livet börjat ta sin fart och detta är den sista sommaren som mina friends befinner sig på samma ställe, till hösten bär de av till diverse städer i Sverige (inklusive jag själv), med undantag för en som redan befinner sig på utomlands.. Det skulle vara det bästa att få dansa luften ur sig till alla dessa FAB bokningar.

  Ja, vi vill följa med till Bråvalla!

  Göteborg

  Matilda 2014-05-08 22:54:09
  Svara
 • Hej Flora!
  Det senaste året har bott i Paris med några av de finaste personerna jag någonstin har träffat. Många av dem ska till bråvalla i sommar, och då tänkte jag att min nyfunna bästa kompis och jag skulle åka dit tillsammans. Efter ett fantastiskt år av våta kinder, total lycka och hysterisk glädje, skulle jag inte mer än något annat vilja runda av det gånga året med alla som jag älskar så innerligt.
  Om jag vann skulle jag få chansen att ta farväl av mina vänner på det bästa möjliga sättet , omgiven av ren eufori och dånande mysik.
  (Jag bor i Göteborg)

  Johan sparf 2014-05-08 22:47:34
  Svara
 • Det var länge sedan jag skrattade utan vin. Sedan jag själv nog tyckte att jag var ganska fin. Gymnasiet blev inte alls så bra som alla sa. Och det har varit jobbigt. Jag har gråtit mer än jag har varit glad. Ätit med glass och choklad än vad som för någon är bra. Och så har det varit. Och det är okej. Det är okej att vara kaosig och sårad och rädd. Men nu vill jag inte mer att det ska vara så. Snart tar jag studenten, och jag hoppas att livet, livet som jag kanske tror på nu, kan vara bra. Och sommaren. Låt sommaren få vara härlig, varm och fin. Låt mig få dansa till all den musik, som har varit min luft, när varenda dag har känts som smuts. Låt mig ta med min fina Lisa som bor i Umeå där hon läser fysik fast hon kanske inte vill och där den dumme pojken som hon lämnade ut sitt allt till, finns. Låt oss åka Flora, snälla låt oss åka.

  Julia i Västerås 2014-05-08 22:22:16
  Svara
 • Livet är nu. Och i tre år har jag velat åka iväg på festival men saker har hela hela tiden kommit i vägen. Och det har gjort lika ont i hjärtat varje gång. För det finns nog ingenting som får mig lika stark och bra som livemusik och människor som dansar lika cray som jag. Och gymnasiet har varit supertufft på grund av massor av olika saker. Det blev inte alls särskilt bra som alla sa. Men nu är det snart sommar. Snar tar jag studenten. Och på något sätt så börjar ju livet lite på nytt då. Jag önskar i alla fall det. Och jag önskar att det här sommaren blir härlig och varm och fin. Och jag vill skratta, som jag insett att jag klarar av nu, på riktigt, utan vin. För det är bättre nu. Och om jag fick biljett på festival så skulle det vara så fantastiskt bra. Med mig skulle ja ta min fina Lisa som bor i Umeå där hon pluggar fysik fast hon kanske inte vill. Och blivit lämnad av pojken som hon lämnade ut sitt allt till. Så låt oss åka Flora, snälla låt oss åka.

  Julia i Västerås 2014-05-08 22:07:56
  Svara
 • Åh, hoppas man får hälsa!!

  Alice 2014-05-08 22:06:15 http://www.allanbabe.devote.se
  Svara
 • Förra sommaren åkte ett gäng kompisar till mig till Bråvalla, jag kunde inte följa med då tyvärr. Min bästa vän var dock med men jag tror att hon fick sin festival lite förstörd pga. att hon krockade med andra i sällskapet så att säga. Jag känner att det är dags för mig att åka på mig första festival, men kommer inte ha råd själv denna första sommar efter studenten, och dessutom vore det perfekt att ta med min vän och ge henne den vistelse på Bråvalla som hon förtjänar! Dessutom är det ju fantastiska artister som uppträder , skulle inte vara helt fel att hänga där några dagar med bra sällskap!

  Jonna 2014-05-08 21:47:31
  Svara
 • Hej Flora!
  Jag kan inte själv åka till Bråvalla eftersom jag jobbar då, men jag vill vara med och tävla i alla fall!
  Jag vill ge biljetten till en av mina käraste vänner Kim! Vi har känt varandra i bara några år men hon känner nog mig bättre än mig själv tillomed.
  Kim o jag har bott ihop, levt ihop, skrattat ihop, kräkts/gråtit/äcklat oss ihop. Kimpa har varit med mig under min sämsta period i livet. Hon var mitt stöd när jag var så deppig att jag inte ens tog mig upp ur sängen. Med hennes pepp har jag gått från rädd o instängd till modig och fri! Vi har upptäckt feminismen ihop och vi har lärt känna styrkan i oss och vår vänskap!
  Jag vet att hon skulle bli så nedrans glad om hon fick åka på Bråvalla i år och dansa till allt från Markus krunegård till Kanye. Hoppas hoppas hon kan få vinna biljetten!

  Kristina 2014-05-08 21:38:49 http://42cyklar.blogspot.se
  Svara
 • Hej Flora.
  Jag hade blivit så himla glad om jag vann biljetter till Bråvallafestivalen. Just nu känner jag att en galen festivalhelg är precis det jag behöver.
  I januari detta året tog jag mitt pick och pack och flyttade hemifrån. Ganska spontant, då jag helt plötsligt bestämt mig för att börja plugga. Jag kämpade som tusan och fick till sist tag på en lägenhet och vips så bodde jag själv i en liten etta på 20 kvadrat.
  I samma veva som jag flyttade till en helt ny stad och började ett helt nytt liv så flyttade även mina närmaste vänner. Men de flyttade inte bara till en annan stad utan till massa olika länder. Inte nog med det, utan min kära pojkvän flyttade även han till ett annat land. Helt plötsligt satt jag för mig själv i Sverige och mina allra närmsta var alldeles för långt bort. Jag började skolan och kände mig ruskigt vilsen bland alla andra 25 000 studenter. Det har tagit ungefär fram till nu för mig att komma in i mitt nya liv och min nya stad, men oj så bra det känns. Jag har klarat skolan bättre än jag någonsin kunnat drömma om och till hösten så börjar jag äntligen på miljövetarprogrammet.
  När jag en dag kommer se tillbaka på den här våren så kommer jag göra det med stolthet, för allt detta ledde ju faktiskt till något bra. Men tyvärr har inte allt den här våren varit så bra som man kunde önskat.
  Våren 2014 har varit väldigt tuff och hård mot mig och min familj, för trots att jag alltid har sett fram emot att åka hem till min gamla stad och hälsa på min familj så har jag alltid varit lika rädd för att höra vem som nu har dött. Det låter helt absurt, jag vet. Men varje gång jag har kommit hem (vilket har varit relativt ofta) så har jag mötts av ett nytt dödsbesked. Gamla som unga, sjuka som friska. Alldeles för många har gått bort denna vår. Jag och min familj har gått igenom detta tillsammans och vi är bara så otroligt tacksamma att vi är friska. En ska ju aldrig ta något för givet.
  Om två veckor kommer alla mina bortflugna vänner hem och i sommar vill jag dansa för de som inte längre finns med oss. Jag vill dansa så hela marken skakar, så mycket så att till och med de kan känna det, var de nu än är idag.
  (Jag bor i Jönköping)

  Ellen 2014-05-08 21:35:03
  Svara
 • Ett av de bästa minnena jag och min bästa vän har tillsammans inträffade under Peace&Love 2011. Vi gick och kissade på varsin bajamaja, och väl där inne hör vi hur Kings Of Leon börjar spela deras låt Use Somebody. Och det går inte länge förrän vi helt plötsligt springer skrattande till spelningen, sjungandes genom publikhavet och till slut dansar oss svettiga till spelningen är slut. Skulle mer än gärna vilja uppleva den magiska känslan med henne igen, då vi till hösten kommer befinna oss i två olika världsdelar. Bråvallafestivalen kan ju inte bli ett bättre avslut.

  Bor i Halmstad.

  Cecilia 2014-05-08 21:34:59
  Svara
 • Hej Flora! Jag är något av en festivalveteran och har varit på en handfull stycken festivaler genom åren och älskat det varje gång. Nu är det två år sedan jag var iväg, och jag saknar festivallivet så. himla. mycket. Jag är i en ålder (20) då det känns som att alla ens vänner börjar sprida ut sig över landet (och världen) och starta upp sina egna liv, och det är svårare än det var förut att samla ihop alla en gillar och umgås lika mycket som förut. Väldigt tråkig såklart, och vemodigt. Många av mina vänner planerar att åka till just Bråvalla, ett perfekt tillfälle att få dansa, festa och vara galen med sina bästisar flera dygn i streck! Det tråkiga är bara att jag är arbetslös och antagligen inte (om jag inte lyckas skaffa jobb innan dess) kommer ha råd att följa med. Det hade varit så sjukt jävla nice att få vinna dessa biljetter och kunna följa med med mina kompisar! Hoppas hoppas hoppas.

  Göteborg

  Ellen 2014-05-08 21:23:43
  Svara
 • Alltså när jag läste detta började jag typ grina (nästan). Det började bubbla i kroppen som om någon hällt rosa champagne i mitt blodomlopp. Herregud. Om jag skulle vinna. Om jag skulle få åka. Se. Andas. Skratta. Skrika. Dansa. Leva. Få vara på Bråvalla, kanske till och med få träffa dig? Skulle jag få det skulle jag givetvis bli den lyckligaste tjejen i hela världen. Jag skulle bjuda med min bästa vän som bor alldeles för långt bort mesta delen av tiden, vi skulle då bli tvingade att i tre dygn bara andas varandra. Kanske skulle inte nästa år bli lika hårt som detta om jag bara fick dessa tre ynka dagar med henne. Då det bara skulle vara hon och jag. Abstinensen jag får av att inte vara med henne under höst, vinter vår och typ halva sommaren är helt sjuk. Så dessa tre dagar skulle vara guld för mig (oss). För övrigt skulle jag få träffa så mycket schyssta snubbar och brudar, för alla vet ju att på en festival fungerar inte normerna som i verkliga livet. På en festival får du vara dig själv utan att någon dömer. På en festival är det vi mot världen.
  Bor: Stockholm

  Hedvig 2014-05-08 21:15:59
  Svara
 • Mitt liv är fyllt av jobb, boendes hos mina föräldrar i en by där jag inte har några vänner. Min bästa kompis bor i en annan stad, vi har känt varandra sen vi var tre och hon känner mig utan och innan. Jag skulle vilja kunna bjuda med henne på festival, få känna euforin igen (vi var på festival tillsammans 2010, bästa någonsin), dansa sig svettig, äta mackor med sommarvarm mjukost och dricka avslagen öl. Skulle vara så fint.

  /Ebba, Uppsala

  Ebba 2014-05-08 21:09:50
  Svara
 • Jag är en 23årig tjej/brud/kvinna (ja vad är man egentligen i min ålder?) fsom kämpat på med mitt världens bästa restaurangjobb i lite över tre år nu. Timmar, deltid för att nu har jobbat mig upp till en fast tjänst och heltid. Detta innebär alltså att jag för första gången i mitt liv kommer att ha en riktig semester i sommar. Efter ett tungt år förra året med vänner som passerat, släktingar som gått bort och en pojkvän som ( fortfarande ) jobbar med ett sånt jobb som gör att han pendlar och kan vara borta allt mellan 7-21 dagar, så ska jag göra denna semester till något så fruktansvärt bra, bra och bra! Vad kan då inleda en semester bättre än en festival? Vill såklart ta med min pojkvän som aldrig någonsin festivalat och missat allt vad lera, tält, total lycka och ingen aning om tid och rum heter. Jag är värd en vecka då jag endast ska ha kul, pussas, kramas, njuta, träffa nya människor och se musik. Ja, det är jag värd.

  / Västerås

  Jessica 2014-05-08 21:00:55
  Svara
 • Herregu, hur ska en börja detta. Sen jag såg att Bråvalla bokat Lana del Rey (mitt livskärlek, min största förebild någonsin etc etc. Tänk på någon du verkligen ser upp till och avgudar så grovt mycket men vet att du aldrig kommer få träffa så förstår du fast gångra det med en miljon!) så ville jag åka till Bråvalla. Men med en plånbok som ekar och en väldigt massa andra tråkiga utgifter så är det omöjligt för mig. Alldeles för dyrt, tyvärr. Det gör ont i hjärtat (och resterande delar av kroppen också för den delen) när jag tänker tanken att jag kanske aldrig kommer att få se denna fantastiska kvinna stå där på scenen framförmig, livs levande, och sjunga Blue jeans och andra fantastiska låtar. Så Flora, gör mig den mest valueable tjänsten NÅGONSIN. Skänk dessa biljetter till mig och jag kommer att sväva på små rosa moln för resten av mitt liv. <3

  Nicolina Larsson 2014-05-08 20:58:13
  Svara
 • Vill bara höra hennes röst glädjeskrika så pass högt i luren (vi har distansförhållande för tillfället) att det spricker upp i den där hesheten som bara hon kan åstadkomma efter att jag sagt ’det kommer vara du och jag på Bråvalla baby, jag har fixat det.’

  Astrid från Kristianstad/Skåne

  Astrid Jönsson 2014-05-08 20:32:15
  Svara
 • Jag upptäckte festivalen för några veckor sedan och sen dess har jag varit besatt. Jag måste gå! Bara en massa bra artister, härligt folk och god mat. Tyvärr är biljetterna väldigt dyra så jag kanske inte kommer kunna gå. Detta är ett av mina största mål inför sommaren, att gå på en festival. Musik och härligt väder, kan det bli bättre? Hoppas jag vinner! :) P.s Jag bor i Jönköping! D.s

  Vilma 2014-05-08 20:19:14
  Svara
 • Alltså det hade varit det finaste som hänt mig om jag fick vinna detta. Jag började i gymnasiet i Göteborg förra hösten, och går i tvåan nu alltså. Och fast jag älskar min linje, skola och lärare så har jag aldrig riktigt hittat hem i min klass. Jag har himla fina vänner där men jag känner att jag inte riktigt är som dom på många sätt. Min bästa vän går dock på en annan skola i en annan klass, och de har världens härligaste gemenskap. Hennes klass är lite som du beskrev din gymnasieklass tycker jag, samma självklarhet och kärlek. Jag intervjuade henne häromdagen till en artikel jag ska skriva som ett skolarbete, artikeln skulle handla om själva linjen men det enda hon pratade om var hur underbar klass hon har. Och det har hon verkligen. Hon har tagit med mig på lite fester och jag har fått hänga med dom, och alla mina roligaste minnen den här våren var därifrån. Och fast alla går estet, fast är musikaliska och kan sjunga och jag egentligen är lite utanför när det gäller det känns det aldrig så. Jag smälter bara in liksom. Det är de roligaste, knäppaste, kreativaste personerna jag har träffat på länge och nu ska hela gänget åka till bråvalla ihop i sommar. Min bästis ville gärna ha med mig, men jag har inte råd. Jag har inte råd och det gör mig så ledsen för jag tror att en festivalsommar med dom hade varit det bästa som hade hänt mig. Jag tror att det hade räddat mig, gett mig så fantastiska upplevelser och som plus i kanten fått in mig lite mer i deras gäng så att jag i framtiden får fortsätta hänga med dessa underbara personerna. Dessutom finns det en pojke i gänget som får mitt hjärta att slå dubbla slag efter att ha varit krossat ett år. Han har bruna ögon och är ruskigt fin. Men han har inte heller någon biljett, så om jag vann skulle jag ta honom i handen och så skulle vi åka tillsammans.

  Flora, om jag vinner det här så lovar jag att lämna kameran hemma. Jag lovar att inte hålla på och instagramma, fotografera och dokumentera. Jag lovar att bara uppleva, så himla mycket jag kan.

  Alice 2014-05-08 20:13:09 http://www.alice.devote.se
  Svara
 • Åh! Jag skulle så gärna vilja vinna en biljett till mig och min vän eftersom det är väldigt osäkert för oss båda om pengarna verkligen skulle räcka till en efterlängtad Bråvalla biljett.
  Jag har aldrig varit på festival innan och var förra året tvungen att jobba under Bråvalla, eftersom jag bor i grannstaden Linköping hade jag planerat att åka dit men det blev tyvärr aldrig av.
  Nu i år vill jag jättejättejättegärna gå, men som student med ett månadsbidrag på 2800:- räcker slantarna inte särskilt långt, därför vore det FETT att vinna en biljett till mig och min BFF så att jag äntligen får gå på festival!
  Vi har varit med om mycket tillsammans och det vore grymt att kicka igång sommaren med skönt häng och bra musik!

  Evelina 2014-05-08 20:11:47
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna biljetter för att jag är arbetslös och inte har råd att gå annars. Jag jobbade på Bråvalla förra året bara för att kunna kolla in några band som jag ville se, men det var ganska tråkigt och jag missade så himla mycket och fick inte umgås så mycket med mina vänner. Jag skulle vilja bjuda med mig min pojkvän så att vi kunde gå på äventyr tillsammans; dricka en himla massa öl och bara lyssna på bra band. Kanske pussas litegrann och dansa som idioter. DET hade varit en fin start på sommaren.

  Ida 2014-05-08 20:10:13
  Svara
 • Hej Flora!

  Precis som många andra drömmer jag om festivalliv i sommar. Jag drömmer om att stå i ett hav av människor och sjunga med till låtar jag inte kan texterna till, om möten med helt okända människor, om sommarnätter som aldrig tar slut och om att för stunden få känna sig odödlig. Jag drömmer om att få åka på Bråvalla med han som är min bästa vän och pojkvän. Han jag fortfarande är nykär i fastän jag träffat honom nästan varje dag nu i ett halvår. Han som ger mig fjärilar i magen samtidigt som han skapar ett sådant lugn i min kropp. För hur underbart vore det inte att få uppleva festivaleuforin med sin favoritperson.

  Hoppas att du och My får helt grymma dagar tillsammans! Kram

  Ps. Jag bor i lilla Luleå.

  Hanna 2014-05-08 20:09:30
  Svara
 • Hej!
  Jag vill verkligen ha dom här biljetterna för i sommar har jag inte några pengar, och det jag allra allra mest av allt vill göra är att gå på Bråvalla, och jag skulle så hemskt gärna vilja kunna bjuda min bästa vän Jeremias, han är helt fantastisk. Vi tänker så lika om allt. Varenda gång vi träffas blir vi helt chockade över hur mycket vi har att prata om, det handlar oftast om feminism, rasism och om djur och natur!
  Nu har han under ett år pluggat på en annan ort som ligger allt för långt bort för mig för att kunna besöka, så dom enda gångerna vi träffats har varit när han kommit hem, dvs ca 4 gånger, inte direkt mycket. Hur fantastiskt skulle det inte vara att berätta för honom att när du kommer hem så kan vi vara med varandra i 4 dagar och campa på en festival som vi båda drömt om sen de första artisterna släpptes? Sååå många av våra gemensamma favoritartister ska till den här festivalen och jag vill verkligen verkligen gå. Och det vet jag att Jeremias också vill. Jag har varit på en festival förut, och det är så himla underbart! Gemenskapen med alla andra, att dansa och sjunga i publiken till sina favoritartister med sina bästa vänner, dricka cider, gå omkring i shorts, springa i regn och lera och sova i tält! Så himla mysigt att jag blir helt varm i kroppen av bara tanken.
  Vi bor i Laholm/Halmstad!

  Amanda 2014-05-08 20:08:11
  Svara
 • Hej Flora!

  Mitt namn är Klara och jag kommer från Partille, en finful förort till härliga Göteborg. Har sedan alltid haft en skräckblandad förtjusande uppfattning om vad festivallivet innebär. Jag är en hängiven musikälskare på alla plan men också en grubblare och filurare som ständigt väger för- och nackdelar mot varandra innan ett beslut kan tas. När grubblerit kring Bråvalla äntligen processeats klart av min grubblande hjärna och fördelarna vägde enormt mycket tyngre än den enda nackdelen, som innebär priset på ca 2000 riksdaler, insåg jag krasst och sorgset att jag trots alla fördelar inte skulle ha råd. Min fina, härliga, vackra och starka vän Agnes, som tillskillnad från mig är en ”doer” och den som får mig att ens börja processera häftiga grejer som exempelvis Bråvalla, har inte heller har den ekonomiska möjligheten att i år får dansa ikapp med alla på Bråvalla är personen jag skulle bjuda med, med all säkerhet. Om det vore möjligt känns det som att det är en grubblares och hennes hängivna knäppa, fantasifulla och härliga väns tur att bli en del av den mycket läskande festivalkulturen för att uppleva sommaren som aldrig förr, ha en fantastisk historia att i framtiden berätta för våra barnbarn, jubla av fröjd och tacksamhet till artister och band som Family of the year, Mando Diao, Melissa Horn och Ron Pope. Jag Klara, en grubblande tjej från en finful förort till Göteborg och hennes galet fina vän skulle bli så otroligt tacksamma för lite hjälp på traven för att för första gången uppleva ALLT vad festivallivet har att erbjuda.

  Klara (och Agnes)

  Klara 2014-05-08 19:59:53
  Svara
 • Tror jag glömde skriva att jag bor i Uppsala

  Anna 2014-05-08 19:59:36
  Svara
 • När det känns som om du ska gå sönder och inte orka mer, när du känner att snart räcker du inte till, när du behöver se ett ljus i mörkret. När ens finaste pojke är flera mil för långt bort. När du vet att du ingenting kan göra bara önska, önska, önska och finnas där. När du behöver få någonting annat att tänka på och längta till. För att Veronica Maggios, Marcus Krunegård, Lana Del Ray och massa utav de andra artisterna funnits där och torkat våra tårar. Det vore fantastiskt att få uppleva det, insupa alla känslor, inspireras och komma upp till ytan igen. Bråvalla vore en ett ljus i all denna tvivel och hopplöshet. Jag vill börja leva, även för ett par dagar, få glömma. Vara den som älskar, orkar, engagerar och sprider glädje.
  Att vinna biljetterna till Bråvalla vore makalöst och det bästa som skulle kunna hända.
  Kram,
  Anna

  Anna 2014-05-08 19:58:05
  Svara
 • Jag tvekade ett tag innan jag valde att ge det här ett försök, vinner så fruktansvärt sällan något. Men den här gången kanske jag har tur!

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna, då jag aldrig varit på en riktigriktig festival. Delvis för att jag bor så oerhört långt upp i landet och delvis för att jag aldrig haft pengar så det räckt till. I år har jag däremot fått behovsanställning på ett företag och räknar med att kunna samla ihop några slantar. För att fira det och att jag tar studenten om en månad önskar jag mig en festivalweekend tillsammans med min allra bästa vän i hela världen. Jag tror att både jag och hon skulle behöva ha det bäst tillsammans i några dagar.

  Jag bor i Haparanda.

  lisa 2014-05-08 19:55:27
  Svara
 • Hej Flora!
  ”jag tycker inte om att ta av mig kläderna på kvällen och på dom igen på morgonen för då påminns jag om att dagarna bara går och inget händer där emellan.” Citat från pappan och havet och det är precis så det känns. Och min obekväma vardagskostym som jag köpte på rean tappar fler paljetter för varje dag som går, nu finns det visst bara en kvar och den ser ut att vara påväg att tappa fotfästet närsomhelst.
  Vardagen min har varit så himla tung de senaste åren. (Eller egentligen är det väl alla dagar men det känns bättre att låtsas att det handlar om vardagen). Att ta sig genom en vanlig dag kräver liksom så mycket av mitt fokus att jag inte brukar planera mitt liv särskilt långt framåt, vilket leder till att jag aldrig gör särskilt mycket, vilket i sin tur leder till att jag lever i någon slags evig vardag…det vill säga den exakta motsatsen till vad jag känner att jag behöver. Och när jag läste detta inlägg slog det mig att en festival med en bästis är ju så himla glittrig ovardaglig att det nog är precis vad jag behöver! Eller vad tror du? Kram gillar din blogg!!

  Jasmine 2014-05-08 19:46:21
  Svara
 • För att jag fyllde 17 år i veckan och fortfarande är okysst. För att jag tänkte att nu är det min tur att hångla i festivalregn, dansa med främlingar, hålla händer i publikhavet. För att få slippa min överdrivna självkontroll och vara fri. Åtminstone för tre dagar.

  Johanna 2014-05-08 19:44:22
  Svara
 • Känner bara att jag så himla, fruktansvärt gärna skulle vilja bjuda med mig min kompis Erika till Bråvalla. Vi har planerat att åka på festival så länge, men av olika anledningar – mer eller mindre lyckade – så har det blivit som så att vi båda strandats utan vidare finansiering. Att komma bort från vår lilla stad, få andas ny luft som ansvarslösa och arbetsfria ungdomar hade varit fantastiskt. Kan inte tänka mig någonting jag hellre skulle vilja göra än att klafsa runt på en festivalkamping, skrikdansa till fantastisk livemusik och äta kikärtor på burk.

  Josefine 2014-05-08 19:42:28
  Svara
 • Jag har en bästa vän. En vän som känner mig bättre än jag gör själv och tvärtom. Vi har så länge jag kan minnas alltid hållit ihop, i vått och torrt. För två år sedan stod studenten för dörren, det var dags att ta klivet ut i den stora världen och för första gången någonsin befann vi oss flera hundra mil ifrån varandra. Förra året återvände jag till moderlandet igen men min andra halva ville fortfarande bort, till England närmare bestämt. Nu, cirkus 730 dagar senare, kommer hon äntligen hem igen och lyckan är total! Häromdagen när vi hade ett av våra sedvanliga samtal på Skype, sa hon; Vi måste göra någonting fantastiskt tillsammas i sommar! Och jag kan bara instämma! Vi har många gemensamma minnen men vi har aldrig gått på festival tillsammans – Något jag tycker borde ändras på! Det skulle vara så fint att fira att vi äntligen kommer befinna oss i samma land genom att göra det bästa som finns – dansa, sjunga, skratta och skåla tillsammans med människan som jag trots oändliga avstånd aldrig kommer sluta vara vän med! Jag älskar henne.

  Kärlek till alla bästa vänner därute/Karin, Norrtälje

  Karin 2014-05-08 19:33:33
  Svara
 • För att jag har sån himla studentångest. Har ingen plan på vad jag ska göra när rutinerna går förlorade och även om jag har världens minsta plugglust, så finns skolan ändå där att luta sig mot i vardagen. En trip till Bråvalla och få andas lite festival hade varit så underbart och då hade jag haft en riktigt fin upplevelse att tänka på när jag går och gör ingenting efter studenten.
  Linnea, Malmö
  Linnea, Malmö

  Linnea 2014-05-08 19:31:19
  Svara
 • Förra året dansade jag och en utav mina bästa kompisar runt på detta enorma flygfält och var så lyckliga. Vi dansade runt i lera och i sol, drack förmycket billig vin och sov med benen utanför tältet sista natten för vi hade lera över hela oss. Jag blev festivalförälskad i en pojke och grät hela bilfärden hem för jag visst att jag aldrig med skulle få se honom. Men detta var ändå en utav de bästa festivaler jag varit på. För på något sätt så låg det en magisk känsla över allt.
  Som när det var lådfest sista kvällen och jag går förbi den stora folkmassan av hoppande och dansande människor, och från ingenstans springer min bästa kompis ut från denna hop av människor och bara skriker mitt namn. Hennes ansikte bara lyste av glädje och hela hon var lerig & så dansade vi tills solen gick upp.
  Detta vill jag uppleva igen fast tusen gånger bättre och det vet jag att det alltid blir med min fina, tokiga Beata bredvid mig.
  Nina, Kalmar ([email protected])

  Nina Johansson 2014-05-08 19:30:00
  Svara
 • Sedan i Augusti förra året har jag pluggat på Svenska skolan i London. Jag har haft världens bästa år men jag har även missat ett helt år med min bästa vän i sverige. Tyvärr har inte hennes år varit det bästa och det närmsta jag har kunna kommit henne är ett skype samtal och det är inte tillräckligt. Till sommaren flyttar jag hem igen och jag vill mer än gärna ta igen tiden vi va ifrån varandra. Och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt för mig att säga till henne ”jag är tillbaka, förlåt för att jag lämnade dig i ett år”

  Ida 2014-05-08 19:14:10
  Svara
 • Hej Flora! När jag såg detta inlägg pirrade det till i min lilla mage. Jag är en tjej på 18 år och längtar verkligen ihjäl mig inför denna sommar. Om 27 dagar tar jag studenten så jag vet redan nu att detta kommer bli den bästa sommaren jag någonsin skådat och ännu bättre ifall jag fick möjligheten att få vara på en festival. Min största önskan har länge varit och är fortfarande att gå på en festival med härliga barbenta människor med lortiga kläder. Aldrig har jag varit på en festival, inte ens en konsert. Vilket svider i magen. Skulle verkligen bli universums lyckligaste människa om jag vann biljetter till Bråvalla.
  Jag tackar i förväg för att du ger oss alla den här möjligheten och hoppas att du har det gött!
  Kram Sandra

  Jag bor: Stockholm

  Sandra 2014-05-08 19:08:00
  Svara
 • I höstas gick jag in i en depression och utan att märka det själv stängde jag ute alla som jag älskade – bland annat min bästa vän. Men efter att ha tagit mig själv i kragen och sökt hjälp mår jag bättre. Jag skulle till och med i skrivande stund kunna säga att jag är lycklig. Till hösten flyttar min bästa vän till England för att plugga. Jag vill ta igen alla de dagar vi missat tillsammans genom att åka till Bråvalla. Jag vill dansa runt barfota med henne, skriksjunga och fira att vi tagit studenten. Jag vill att det ska bli Vi igen och framförallt vill jag säga tack, tack för att hon fanns där.

  Haley, Stockholm

  Haley 2014-05-08 19:06:55
  Svara
 • Åh! Jag vinner aldrig någonsin sånt här men detta känner jag att jag bara måste försöka ändå!!! Detta skulle definitivt göra min sommar total. Det är så att mina två absoluta bästa och närmaste vänner, som bor 90 mil ifrån mig, vilket gör att jag i stort sätt aldrig träffar dom, ska åka till Bråvallafestivalen. Jag själv har känt mig så ledsen över att jag inte har råd till detta. Att få uppleva Lana Del Rey, Veronica Maggio och Elliphant med dessa två guld-människor skulle fanimej göra mig skratt-gråt-lycklig i flera veckor. PLEASE lyckan, om du finns, så visa dig nu.
  [email protected]
  UMEÅ

  Johanna 2014-05-08 19:04:01
  Svara
 • Ja chansen är väl minimal så vad man ska man egentligen skriva förutom att med STORA BOKSTÄVER SKRIKA ATT JAG ALDRIG HAR GÅTT PÅ EN FESTIVAL, BARA HÖRT TALAS OM LERAN, TÄLTEN, MUSIKEN, EUFORIN, FYLLAN, KYSSARNA I PUBLIKHAVET. Och jag vill ha festival och kärlek.

  Ebba 2014-05-08 19:03:59 http://ebbawi.tumblr.com
  Svara
 • Hej Flora!! När jag såg detta inlägg pirrade det till i min lilla mage. Jag är en tjej på 18 år och längtar verkligen ihjäl mig inför denna sommar. Om 27 dagar tar jag studenten så jag vet redan nu att detta kommer bli den bästa sommaren jag någonsin skådat och ännu bättre ifall jag fick möjligheten att få vara på en festival. Min största önskan har länge varit och är fortfarande att gå på en festival med härliga barbenta människor med lortiga kläder. Aldrig har jag varit på en festival, inte ens en konsert. Vilket svider i magen. Skulle verkligen bli universums lyckligaste människa om jag vann biljetter till Bråvalla.

  Jag tackar i förväg för att du ger oss alla den här möjligheten. Nu håller jag tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren och hoppas du har det gött.
  Kram Sandra
  Jag bor: Stockholm

  Sandra 2014-05-08 19:01:49
  Svara
 • Jag och min absolut bästa danskompis vill så gärna gå ut och dansa tillsammans, men hon fyller år mycket senare än mig och kommer inte in på krogen som jag. Vi har pratat om att åka till Bråvalla för en helg tillsammans, få dansa och skriksjunga till Lana Del Rey och hoppa galet till Alesso <3, ja det är lite av min dröm just nu. Att få åka till bråvalla tillsammans med henne skulle vara ett så himla fint sätt att tillbringa vårat sista sommarlov tillsammans.

  Emelie, Enköping

  emelie 2014-05-08 19:00:09
  Svara
 • Jag ska under denna sommar försvinna på mitt största äventyr någonsin i Nya Zeeland. Kommer därför inte träffa mina vänner på ett år och flertal av dessa ska dit, detta skulle därför ge mig chansen att få umgås en sista gång innan jag åker. Jag har endast ett fåtal veckors sommarlov med mina finaste kompisar. Jag har förstås en bästavän som inte heller ska dit som självklart är så där skit bra och det skulle vara så himla fint att spendera den sista tiden med henne i ett sunkigt tält med mitt favoritband på en närliggande scen.

  Emma Från Stockholm

  Emma 2014-05-08 18:53:19
  Svara
 • Hej Flora! Jag hade sparat ända sedan början av Januari för att ha råd att följa med min bästa vän som ska till Bråvalla , och har fått jobba flera dubbelskift varje vecka trots att jag ska hinna med den stressiga, första ring samtidigt. Hur som helst, så hittade min familj ett 1,5;a till mig för ett bra pris så nu när jag ska flytta ut så kommer alla sparpengar och lön gå till lägenhetens hyra, el, mat och dyliknande saker. Självklart är det ju hur kul som helst att flytta ut, men blev så ledsen över att veta att jag måste avboka alla mina sommar och semesterplaner när jag hade kämpat så hårt för dem. Så ja, det vore helt makalöst om jag vann den här tävlingen, men vet ju självklart att det är hundratals som tävlar. Men var ju tvungen att försöka. Tusen kramar på dig.

  Sofia 2014-05-08 18:48:19 http://midsommarregn.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle Veeeerkligen vilja åka till Bråvallafestivalen i sommar! Dels för alla de extremt bra banden, men också för att jag vill ta med min kompis Klara. Klara och jag träffades i somras på Way out west och det var som om det vart matchmaking made in heaven! Känns som att vi känt varandra hela livet och nu gör vi väll nästan allt tillsammans. Så då vore det så kul om vi också fick åka till Bråvallafestivalen tillsammans! 

  Min mailadress är: [email protected]
  Jag bor i Stockholm.

  Julia waldemarsdotter 2014-05-08 18:44:27
  Svara
 • i augusti flyttar jag till lund och det gör så ont i hjärtat att jag då inte längre kommer att få träffa min allra finaste vän varje dag. jag skulle så gärna vilja stå med henne där, mitt i lersmeten, hålla hennes hand och gråtskrika till Krunegård. låtsas att vi är femton år och att tiden aldrig kommer passera förbi oss. att i den stunden få känna att precis allting kommer att ordna sig. tänk att få ge varandra det. skulle va så drömmigt.

  Roza 2014-05-08 18:38:55
  Svara
 • Jag skulle vilja ta med en av mina bästa vänner till Bråvalla – vi älskar musik och äventyr och har i alla år vi känt varandra pratat om att vi ska åka på diverse festivaler och resor, men det har alltid kommit jobb eller plugg ivägen, eller så har pengarna runnit iväg till något viktigt som varit tvunget att prioriteras. Det vore så himla roligt att få åka på Bråvalla tillsammans, när vi kikade igenom line-upen för ett tag sedan kom vi fram till att det är 22 akter vi VERKLIGEN vill se, är tveksam till att någon festival någonsin har haft bättre bokningar. Det som sätter käppar i hjulet denna gång är att ingen av oss riktigt har pengar att spendera på biljett och resa, och vi kan inte riktigt förmå oss till att ta ledigt från jobb för att åka på festival för pengar vi inte har – vilket ju kanske är vettigt. Skulle vi däremot vinna biljetter så skulle ju inget stå i vår väg för att åka på vad som ryktas vara Sveriges härligaste festival, och det vore så kul att ÄNTLIGEN få göra slag i saken och faktiskt genomföra en av alla våra planer som vi ”verkligen måste göra, den här gången får vi inte missa det!!!”.

  Kramar från Sundsvall – [email protected]

  Angelica 2014-05-08 18:36:59
  Svara
 • Jag bor förresten i Umeå :)

  Linnea 2014-05-08 18:16:15
  Svara
 • Hej Flora

  I sommar blir jag sexton. Äntligen sexton år. Som en tjej som har hoppat över en klass blir jag alltid den lille i gänget, den som alltid får vänta på det goda. Att sitta och lyssna till kompisarnas snack om hur roligt de hade på sommarfestivalerna de har varit på, vilka killar de flörtade med men sist men inte minst, vilka häftiga artister de fick se och dansa till.

  Det gör mig så ledsen, vet du. Egentligen är det inte åldern som är problemet. Problemet är ekonomin. Jag bor med min ensamstående mamma och två lillebröder i en trea. Mamma är för tillfället sjuk (fortfarande inte tillfrisknat sedan skillsmässan med pappa) och jobbar 25%. Som sagt, det är inte så mycket.

  Det skulle ha betytt jätte mycket för mig om jag skulle få åka till Bråvalla med mina kompisar i år, det vore så himla himla roligt. Kram

  Linnea 2014-05-08 18:15:16
  Svara
 • Åh! I fjor var jeg og venninne min på Roskilde. Og det er noe av det beste som har hendt oss. Musikk, øl og sommer er noe av det beste som finnes. I år drar alle kompisene mine til Roskilde igjen, men fordi jeg flytter hjemmefra til høsten har jeg ikke råd. Hadde jeg vunnet hadde tatt med meg min aller, aller, aller beste og fineste venninne. Vi er ferdig på videregående om 1 månede, og til høsten flytter vi 835 kilometer fra hverandre, og kommer ikke til å sees på et år. Selv om det høres fryktelig banalt ut vet jeg ikke helt hvordan jeg skal greie meg uten henne. Hun gir meg alt. Både på godt og vondt. Jeg kommer til å jobbe hele ferien, og vil så gjerne ta med venninen min og meg selv på noe fint. Drømmen er forresten også å se The Kooks og Of mice and men live. Åh. Vi bor i Oslo og mailaddressen min er: [email protected]

  Embla 2014-05-08 18:12:09 http://emblavatne.blogspot.com
  Svara
 • Jag och min bästa kompis firar 9 år som vänner i år, det vore så himla fint att få göra detta tillsammans. Vi har våra ups and downs men vi vet alltid var vi har varandra, så viktigt med folk som en känner sig trygg med. Puss & kram från Piteå uppe i norr!

  Johanna 2014-05-08 18:09:32
  Svara
 • Hej Flora! Jag är 19 år gammal och har aldrig gått på festival någonsin. Vilket är så himla konstigt med tanke på hur mycket jag älskar musik, konserter, nya människor och öl. Bråvallafestivalen äger nu rum i min hemstad för andra året i rad. Förra året kunde jag inte gå på grund av jobb och i år har jag tvingats lägga pengar på mycket mindre roliga saker. Skulle så hemskt gärna vilja få dansa hela natten i min hemstad innan jag i september flyttar härifrån. Att få sjunga med till mitt favoritband The Hives, kanske få hångla till Lana del Rey och dansa sönder till Kanye West vore mer än drömmigt, det vore det perfekta slutet på min tid som Norrköpingsbo.

  Tack Flora för en underbar blogg. Min email är: [email protected] och jag bor som sagt i Norrköping.

  Elin Berg 2014-05-08 18:05:37 http://smashing.devote.se
  Svara
 • Förra året åkte jag och min bästa vän till Bråvalla. Vi hade ingen aning om vad vi hade gett oss in på. Båda var halvt vettskrämda när vi anlände med varsin stor väska och solstol i vardera hand. Men resan som vi gått och varit skraja inför visade sig bli den bästa upplevelsen någonsin. Varje gång vi träffas pratar vi entuatiskt och med häftiga rörelser om alla galna minnen från Bråvalla 2013. Jag skulle älska att få bjuda henne på årets festival.
  Pussar och kramar från Karlstad.

  Ebba raij 2014-05-08 18:03:36
  Svara
 • Jag har bara varit på festival en gång förut, way out west 2011, och det var så jäkla kul. Stämningen var så underbar, ja nästan helt oöverträffbar. Jag vill dansa till bra musik med min bästa vän, med lera upp till knäna (för just face it, det kommer troligen regna). Jag vill skriksjunga så högt att jag blir alldeles hes. Jag vill äta festivalmat, gå festivalklädd, sova i tält och dricka en kall cider i solens sista strålar. Jag vill känna lyckoruset som uppstår när man träffar nya härliga människor. Om jag vinner biljetterna kommer jag ge ifrån mig ett glädjetjut, ringa min bästis direkt och överraska henne, jag håller tummarna för att det händer.

  Ebba, Göteborg

  Ebba Åhlander 2014-05-08 17:59:24 http://www.livetenligtebba.devote.se
  Svara
 • Hej!

  Jag har aldrig gått på festival, trots att jag ser mig själv som en sådan person. Min bästa vän och jag försökt ta oss iväg sedan vi gick i nian, men jag har aldrig haft ekonomin och nu i gymnasiet inte heller tid. Nu tar vi studenten ihop, och det skulle vara så fantastiskt kul att faktiskt kunna bjuda henne på detta! Fnissar lite av bara tanken.

  Pelle, Umeå 2014-05-08 17:57:25
  Svara
 • För ett tag sedan flyttade jag ifrån mitt mysiga caféjobb och min härliga hemstad Norrköping och styrde kosan mot Oslo. Jag har nu ett stressigt (djävulskt tråkigt och dåligt betalt) jobb på en sushi-bar och har liksom fastnat.
  Min hemlängtan är enorm och jag har inte varit hemma i Norrköping på månader. Vad jag behöver är en livet-är-en-fest lerig festivalsommar. Jag är en av få av mina vänner som inte ska åka hem i sommar, som inte kan gå på festival för plånboken skriker nej!
  Men jag kan liksom inte spendera hela min sommar på en svettig restaurang i Oslo, det går bara inte.
  Min sambo här i den norska huvudstaden känner detsamma och gråter över att inte kunna se sina idoler hemma på Bråvalla i sommar.
  Flora, det här skulle solklart rädda min och min sambos sommar.
  Kram från Carolina i ett regnigt Oslo.

  Hon som vill festivaldansa på hemmaplan i sommar 2014-05-08 17:52:38 http://cfelicia.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Flora!

  Jag vill vinna för att jag vill ta med mig min syster dit. Hon pluggar flera timmar bort nu för tiden och vi hinner aldrig ses för jag drunknar i plugg och hon i festligheter. Men i sommar kommer min bästis hem och jag är så pepp på en hel sommar med henne! Men nu måste hon jobba prick hela sommaren för att kunna leva resten av året så därför föreslog hon Bråvalla, som en mini-semester för oss två så vi kan umgås någon himla gång. Men jag har inte pengar och egentligen har inte hon heller det. <\3 så detta hade vart SÅ jäkla drömmigt att få vinna!!
  + Hade ju vart nice att träffa dig och my(som också verkar jävligt vettig och kul)!

  Julia från Lund

  Julia 2014-05-08 17:51:44
  Svara
 • För nu är livet lite trasigare än vanligt. Dom där arbetslösa dagarna liksom trasslar in sig i varandra. Och jag kommer ingen vart. Varken utanför dörren eller vidare in i framtiden. Tiden står liksom stilla, samtidigt som det känns som julen kom igår. Jag ville tro att det skulle gå över med sommaren. Vårsolen kom ju, men ingenting hände.
  Tur att jag har min vän, hon som också ligger kvar där under ett evigt vintertäcke. Vi går promenader tillsammans ibland, lyssnar på musik och pratar om sommardrömmar. Hur fint det kunde bli om vi hade orken och pengarna. Men jag är arbetslös och snart hon också.
  Vi har pratat om Bråvalla, sagt att det vore så underbart, uppleva alla band och artiser vi annars aldrig kommer få se. Hon har aldrig varit på festival och jag har bara varit en gång. Vi vill så gärna ut där i livet och leva. Men vi har liksom fastnat, oförmögna att ta oss ur den här mörka labyrint som kallas livet ibland, trötta ben, trötta tankar. Men en dag, en dag har vi sagt att det ska bli bra, bli kul. Jag vet att en litenliten glimt av liv och glädje där framåt i tiden, skulle ge oss så mycket hopp, både henne och mig. Så snälla, det vore så fint.
  Från Stockholm.

  Mathilda 2014-05-08 17:48:41
  Svara
 • Höll på att dö när jag såg den här tävlingen!!! Jag och min kompis skulle åka på Peace and Love förra året, men som du säkert hört blev den ju inställd. Jag har alltså aldrig fått chansen att åka på festival, och längtar ihjäl mig.
  I år hade jag planer att åka till Bråvalla men på grund av en forskningsresa jag ska göra i sommar till Indonesien så är det VÄLDIGT tomt i plånboken. Jag och min kompis som jag skulle vilja ta med är musik-buddies. Vi jammar ihop och förstår varandra så himla bra när det kommer till sakerna vi brinner för och det skulle vara så himla otrolig ovärderligt att få åka dit med henne!
  Puss & kram från Stockholm

  Alexandra 2014-05-08 17:44:52
  Svara
 • För att det bästa jag vet är festivaler. Alltså verkligen älskar att stå i lera, stå i kö till bajamajor, smuggla in öl på festivalområdet, hångla under konserter och inte vara ren på ett enda ställa på kroppen. Men i år har exakt alla mina pengar gått till studiemedel, mat, alldeles för hög hyra och jag vet inte exakt hur jag ska ha råd. Men jag ska till Bråvalla, helt klart.
  Bor i Uppsala

  josefin wikman 2014-05-08 17:43:04
  Svara
 • Hej Flora! Jag har bara varit på en enda festival i hela mitt liv men det är inget bra minne. I sommar har jag inte planerat någonting annat än att försöka jobba medan alla andra kompisar planerar festivaler hit och dit så jag hade SÅ GÄRNA också ÅKT PÅ FESTIVAL! Ett plus med Bråvalla är att min moster och kusin bor där, två personer jag nästan aldrig träffar!
  Min bästa kompis bönade och bad att jag och hon skulle åka till Bråvalla i sommar men just för att jag inte har råd fick jag säga nej, det hade varit SÅ kul att få vinna detta och ta med henne! kram
  Moa, Göteborg

  Moa 2014-05-08 17:35:24 http://500waysofmoi.blogspot.se
  Svara
 • Vrap,glömde skriva att jag bor i Trollhättan!

  Kajsa 2014-05-08 17:30:09
  Svara
 • Jag har världens bästa, gulligaste lillebror, som fyllde år tidigare i vår och naturligtvis skulle ha den bästa presenten – en bråvallabiljett. Så, skramlade ihop en massa slantar för haffa en biljett till honom men nu verkar det som om jag knappt har råd att gå själv. :'( Skulle vara så fint att gå på festival ihop med honom eftersom han är en av de coolaste personerna jag vet + att jag inte riktigt vet vem av oss som skulle dansa fulare galendanser ikapp framför scenerna till alla våra favoritartister.

  Bor i Helsingfors i Finland, men fixar oss lätt till valfri stad i Sveariket såklart för en sån dunderchans som Bråvalla.

  Emilia 2014-05-08 17:29:32 http://miilo.ratata.fi
  Svara
 • Jag har bara varit på en enda festival i hela mitt liv och det var på Emmaboda 2011 och det var dels en av det roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv,men också en av de jobbigaste. Det regnade KONSTANT och eftersom jag och mitt ex var helt oerfarna på festivalfronten så hade vi inte med oss någon presenning eller någonting så vårt tält läckte in och alla våra saker blev dyngsura (min kudde blev så himla blöt så jag fick vila mitt huvud mot min hårda och mindre blöta ryggsäck…). Jag behöver därför få en ny chans på festivalfronten och Bråvalla låter som bästa platsen att få en ”fresh start”! Nästan alla av mina favoritband/artister kommer dit också-det är ödet känns det som,att jag ska dit.

  Kajsa 2014-05-08 17:29:07
  Svara
 • Min bästa vän Alicia bor i Frankrike och har gjort det hela läsåret. Jag saknar henne varje minut och om en månad flyttar hon äntligen hem till Sverige igen. I sommar ska vi umgås jättemycket och det är jag så himla glad över.
  Förra sommaren sa vi att vi måste åka på en festival i år och när vi såg att verkligen ALLA bra artister har släppts till Bråvalla kände vi att vi bara måste dit.
  Tyvärr har ingen av oss råd då vi båda idrottar och måste betala dyra träningsläger. Men nu finns det en chans för oss att äntligen få uppleva en festival tillsammans och det skulle vara så sjukt fett att när jag hämtar Alicia på flygplatsen kunna visa upp två Bråvallabiljetter och säga ”kolla vad jag har, det är våra”. Då skulle jag vara lycklig för alltid typ.
  Frida, Uppsala

  frida 2014-05-08 17:25:00 http://stummaord.blogg.se
  Svara
 • För att jag i vintras kastade mig på ett tåg upp till norra Sverige för att säsonga på en skidort jag aldrig förr varit på – jag som knappt stått på skidor förr i mitt liv – men jag vågade. Nu två månader senare har jag kommit hem och sagt hejdå till den finaste killen som blandar de godaste chokladigaste drinkarna, killen som tittar på mig med ögon som en hundvalps. Han som får mig att skratta högre och le mer och mer och mer. Att säga hejdå till någon som bor 100 mil bort och inte veta när man ska ses gör att hjärtat värker och en blir knäpp av att bara tänka på det. Därför skulle det vara så fint om han och jag skulle få dansa, skratta och dricka massor med vin (för det är vi rätt bra på) och kanske ligga lite, på Bråvalla i sommar.

  Alva, Umeå.

  Alva Lindelöw Berntson 2014-05-08 17:07:56
  Svara
 • för min fina kille fyller år då, och jag kommer inte på någon bra present alls att ge honom! han älskar musik och vi hade verkligen fått ett minne att dela tillsammans för livet där :)

  Nadja 2014-05-08 17:07:40
  Svara
 • Förra året skulle jag och min vän Julia fara iväg på Bråvalla, men vi båda ansågs för sjuka för att få åka iväg, ätstörnings-enheten sa nej. Så det var bara att sälja biljetterna och vara ledsna hela sommaren. Men i år är vi fria att göra precis vad vi vill för båda våras läkare säger att de tycker vi klarar av sådant nu och faktiskt skulle kunna njuta av det också. Så jag skulle vilja överraska henne med en biljett, som kompensation för förra sommaren och för att vi är så god damn bra som är friskförklarade i år.

  Daniella, Göteborg.

  Daniella 2014-05-08 16:59:19
  Svara
 • Att sitta och svettas på en buss i sommarvärmen flera timmar känns så långt borta. Men den svettiga känslan är det jag längtar mest till just nu.
  Att få dricka boxvin klockan 13 utan att känna sig som en misslyckad alkis är det jag behöver.
  Allt som är onormalt en dassig torsdag i maj vill jag ska bli normalt när jag kliver av den svettiga swebussen och checkar in på campingen, bänder upp lådan runt påsen med vin och låter drycken smeka min varma strupe.
  Jag behöver en paus från vardagen, för den kommer fortsätta även när maj övergår till juni.
  Jag behöver leva!
  Kyssar!

  Cecilia
  Stockholm

  Cecilia! 2014-05-08 16:57:57
  Svara
 • det vore som en dröm att få åka, har aldrig varit på festival innan men vill det så himla gärna. Dessutom spelar många av mina favoriter på just bråvalla, en riktigt dröm att se tex Lana Del Rey. Musik har alltid räddat mig från jobbiga tider och gör det fortfarande, musik live är bara ännu bättre – ett lyckopiller man kan leva på jättelänge! Det vore verkligen som en dröm att få åka till Bråvalla, skulle blivit gladare än någonsin och kunnat leva på det riktigt länge, något att tänka på i jobbiga tider. Kram.

  emma 2014-05-08 16:56:37 http://www.supernova.blo.gg
  Svara
 • Det var jättelängesen jag var på festival också! Konsert också för den delen. Det är ju så dyrt! Och detta hade varit så perfekt, min pojkvän fyller år på måndag så det hade varit världens bästa present till honom. Ingen av oss vet om vi har fått jobb i sommar så vi spar allt vi kan från csn så att vi kan överleva sommaren. Hoppas hoppas.

  Victoria 2014-05-08 16:48:21
  Svara
 • För att jag bara älskar festivalisar! Och jag tycker ni verkar snälla, du o my. :)

  Oskar 2014-05-08 16:47:22
  Svara
 • Hej Flora!
  Det blir svårt att konkurrera med alla de fina motiveringarna som redan skrivits. Men jag ska tala om varför jag vill åka iallafall tänkte jag. Jag bär på samma längtan som alla andra att bli den lyckliga vinnaren som får åka på Bråvalla och kort och enkelt är min motivering till att att just jag ska vinna dessa biljetter är att jag vill känna mig vid liv igen. Det var ett tag sedan nu.Jag vill dricka ljummen öl bara för att. Inte sminka mig eller TOTALsminka mig bara för att. Jag vill träffa och prata med folk jag vanligtvis inte hade mött bara för att. Jag vill äta mat på burk och pålägg på tub bara för att. Jag vill dansa så att jag i vanliga fall rodnad som en tomat bara för att. Jag vill få rysningar genom kroppen när mina favoritband spelar bara för att. Jag vill bort från min gråa vardag och förlora mig själv till en annan värld för en liten stund. Det vore guldvärt. Och detta vill jag göra med min bästa kompis som är anledningen till att jag överhuvudtaget känner mig vid liv i detta tillstånd.Puss på dig och fortsätt med de fina inläggen. Du inspirerar och väcker livslust Flora! Puss
  ( från Lund)

  Hannah N 2014-05-08 16:45:42
  Svara
 • Jag har aldrig någonsin varit på festival och det skulle ju vara cirkus det coolaste. Sedan ska även min kära vän dit och det skulle ju både vara fantastiskt roligt för både mig och henne då + denne som får följa med!
  [email protected]
  Skövde

  Hanna 2014-05-08 16:41:02 http://skogsmoln.blogspot.se
  Svara
 • Många förtjänar att vinna, kanske till och med alla här men jag ska bidra med ett försök iallafall för skam den som inte provar. Visst? :)

  Jag älskar min bästa kompis så att det gör ont ibland, hon är mitt allt och vi har så mycket fina och mindre fina minnen tillsammans. Vi har redan sökt till Bråvallafestivalen som volontärer i år, då plånkan inte är proppfull. Men som det ser ut nu så har vi inte så stor chans som vi från början trott att bli antagna. Och för att vara helt ärlig så är det ju ganska helt underbart att också slippa gå iväg och jobba ett av de tre dygnen. Att få uppleva alla tre dygn fullt ut och bara vara. Med leriga ben, fräkniga kinder och salongsberusade ögon, skaffa en massa roligt att tänka på då när man är tillbaka i vardagen igen <3

  Ingrid, Sollentuna

  Ingrid 2014-05-08 16:28:57
  Svara
 • För att min allra bästaste vän har lovat att färga sitt blonda svall lila om vi kommer iväg. Och idag är jag det enda som hindrar henne från att göra det då jag inte har tillräckligt mycket pengar i sommar då jag behöver spara allting till hösten. Sen var vi två även megapeppade på att åka på Peace&love förra sommaren innan de ställde in och krossade våra små dunkande festivalhjärtan.

  Det här skulle vara världens bästa överrasking till henne för att hon har hjälpt mit att klara den här terminen och hatar överraskniningar. Alla våra favoritartiser skadit och jag inte tänka mig ett bättre firande av att tretton års skolgång äntligen är slut och nu är hela världen vår.

  Kram!
  Mathilda, Stockholm

  Mathilda 2014-05-08 16:28:40
  Svara
 • För att jag behöver ett första och ett sista sommaräventyr till soundtracket av ”Sommertime sadness” med den långa, kopparblonda pojke som jag för alltid kommer att förknippa med hans Lana Del Ray- spellistor innan jag flyttar till Tyskland i höst.

  Evelina från Uppsala

  Eve 2014-05-08 16:27:31
  Svara
 • Min pojkvän och jag skulle ha rest i slutet av sommaren, men idag fick jag veta att jag inte fick det sommarjobb jag var så säker på att få. Resan kommer inte kunna bli av, men det vore helt fantastiskt att få gå på festival istället! En dröm som går i uppfyllelse. Kram!

  Ebba 2014-05-08 16:27:31
  Svara
 • Och juste! Jag bor i Stockholm.

  Helena 2014-05-08 16:20:55
  Svara
 • Åh! Det här är den perfekta tävlingen för mig. Jag hade taggat Bråvalla hela vintern och våren, köpt biljett och fått lov av mina föräldrar att åka, men när de en dag för ungefär två månader sedan hittade cigaretter i mitt rum som dem ansåg som opassande och gav mig utegångsförbud, blev jag även tvungen att sälja Bråvallabiljetten, vilket jag nu i efterhand förstår att jag var tvungen att göra. Dock tror och hoppas jag att om jag vann denna tävling, skulle mina föräldrar omöjligen kunna säga nej igen. Därför låter jag ödet avgöra om det är meningen att jag ska besöka Bråvalla den här sommaren eller inte, genom att delta i din tävling!

  Kram, älskar din blogg!

  Helena 2014-05-08 16:20:00
  Svara
 • Hej Flora!
  Trodde jag redan hade kommenterat den här tävlingen men det verkar som kommentaren försvunnit.
  Jag skulle iaf verkligen vilja vinna eftersom jag förmodligen kommer spendera stora delar av min sommar med att sitta hemma, ensam. Alla mina kompisar har fått sommarjobb och min pojkvän kommer åka iväg en månad till USA och trots att jag har letat efter ett jobb som en tok har jag inte lyckats få något, så även om jag skulle vilja göra massa grejer så har jag ändå inte råd.
  Till råga på allt har jag inte kommit in på någon av utbildningarna jag sökt och verkligen gått in i en svacka.
  Om jag skulle vinna detta skulle jag ta med min allra bästa vän Linnea till Bråvalla. Hon är den bästa vännen man kan ha och jag skulle verkligen vilja ge henne något riktigt speciellt!
  Att vinna skulle göra så himla mycket för mig och pigga upp min sommar rejält!
  Tack för en jättefin blogg!

  Sara Rosander 2014-05-08 16:14:25
  Svara
 • En gammal scout som slutade att vara aktiv för två år sen. Det jag saknar mest är lägrena. Sena sommarkvällen utan några måsten. När man inte tänker på omvärlden utan lever i en liten bubbla. När man träffar nya människor och får energi som man kan leva på till nästa sommar. Detta är det jag saknar mest och hoppas på att få uppleva igen. Efter att ha sett vilka artister som kommer att spela (Laleh och Elliphant bland annat) kan jag inget annat att hoppas på att få uppleva detta igen, med asmusik på köpet.

  Julia Malm Bägén 2014-05-08 15:59:52 http://getfree.devote.se
  Svara
 • Mina allra bästa och roligaste minnen jag har kommer ifrån mina festivalresor. Har nog aldrig haft det så kul och känt mig så fri som när jag står och dansar, samtidigt som jag skriksjunger till Maskinen eller Rebecca & Fiona. Inget gör mig så levande som att se och uppleva livemusik! Min pojkvän har aldrig varit på en festival och jag bara längtar ihjäl mig tills jag får visa honom vad jag känt under så många dagar på olika festivaler. Kärlek är musik, pussar och sommar. Lyckan.

  Kram från Johanna i Örnsköldsvik.

  Johanna 2014-05-08 15:52:28
  Svara
 • Förra året skulle min bästa vän och jag besöka Siestafestivalen i Hässleholm. Veckorna innan vi skulle åka fick vi veta att festivalen var tvungen att ställa in och just då, när vi läste det beskedet, var det som att hela sommaren skulle bli förstörd till följd av detta bakslag. Vi tittade på övriga festivaler att besöka i stället och Bråvalla var den som lockade mest. Då det var oklart om vi skulle få pengarna tillbaka från Siesta så hade vi dock inte råd att åka till Norrköping och hänga på den där leråkern och se de där favoritbanden trots att vi så gärna ville. Sommaren 2013 blev en festivalfri besvikelse och det är helt enkelt av den anledningen jag så gärna skulle vilja vinna biljetter till mig och min bästa vän så vi kan få åka till Bråvalla i år. Få saker skulle göra mig så glad som att få överraska henne med det.

  Bor i Falkenberg (kan dock ta oss till andra städer där Swebuss reser ifrån då jag är osäker på om de gör det härifrån…)

  [email protected]

  Sara 2014-05-08 15:47:38 http://sarakarolinas.blogg.se
  Svara
 • För att vi också vill uppleva den där känslan av en lerig festival. Vi båda har aldrig varit på en festival, men det är något vi verkligen drömmer om. Detta vill vi ju givetvis ändra! Men tyvärr är inte plånboken inte så tjock som jag önskar att den vore. Därför var just denna tävling, en dröm tävling!

  För några månader sedan satt vi och kollade på vilka artister som skulle dit… Och jag säger bara…

  BOMBAY BICYCLE CLUB!!!
  LANA DEL REY!!!!!!!!
  AXWELL!!
  ADRIAN LUX!!
  DANIEL ADAMS-RAY!!
  IMAGINE DRAGONS!!
  LEWIS WATSON!!!
  PASSENGER!!
  THE HIVES!!
  SAM SMITH!

  Alltså de alla är en dröm. Jag vore, som alla andra, fullständigt överlycklig om jag fick vara med och uppleva dem.
  Tack och hej för mig.

  Ingrid, Göteborg.

  Ingrid 2014-05-08 15:37:21
  Svara
 • jag vill åka på festival med min allra bästaste bästis. i höst flyttar jag (från samhället vi båda är alldeles för fantastiska för) till Sverige och hon stannar kvar här hemma. den här sommaren blir VÅR sommar på så många sätt. vi ska uppleva exakt allt!! så därför borde vi åka till bråvalla i sommar, innan vår kommunikation övergår till skypesamtal och snapchatbilder på dubbelhakor. inte för att det är något fel på dubbelhakor

  Alma, åland

  alma 2014-05-08 15:16:54
  Svara
 • Hi Flora! Apart from loving a lot of the groups that are playing, such as Bring me the horizon, Lana del Rey, Mando Diao… I would love to have this perfect excuse to spend some really fun time with my best friend. I’ve been studying abroad now for two years and since she is not from my home city I’ve hardly seen her. We went together to our first music festival three summers ago and I would love to relive it!
  Love your blog, wish you lots of luck :)

  Rosa 2014-05-08 15:13:59
  Svara
 • Att sitta utanför tältet med nyfunna vänner och dricka öl även om jag i vanliga fall inte är så förtjust, förundrar mig över att det smakar sommar och att klockan är tio och det fortfarande är ljust. Pappas gamla avklippta jeansshorts har resulterat i åtta myggbett, men vem bryr sig? När man lever festivalliv är allt så jäkla lätt. Konservmat, lerfläckar och tovigt hår, det är en baggis – du ska veta hur bra jag mår! Att få umgås med min bästa i flera dagar i rad, träffa folk som är lika peppade som vi och se en helt ny stad. Dansa till fet musik på stora fält, och sen in på småtimmarna ligga och asgarva i vårt tält. Så Flora du får gärna skänka detta paket av lycka, att älska festivalliv är jag nog inte ensam om att tycka!

  Bor i Stockholm

  Cecilia 2014-05-08 14:56:41
  Svara
 • Jag vill vinna för att jag vill åka med min bästa jävla vän i hela världen på det vi älskar mest av allt i hela världen: festival. Att vi båda är Sveriges och kanske världens största Lana del Rey-fan gör inte direkt saken sämre. Hon har köpt en biljett till mig till Håkans spelning i Göteborg i födelsedagspresent, och att får ge henne detta hade varit fantastiskt. Vi bor på Gotland, men kommer resa från Oskarshamn :)

  Stina 2014-05-08 14:55:46
  Svara
 • AAH! LINEUPEN!!! Jag har varit ifrån min bästis i ett helt och långt halvår och under den tiden har hon hunnit fylla år. Nästa vecka får jag träffa henne igen (AAAAH!) och att överraska henne med detta vore ju a dream come true!

  (Bor i Stockholm)

  Sofia 2014-05-08 14:46:38
  Svara
 • Hej Flora!
  Nu ska jag berätta för dig varför det skulle göra mig lycklig om jag vann den här tävlingen. För det första fyller jag 18 i sommar och än har jag aldrig fått ett tillfälle för att gå på festival. Ont om pengar och ont om vänner som velat gå med mig eller haft pengar att gå med mig. Nu har jag fått en vän som är min allra bästa vän. Hon förgyller min vardag men hon kan ej heller betala för en festival eftersom hon bor i en stor familj. Det hade verkligen betytt mycket för mig att få tillsammans med henne uppleva en sjukt bra festival för första gången. Att få för första gången kunna säga när man kommer tillbaka till skolan: jag har också varit på festival i sommar och det har helt fantastiskt! Det hade faktiskt nog gjort hela mitt år eftersom det senaste året varit tufft då min pojkväns mamma avlidit och jag hade verkligen behövt att kunna göra något kul. Och troligen får jag inget sommarjobb och kommer inte ha möjligheten att rent ekonomiskt kunna göra något sånt i sommar!

  Klara 2014-05-08 14:40:42 http://klarajosefin.devote.se
  Svara
 • Glömde skriva att jag bor i Piteå!

  Sara 2014-05-08 14:35:42
  Svara
 • Hej! Jag skulle vela vinna så jag kan ta med min bästis på något roligt då vi inte har chans på hela sommaren att hitta på något eftersom vi kommer gå skilda vägar eftersom hon ska iväg, hur länge det vet jag inte men skulle verkligen vela göra något roligt med henne innan hon far men tyvärr finns inte pengarna till att ta oss för nån av oss. Det skulle vara så sjukt roligt!

  Sara 2014-05-08 14:35:00
  Svara
 • Jag och min bästa vän, min syster, mitt allt, kommer att skiljas åt i sommar. Jag flyttar till Australien medan hon är kvar i Sverige. När hon flyttar till Australien så flyttar jag tillbaka till Sverige. Detta innebär att vi kommer att vara ifrån varandra i nästan två år. Vi som är äldsta vänner, vi som har studerat ihop genom alla åldrar, vi som dagligen talar i telefon, vi som testar nya nationer och fuldansar ihop, vi som har gjort YOLO till vårt motto i livet, vi som jobbar ihop, vi som smsar varandra om vad vi ska laga för middag, vi som svettas på gymmet för att sedan köpa godis a la plusminusnoll-dieten som vi älskar, vi som torkar varandras tårar när livet är jobbigt, vi som är dem enda som förstår varandras unika humor, vi som får skrattanfall ihop tills det kommer pinsamma grisljud ifrån oss, vi som vet varenda liten detalj om varandra. Vi kommer inte träffas på något som enligt oss känns som en livstid. Att få åka till Bråvalla ihop som ett sista fantastiska minne ihop i Sverige vore helt underbart för att sedan när saknaden blir stor och hemlängtan kommer krypandes kunna plocka fram detta minne och bli varm i hela kroppen. Det vore även extra kul att få dessa biljetter då hon är ledsen över att hon blir kvar själv i vår hemstad och detta kommer göra henne så mycket gladare (och lindra mitt dåliga samvete en aning:)

  diana 2014-05-08 14:15:36
  Svara
 • Hej Flora!
  Åh vilken perfekt tävling! Jag har gått och suktat efter just Bråvallabiljetter ända sen jag fick höra att Bastille ska dit – min nya bandförälskelse! Att fler awesome band och artiser ska dit gjorde mig nästan gråtfärdig när jag förstod att jag inte har råd att åka.
  I den bästa av världar skulle jag ta med mig min fina vän, som även hon är ett tokfan av Bastille. Vi är för tillfället båda två i väldigt lika situationer. Jag arbetslös och hon snart fd student, med alldeles för lite pengar på kontot för att sommaren ska kännas välkommen, med alla utgifter den medför. Plussa på en lättare depression för oss båda som hållt i enda sen snön kom till marken, och inte försvann den med våren heller. Den där sommarlivsglöden som verkar sippra ur alla andras personer just nu, den har inte vi, varken hon eller jag. Men jag skulle vilja tro, att ett par dagar inbäddad i härlig musik, människor glad som barn och underbart eländiga tält och gytja, skulle få oss två att vilja fortsätta vara glada. Det vore så fint. Så fint.
  Tack.
  /Mathilda från Stockholm

  Mathilda 2014-05-08 14:13:33
  Svara
 • Hej Flora!
  Här kommer min motivering:

  Jag och min bästa tjejkompis (Tove) har bara 3 månader kvar att umgås innan hon åker till Australien i ett år och jag åker iväg till Norge för att tjäna ihop pengar för att kunna åka och hälsa på henne i vinter. Hon är min bästavän och det skär innerligt i kroppen av bara tanken att hon snart kommer åka iväg och försvinna bort i ett helt år. Innan hon åker skulle jag vilja bjuda henne på en grym upplevelse där vi kan umgås i någon dag och bara uppleva sommaren tillsammans. Självklart vet hon inte att jag tycker att det är det jobbigaste i hela världen att hon åker, vilken vän skulle säga det? Då skulle hon nog stanna kvar och missa världens bästa upplevelse/resa i hela sitt liv. Jag har inte lyckats få något jobb och har inga pengar för att kunna betala för oss båda, vilket suger, så tänkte ändå ge hela den här tävlingen en chans!
  Skulle vara toppen att få bjuda henne på något som hon aldrig upplevt förut, en skön festival!
  Kram!

  Jennifer Eriksson 2014-05-08 14:04:47
  Svara
 • För att jag vill ge någonting tillbaka till min allra finaste vän.

  Har varit på en festival tidigare – Peace&Love 2012. Och trots all lera som tog sig in överallt, alla konstant fuktiga kläder (det regnade större delen av veckan vi var där), äckliga bajamajor och det faktum att jag grät mig till sömns första natten för att jag var så rädd att någon skulle gå till attack mot vårt tält så var den veckan en av de bästa veckorna i mitt liv.
  För ingenting går upp mot konserterna. Den stämningen som är i luften då är något av det mäktigaste jag varit med om.
  Sen är jag en sådan som älskar musik i allmänhet, och LIVEmusik i synnerhet.

  Såg att det var någon innan som skrivit att hen egentligen inte gillade att dra tyck-synd-om-mig-kortet. Jag kan väl känna lite likadant, men jag skulle ljuga om jag sa att det inte har vart en jobbig höst och vinter för min del. Dock har jag alltid haft henne där, min fina Sara som har stått ut med mig när jag varit som sjukast och sett meningslöshet i allt.

  Vi har pratat om att åka på festival tidigare, men pengar har vart ett problem (iaf för mig) och sedan har vi inte alls samma musiksmak. Hon har föreslagit summerburst och jag mest känt att njaaa.. Men efter att ha sett Bråvallas line-up i år så kan det ju inte bli bättre. The Hives och The Kooks till mig, Kanye och Alesso till henne.

  Jag vill helt enkelt ge henne någonting tillbaka, och dela det bästa jag vet, med den bästa jag vet.

  Bor i Mariefred

  Kram på dig Flora

  Hanna Spreitz 2014-05-08 14:03:04
  Svara
 • Min bästis gillade egentligen inte Krunegård sådär mycket som jag, men ändå lärde hon sig alla hans låtar utantill inför Emmaboda 2012. Bara för att hon visste att det skulle betyda så mycket för mig att kunna skriksjunga ”stjärnfall, stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag, stjärnfall, stjärnfallet är jag, och du är himlen för mig varje dag” tillsammans.
  Hon är den bästa jag vet och jag vill så gärna lära mig alla belle&sebastian-låtar för henne på Bråvalla 2014.

  Klara, Uppsala

  Klara 2014-05-08 13:52:21
  Svara
 • Jag och min bästa vän har varit på två festivaler ihop, och vi har alltid haft så himla kul. Vi har båda gångerna haft någonting som vi döpt i fyllans dimma för: ”den galna häxnatten” – där vi dygnar, hånglar fritt med vem vi vill, skrattar och dansar så att vi får ont i kropparna. Helt sjukt roligt har vi haft ihop. Dessvärre blir det ingen festival för oss i år, då hon ska spara pengar till sitt livs äventyr då hon flyttar till USA i höst. Och hur fantastiskt hade det inte varit om jag fick bjuda med henne på ”lite utav vår grej”? Önskar inget hellre än en tredje ”galen häxnatt” på festival med de fantastiska artisterna som ska komma. Bor i Halmstad!

  Nicolina 2014-05-08 13:34:33
  Svara
 • Magisk tävling!!
  Livet som student innebär ungefär en lång, slitig, istängd och grå väntan på sommaren. Ångesten är konstant, pressen likaså, och det som verkligen hade varit en morot, ett ljus i tunneln under denna sista bit av terminen vore att ha bråvalla att se fram emot i sommar. Min sommar är, till min stora sorg, totalt oplanerad och kommer troligtvis fortsätta vara så pga inga pengar. (Fattig student, woho!)
  Jag och min bästa Filippa skulle DÖ om detta fick hända denna sommar! Att under dagen bli helt svarta om fötterna för att vi båda avgudar att vara barfota, bota bakfyllan med mer sprit direkt på morgonen för att det är så man gör, få dansa in dagen och dansa in natten till musik man älskar och musik man inte visste man älskade. Jag kan inte tänka mig något bättre.

  Emma Ahlin 2014-05-08 13:24:01
  Svara
 • i’d like to win the tickets, because everyone of my school is going to a festival near berlin end of june, beside me and some friends because we’re going on a school trip to barcelona. we really looking forward but are also a bit sad, so it would be the best to go to a festival. and it would be even better to go to sweden and visit a festival there. i’d like to go with my best friend, after my 18th birthday this summer. so, i’m gonna pray a bit ;)
  love from berlin

  judith 2014-05-08 13:19:20
  Svara
 • Har försökt spara ihop till åtminstone en festival hela våren, men det har inte varit lätt, på grund av tråkiga anledningar har jag fått gå ett fjärde gymnasieår och leva på det supersnåla bidraget ett år till. Orkar inte skriva en snyfthistoria men jag älskar verkligen musik och det gör mig så himla ledsen att jag antagligen inte kommer kunna gå på nån i sommar. Hade varit så skönt att ha något kul att se fram emot i sommar efter detta jobbiga året, och få se massa favvoband. (+ jag fyller faktiskt år på söndag!!) Bor i Göteborg.

  clara 2014-05-08 13:18:29
  Svara
 • Förra sommaren var sommaren då merparten av mina vänner hade sitt livs bästa musik-år. Det var festivaler hit och spelningar dit. Men vad gjorde jag? Jo, jag spenderade hela min sommar instängd på ett jobb i en helt annan stad än hemma. Och det ska jag inte klaga på, men vart var mina magiska sommarnätter med söta pojkar som kysser mig på halsen, bra musik och alkohol i blodet? Nu är det väl ändå min tur att få störa mig hårt på Markus Krunegård, eller? Så att få lämna Göteborg för Norrköping tillsammans med en av mina allra bästa vänner och få vara on top of the world i några dagar skulle vara helt magiskt. Tack för all pepp Flora.

  Klara 2014-05-08 13:16:16
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna biljetter för att överraska min bästavän. Vi har inte råd att betala biljetter och vi har bokstavligen varit med i varenda tävling där man kan vinna biljetter men inte lyckats.
  Hon hinner fylla 18 innan festivalen och en festivalbiljett skulle ju vara världens bästa present.
  Hon är min hjärtevän och jag skulle ge henne världen om jag kunde (och både hennes och min värld kretsar kring musik så det är ju ungefär samma sak). Så jag skulle bli himla glad om jag fick vinna.

  Kramar från Sofia i Örebro.

  Sofia Gustafsson 2014-05-08 13:14:21 http://roharig.blo.gg
  Svara
 • Sommaren 2014 är min sista sommar tillsammans med min bästavän innan hon åker iväg till USA, och blir borta i tre år. Därför skulle jag vilja göra detta till den bästa sommaren vi någonsin varit med om, en sommar vi sent kommer glömma, med massvis av fina och galna minnen. Jag vill springa runt på Bråvalla, dansa och sjunga högt till alla de bra band och artister som står på årets spelschema, jag vill träffa nya människor, skratta högt, vara sprudlande glad och ha några oförglömliga dagar tillsammans med henne och alla vi möter. Detta vill jag ge henne. För Bråvalla skulle förgylla vår sommar.
  Michaela Thornström från Hässleholm

  Michaela Thornström 2014-05-08 13:06:51 http://www.tjugoforstaseptember.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Flora,måste börja med att säga att jag älskar din blogg,
  här kommer min motivering,
  Till att börja med jag har aldrig varit på en festival därför skulle det vara helt underbart att få uppleva det någon gång snart, sen så vill jag gärna gå med min pojkvän för vi har aldrig varit på festival tillsammans och jag vet att han skulle vara det bästa sällskapet. Jag gillar musik och människor så jag tror att det skulle passa mig perfekt. Om jag får biljetterna lovar jag dig att jag kommer njuta så mycket som man bara kan av festivalen och vara evigt tacksam kram kram.

  Louise Khalagi 2014-05-08 12:59:20
  Svara
 • Insåg nu att det var två biljetter. I sådana fall skulle jag ta med min barndomskamrat som är lika passionerad vad gäller musik.
  Eller kanske någon annan av de sökande ( dvd de som kommenterat)?
  Det är ju trots allt de som visat störst intresse. Och det skulle vara roligt att träffa/lära känna någon annan med liknande intresse för musik och festivaler.

  klara 2014-05-08 12:28:11 http://www.nattstad.se/clarkkent
  Svara
 • Juste glömde, jag bor i stockholm! :)

  Hannah L 2014-05-08 12:28:05 http://twodollhouses.com
  Svara
 • Jag och min bästa kompis har pratat om att åka till Bråvalla tillsammans och det skulle bli vår första resa ihop! Hon kommer inte kunna åka nu dock för att inte hon har råd och därför skulle det kännas superkul att få kunna bjuda henne på detta och dela på härliga minnen <3

  Tack för en sån bra blogg, tror jag har följt dig i över fem år nu.

  Hannah L 2014-05-08 12:27:23 http://twodollhouses.com
  Svara
 • Min stora dröm har alltid varit att gå på festival, men jag har aldrig haft nån som gillar samma musik som mig. Och vem vill gå ensam på en festival? Men förra året när jag började jag gymnasiet så hittade jag världens bästa människa som gillar samma musik som jag. Vi bestämde oss att åka till Emmaboda i år men mina föräldrar sa att det var för långt bort. Jag fick dock åka till Bråvalla för det var närmare. Och det var bra för det är så mycket bättre musik där. Att se Lana Del Rey skulle vara såsåså fint. När vi väl skulle beställa biljetter så visade det sig att ingen av oss hade råd. Så nu vet vi inte vart vi ska ta vägen men det skulle var så underbart att åka till den festival som man hade tänkt åka till men inte kunde. Skulle nästan vara ett mirakel. Och det skulle vara kul att överraska henne med en biljett. Festival livet verkar så underbart och jag skulle verkligen vilja vara med om det. Lyssna på live musik dygnet om, dansa in i natten och dricka vin och öl med massa fina och intressanta människor.
  Slutligen vill jag säga att du är en jätte inspirerande person och jag älskar din blogg. Tack!

  Mikaela P 2014-05-08 12:20:19
  Svara
 • Varför jag skulle vilja vinna denna grymma tävlingen? Ganska enkelt svar för mig. Hade inte detta varit den grymmaste av de grymmaste studentpresenten någonsin, efter tretton makalöst påfrestande, jobbiga och helt fantastiska år i skolan till sin bästa vän? Det tror jag minsann.

  johanna 2014-05-08 12:19:04 http://www.jjoohhaannaa.devote.se
  Svara
 • Hej.

  Just nu befinner jag mig på världens häftigaste resa med min vän i Indien vilket innebär att jag inte kommer ha ett enda öre (ungefär) till sommaren när jag kommer hem.

  Förra året när min favoritartist lana del rey skulle komma till Sverige så satt jag som på nålar och uppdaterade hemsidan kanske var femte sekund för att lyckas få tag på biljetter. Men lyckades förstås inte.

  När jag på min resa i Asien såg att hon släpptes till Bråvalla höll jag på att svimma av glädje. Men insåg såklart att jag inte kommer ha pengar till sommaren och det gör det omöjligt att få åka på den här fantastiska festivalen.

  Den här möjligheten är helt enorm för mig och ifall jag skulle få stå där framme i folkvimlet och höra lana sjunga ”national anthem” live – så skulle jag inte be om något mer.

  Puss och tack för en jättefin blogg.

  /Rebecka, Ulricehamn. [email protected]

  Rebecka 2014-05-08 12:10:54
  Svara
 • Bråvalla är drömmen!
  I flera år har jag och kamrater fantiserat och drömt om att tillsammans åka iväg på festivaler och konserter under sommaren. Detta år, mitt sista år i grundskolan, väntar inget annat än ett tungt och tråkigt sommarlov mig. Alla vänner har slutat dagdrömma om sommarkonserter i storstäderna under den svenska julisolen. Men jag längtar och drömmer som en galning fortfarande. Jag skapar mängder med spotify listor, lyssnar, sjunger med och dansar till alla live inspelade låtar. Medan jag i sinne är på extremt stora konserter, med galet peppade åskådare och artister som sjunger och spelar för glatta livet. Jag har aldrig varit på någon så stor festival som Bråvalla. Egentligen bara små konserter runtom Stockholm, men att få uppleva Bråvalla skulle få vara en dröm som gick i uppfyllelse.

  Mina enda planer på något ens i närheten av underhållning denna sommaren är sommararbete.
  Att få åka iväg mot Bråvalla, mot favoritartisterna och lyckan när man får se dem live, sjunga med i låtarna och dansa är nästintill obeskrivlig.
  Jag skulle inte bry mig om ifall jag måste åka ensam, för det spelar egentligen inte någon större roll när man är omkring musik man älskar. Med människor som älskar detsamma.
  Att få åka iväg till Bråvalla skulle göra min sommar. Det skulle bli ett minne för livet.

  Klara från en håla i Uppsala.

  klara 2014-05-08 11:52:09 http://www.nattstad.se/clarkkent
  Svara
 • Jag vill åka för att jag har haft ett helvetesår i skolan, och nu verkar det dessutom som att jag inte får särskilt mycket jobb i sommar heller. Kort sagt har jag inget att fylla sommarlovsdagarna med, och inga pengar att spendera. Att åka till bråvalla med min soulmate som håller mig uppe när skolan/livet är som värst hade varit så bäst!! Kram

  Sofia 2014-05-08 11:39:29
  Svara
 • Åh. Holy. Vad. Sinnessjukt. Amazing. Artister. (???!!!??!!)
  Varför förtjänar jag att vinna: För att jag i mitt 18 åriga liv aldrig, never ever, har varit på festival. Tycker det är så sorligt, knäppt och nästan pinsamt då jag under en så lång tid verkligen har ÖNSKAT att få åka. Men, det har lixom aldrig blivit av, alltid varit sommarjobb, otillfälle, tråkigheter eller opassande händelser i vägen. Förra året skulle jag få uppleva min första festival men 2 dagar innan tågresan till Hamburg fick jag en halsböld. Så h e l a resan fick droppas i sjön och sex månader av förväntning, planering, förglädje och listskrivning avslutades med megadepp och smärtstillande. Fortfarande så ledsen över det. Så, HÅLLER TUMMEN HÅRT HÅRT NU. Heja heja, vilken världsbra tävling!

  Juliana 2014-05-08 11:36:11
  Svara
 • För tre år sedan tog jag och min bästa vän tåget från småland till dalarna för att se Kings of leon spela. Det var en himlans massa timmar dit på morgonen och hem på kvällen men det var värt vartenda sekund. Att få se Kings of leon spela igen är en dröm som vi båda delar men vi drömmer också om att få uppleva festivallivet. Vet att hon skulle bli överlycklig om jag berättade att jag har biljetter till oss två, vet att sommaren skulle kicka igång perfekt och vet att det hade blivit ett oförglömligt minne!
  Ellinor från Vetlanda

  Ellinor 2014-05-08 11:21:10
  Svara
 • Skulle jättegärna vilja fira studenten med att åka iväg på festival, speciellt till Bråvalla dit mitt favoritband The Kooks kommer. Men mest vill jag vinna för att kunna ta med mig min vän Sandra, som jättegärna vill åka men som inte har nog med pengar i dagsläget. Det skulle vara så himla fantastiskt. (Jag bor i Piteå).

  Linnea Lundström 2014-05-08 11:19:50 http://linnealundstroms.blogg.se
  Svara
 • Efter att ha slitit alla mina lediga veckor tre somrar i rad med omtentor (som jag drog på mig på mig under en förvirrad och jobbig termin) så är jag äntligen, äntligen (!!) ikapp och kommer kunna vara ledig några veckor i sommar. Det känns så fantastiskt så jag vet inte vad jag ska ta vägen! Jag har inte varit på festival sedan sommaren innan jag började plugga och det skulle såklart vara underbart att få starta återkomsten till mitt liv utan för studierna med att sticka iväg från Västerås och åka till Bråvalla. Puss och kram!

  Ann 2014-05-08 11:18:49
  Svara
 • Jag och min vän har pratat om att boka biljetter till Bråvalla ända sedan februari men det har inte blivit för att båda har kommit med dåliga ursäkter varje gång vi bestämt oss för att boka. Flera gånger har vi satt oss ner framför datorn redo att beställa men av någon anledning har fingrarna aldrig tryckt på köp biljetter utan vi har stannat på sidan för biljettpriser. Därför skulle det vara kul att överraska min vän med två biljetter.

  Frida Nyqvist 2014-05-08 11:15:02 http://fridanyqvist.blogg.se/
  Svara
 • Och jag bor i Stockholm!

  Frida 2014-05-08 11:11:32 http://fridareg.wordpress.com
  Svara
 • Åh, hur ska jag beskriva det här… Den här våren har jag pluggat tillsammans med min kompis Karolina i Prag. Och nog för att det är och har varit fantastiskt, men satan vad vi pluggar. Dag och natt känns det som. Med undantag för en stund på kvällarna förstås. Varje kväll, nåväl nästan varje kväll, dansar Karolina nämligen till Kanye West på högsta volym i lägenheten och varje kväll väljer jag att inte be henne stänga av, trots att jag verkligen inte tycker om den där mannen. Varför? Jo, för att ingenting går upp mot att se en person en tycker så mycket om fullständigt lysa av glädje på det där sättet!

  Angående tävligen då: Jag skulle så himla gärna vilja vinna ett festivalpass till Bråvalla så att jag kan få ta med Karolina dit. Dels skulle vi givetvis (Jag med alltså) dansa till Kanye och dels skulle vi ta igen allt det vi missat medan vi pluggat, det vill säga dricka öl och inte sova en blund (av andra anledningar än pluggångest då såklart). Det skulle bli ett väldigt fint avslut på den här tiden tror jag. Plus att jag själv hemskt gärna skulle vilja se Belle & Sebastian som faktiskt är ett av mina favoritband.

  Tack för bästa bloggen.

  Matilda 2014-05-08 11:11:17
  Svara
 • Åh det skulle vara drömmen att få gå på Bråvalla! Jag har bara två veckors sommarlov (och ca inga pengar) det här året på grund av mina studier och skulle kunna göra vad som helst för att få åka och lyssna på ungefär 90% av mina favoritband! Det skulle väga upp för det näst inpå icke existerande sommarlovet jag kommer ha! DRÖMMEN!

  Frida 2014-05-08 11:10:23 http://fridareg.wordpress.com
  Svara
 • Å! Jeg har så lyst! Har siklet etter billetter dit! Jeg ønsker meg virkelig disse billettene da vi måtte kansellere alle planer i sommer pga en meget syk venninne, jobb og andre forpliktelser!

  Sofie 2014-05-08 11:08:31
  Svara
 • Jag tar studenten om en månad-ish (peppen!!!), och sedan börjar det riktiga livet eller? För mig kommer det innebära att städa toaletter, skriva halvärdiga noveller och romaner på nätterna, spara de små slantarna städjobbet ger för att en dag kunna sticka, dra, gitta, fly, från den här fruktansvärt lilla staden. Hade dött av lycka om jag vann. Har aldrig varit på festival innan, har aldrig haft råd. Vinner aldrig heller tävlingar, men jag måste ju försöka när Bråvalla är så väldigt långt bort, alldeles för dyrt för mig, och har bokat 90% av mina bästa artister.

  Älskälskälskar din blogg, Flora, du är fantastisk. Kram! /Elisa (från Falkenberg, Halland).

  [email protected]

  Elisa 2014-05-08 11:06:51
  Svara
 • Hej finaste Flora! Vill bara börja med att tacka för en så underbar blogg, full av omtanke, megafina bilder och pepp! Du är en stor inspirationskälla/förebild! Det är även tack vare dig som jag har fått upp ögonen för Feministiskt Initiativ. Tusen tack för det!

  Jag är en glad och musikalisk tjej som bor i en småstad i Värmland. Nu i maj fyller jag äntligen 18 år! 18 underbara år. 18 fucking fabulösa år!!! Magen är redan nu full av fjärilar som bara längtar efter att få komma ut! Äntligen blir jag fri att göra vad jag vill! Jag kan helt enkelt inte vänta.
  Högst upp på önskelistan står, sedan 1,5 år tillbaka, biljetter till Bråvalla. När mina kompisar, som är ett år äldre än jag, åkte till denna mytomspunna festival förra året, kändes det inget kul att följa med eftersom jag inte var myndig och skulle missa så himla mycket. Men nu när jag snart har rätta åldern inne, så skulle det vara en dröm att få åka dit med min bästa vän! Vandra omkring på leriga fält i gummistövlar och kortbyxor, sätta upp tältet och få skrattattacker över hur ”ohändiga” vi är, hänga i öltältet och hångla med främlingar, känna känslan av svensk sommar i hela kroppen och såklart få eufori- och lyckorus i publiken när Iron Maiden spelar. Vi vet tillochmed vad vårt ”camp” skulle heta: Cämp Värmländ, haha.

  Det vore helt enkelt fantastiskt att få denna fina möjlighet. Ha det gött!

  Hanna Ingman 2014-05-08 10:59:54
  Svara
 • Hej Flora!

  Kul med ännu en tävling på din blogg!

  Jag har faktiskt aldrig varit på en ”riktig” festival och fått uppleva den härliga atmosfären som verkar vara på campingområdet, under konserterna och i alla olika möten med spännande personer!
  Eftersom att jag är ifrån Skåne har jag varit på Malmöfestivalen många gånger, men som sagt hade det varit roligt att få chans att åka på en ”hela-paketet” festival!
  Dessutom har jag efter ett år på en musiklinje på en folkis i Norrland lärt känna en av mina nu närmaste vänner! Till sommaren, då vår utbildning tar slut, kommer vi försvinna på olika håll och tyvärr inte kunna ses så ofta som vi vill. En festivalresa hade därför varit perfekt för att kunna umgås lite mer i sommar och samtidigt uppleva det vi älskar mest, MUSIK!

  Kram från Josefine i Lund.

  Josefine 2014-05-08 10:46:59
  Svara
 • Detta är min sista sommar tillsammans med min bästavän innan hon åker till USA i tre år. Därför skulle jag vilja göra detta till den bästa sommaren vi någonsin upplevt, en sommar vi sent kommer glömma. Jag vill springa runt på Bråvalla, sjunga högt till alla de bra band och artister som står på schemat, jag vill dansa och lära känna nya människor tillsammans med henne. Bråvalla skulle göra denna sommar helt fantastisk. Jag skulle vilja ge henne detta.
  Michaela Thornström från Hässleholm

  Michaela Thornström 2014-05-08 10:46:45 http://www.tjugoforstaseptember.blogg.se
  Svara
 • Att få ta med min bästa vän som för några år sedan flyttade för många tio-tals mil bort, skulle betyda så mycket för mig. Hon är den som får mig att skratta, dansa och känna lycka som ingen annan. Därför vill jag så gärna ta med henne till Bråvalla så vi får uppleva det som inte händer lika ofta längre. Ett plus i kanten är att hon fyller nitton under festivalen, och att få dansa, skratta och le tillsammans i en värld av musik och lycka samtidigt som vi firar in hennes nittonde år, känns nästan för bra för att vara sant.

  Linn 2014-05-08 10:44:07
  Svara
 • Jag. Måste. Dit!
  Sjuk lineup!!! Kanye är ju drömmen! Tänk att få se den douchen. Men jag är så jävla pank.
  Pick me, Pick me :) *viftar hejvilt med armen*

  (Mergime, från Laholm)

  Gime 2014-05-08 10:43:51
  Svara
 • Jag hatar egentligen verkligen att dra det där ”Tyck-synd-om-mig-kortet” och att be om hjälp, men detta är för bra för att vara sant.
  Jag har aldrig någonsin gått på festival, men har velat åka varje sommar sedan ca forever. Men varje sommar kommer den där pengarfrågan upp, den jäkla lilla detaljen som verkar komma i vägen för allt jag vill göra. Men så blir det kanske när man är 5 syskon hemma och bara en förälder.
  Så efter varje sommarlov när alla kompisarna ses igen så berättas det massa festivalhistorier, och det verkar så fruktansvärt kul och jag vill kunna relatera till det på riktigt. Inte bara säga ”åååh, jag får följa med nästa sommar..!”
  För det blir ingen festival nästa sommar heller. Det vet jag såfort orden kommer ut ur munnen på mig, för vart ska jag få dem pengarna ifrån?

  Jag vill speciellt dela detta med min bästaste vän i hela världen. Hon är min partner in crime och jag tror att det blir helt perfekt att spendera mitt sista sommarlov (för jag tar studenten nästa år woho) med att gå på festival för första gången, tillsammans med min andra halva.

  //Ebba från Karlskrona

  Ebba 2014-05-08 10:42:41
  Svara
 • Jag vill åka till Bråvalla för att M.I.A är den häftigaste kvinnan i världen. Och en stor feministisk förebild för mig. Så att få se henne live, och få känna hennes fantastiska energi flöda och vibrera genom varje feministcell i min kropp vore en dröm.

  Josefin från Stockholm

  Josefine 2014-05-08 10:42:27
  Svara
 • Oj då! kommentaren verkade visst skickas iväg mitt i en mening! Men ja, hade varit fantastiskt kul att få åka till Bråvalla då sååå många band och artister som jag fullkomligt ÄLSKAR ska dit och min ekonomi säger tyvärr stop.. Kram Lovisa

  Lovisa Andersson 2014-05-08 10:42:13
  Svara
 • Festivaler är det bästa jag vet. Den bästa känslan när man slagit upp tältet och öppnat första ölen och solen lyser så jävla starkt i ögonen och det luktar sommar. Just Bråvalla hade också varit så fantastiskt att få åka till, för min bror var där förra året (var tydligen svinbra) och han ska dit i år igen och vi sa att ”nästa år åker vi tillsammans” men nu har jag inte råd. Och det hade bara varit så bra att få åka dit med honom (åka på semester med honom<3) eftersom vi inte längre bor tillsammans!
  sabina, lund

  sabi 2014-05-08 10:40:12
  Svara
 • Ååh, kjære Flora!
  Jeg bare måå få denne billetten!
  Jeg skulle bare sjekke ut hva for en festival det var, og alt er bare helt perfekt! Timingen, stedet og musikken!!
  Jeg bor i Norge, men skal alene til Sverige på en Vipassana retreat i juli, den er ferdig akkurat den 26.juli!! Retreaten er i Ödeshög, 1 time fra Norrkøping!
  Jeg hadde aldri hørt om Norrkøping før for 2 år siden, da dro jeg og en veninne på roadtrip til festivalen ”Piteå dansar och ler”. Jeg og veninnen min fant hver våre gjenger som vi bare kom så utrolig godt overens med! ”Min” gjeng var 3 kompiser fra Norrkøping. Det var som om vi hadde kjent hverandre i mange år, som søskenbarn! Tyvärr ble det litt stress siste dagen, med å pakke ned telt og diverse, så vi fikk ikke etternavnet til hverandre, ikke tlf nr og ikke e-post. Jeg har ikke sett med dem siden. 4 fine dager sammen, så var det over! Om jeg bare kunne kommet meg på denne festivalen, så kanskje jeg møter dem igjen! Jeg har ikke gitt opp enda! De elsker musikk, så jeg er sikker på at de er der! plisplisplis! Det hadde vært så fantastisk!

  Katrine 2014-05-08 10:38:36
  Svara
 • Julia Lind, Ängelholm glömde jag ju skriva!!!! (Hon som bara älskade musik.)

  Julia Lind 2014-05-08 10:37:17
  Svara
 • För att jag älskar musik, helt enkelt. För att den är det enda som alltid funnits kvar hos mig när allt annat rasat. Musik musik musik är det mitt hjärta består av.

  Julia Lind 2014-05-08 10:35:34
  Svara
 • Att åka på en festival skulle betyda så mycket för mig! Jag har länge känt att jag lever ett aningen tråkigt och begränsat liv.. Jag behöver nya upplevelser, minnen och inspiration för vardagen. Tänk att lyssna på hög musik, prata med några främlingar och känna sig helt euforisk för en kväll. Det är något jag verkligen behöver. En perfekt start på sommaren. Resten av sommaren kommer jag spendera i stan, med sommarjobbet att plocka upp skräp på gator och torg. Att åka på festival skulle inte bara innebära en härlig kväll utan också minnen som kommer förgylla min vardag i sommar..!

  Amanda 2014-05-08 10:35:27
  Svara
 • Hej Flora!
  Min vän frågade mig om jag vill åka till Bråvalla och det har alltid varit en dröm att åka på festival!! Det jag dock har funderat över är om jag har råd då jag senare även lovat pojkvännen att vi ska åka utomlands… Jag håller på att spara inför en längre resa som nu kommer närmre och närmre.. Det hade varit så roligt att ha något att se fram emot. Jag ska jobba hela sommaren och har inget inbokat. Att få fylla dessa tre dagar med ett hav av konserter. Gå runt i gummistövlar och solglasögon. Framförallt, se Linnea Henriksson live! Ja det hade varit en tredagarsdröm! Vilket jag hade levt på resten av sommaren…

  Mvh Alexandra Jönköping

  Alexandra 2014-05-08 10:35:21
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna för annars kommer jag näst intill sitta ensam hemma hela sommaren. Alla mina vänner jobbar, min pojkvän åker till USA och trots att jag har sökt jobb som en tok har jag inte fått nått. Så även om jag kan komma på saker jag vill göra kommer jag inte ha råd. Till råga på allt har jag inte kommit in på någon av utbildningarna jag sökt så att vinna detta skulle verkligen göra mig så himla glad och pigga upp mitt liv rejält!
  Tack för en jättefin blogg!

  Sara rosander 2014-05-08 10:32:27
  Svara
 • Jag skulle precis som alla andra vilja vinna, men inte till mig utan till min lillasyster som bor hos vår mamma och vi har ganska stormig kontakt. Men hon är fortfarande min lillasyster. Och sist vi träffades pratade vi om bråvalla för hon ville så gärna åka men har inte pengarna att lägga över 2.000kr på det och hade jag kunnat hade jag betalt det för henne men det kan jag inte. Så när jag såg det här var jag ju tvungen att chansa. Så jag skulle vilja vinna för att föra min lillasyster till världens lyckligaste och få känna mig som en lite bättre storasyster!

  Erica 2014-05-08 10:32:09 http://acires.se
  Svara
 • Vilken rolig tävling! :) I’ll take the rest in English since I feel a little more comfortable with that! I think I deserve to win because I’ve spend the last couple of months working só hard on my master thesis that I had to skip out on most of the fun. Prioritise, for the time being. The deadline (or better said due date – it really feels like giving birth to a project haha!) is in the beginning of June. I could see no better way of me celebrating my graduation (finally!!) then on this festival with an amazing line-up and finally not having to worry about finishing my thesis anymore!
  Keep up the good work Flora!

  Christa 2014-05-08 10:31:57
  Svara
 • Jag är 23, har aldrig varit på festival, är feg och bekväm av mig. En vinst kanske kommer se till att jag kommer iväg och får uppleva det alldeles fantastiska med festival (och slippa det eviga tjatandet från mina vänner). Jag vill ju, men vågar jag?

  Johanna, Stockholm

  Johanna 2014-05-08 10:30:20 http://aplexakna.wordpress.com
  Svara
 • För att jag ger mig fan på att bli frisk från en ätstörning för tillfället För att jag gått upp 17 kilo sen i julas och äntligen känner mig tillräckligt frisk och pigg för att åka på något sådant här!!!! För att jag vågar dricka det där vinet igen och för att jag alltid är den som stannar kvar sist på fest nu för tiden vilket är en stor kontrast till hur det var för bara några månader sedan. För att jag inte har kunnat njuta av konserter på väldigt länge då jag svimmat om jag stått i ett stort publikhav. För att jag har en särskild vän som fanns där genom allt det svåra, som kom med blommor och böcker till mig när jag låg på sjukhus och som fanns där trots att jag inte riktigt gjorde det när jag var som sjukast. Hade varit så himla underbart att ge både mig själv och henne det här. Mig, för att jag inte varit på festival på flera år då jag avstått från alkohol och bara varit allmänt tråkig och ägnat mig åt svält, och för att jag nu äntligen kan ha det skitkul!!!! Henne, för att jag vill ge någonting tillbaka. Jag vill visa att jag kan ha kul igen

  Lovisa Andersson 2014-05-08 10:29:27
  Svara
 • Jag var på bråvalla förra året, dock fick jag panik av alla människor på grund av en social fobi som jag hade då (men nu har lyckats besegra),jag missade två dagar av bråvalla förra året men tog mig ändå tillbaka för att se A day to remember men åkte sen hem igen. Min pojkvän åkte dessutom fram och tillbaka med mig, 3 timmars bilresa, och hämtade mig mitt i natten. Jag vill vinna för att bevisa för mig själv att jag verkligen tagit mig igenom den sociala fobin jag hade och för att kunna ge min pojkvän en fin present som tack för hans otroliga insats förra året.

  Tove Aspgren 2014-05-08 10:21:43 http://tovekills.blogg.se
  Svara
 • jeg vil vinne for jeg har søkt jobb i typ hele bergen (for å få råd til en festival eller noe sommerluvin4todo) og ingen vil ha meg fordi jeg er under 18. sukk.

  may-teresa 2014-05-08 10:21:13 http://duarforsen.tumblr.com
  Svara
 • Varför ska jag få åka till Bråvalla? För att festival är det bästa som finns och jag vill kunna dela det med någon. Nu ett år efter studenten har alla gamla, kära vänner varit borta och upptagna med annat. Även jag, för jag har bott utomlands i 6 månader. En riktig bergochdalbana av ett halvår då min pojkvän gjorde slut och jag fick lov att ta hand om mig själv helt ensam i ett annat land. Men det gick faktiskt, och jag har njutit och njuter fortfarande av min sejour i Italia. Och nu är vi ihop igen, sådär otippat men så väldigt bra.
  På somrarna kommer ju alla hem, och i 3 månader är allt en stor återträff, allt är som förr. Och chansen att få återskapa min gamla, lilla gymnasiefamilj till tonerna av typ alla bra band i hela världen (helt sjuk lineup Bråvalla har) vill jag inte gå miste om!

  Sophie 2014-05-08 10:20:45
  Svara
 • För att jag är 21 och aldrig varit på en festival.
  För att jag är fotograf, sökte foto-ack till Bråvalla men tidningen jag jobbar för ej kommer bevaka den, så det rann ut i sanden.
  För att jag har så sjukt ont om pengar pga studier på Fotoskolan senaste året, kommer behöva jobba häcken av mig hela sommaren, och inte har en enda rolig grej inbokad.
  För att jag älskar musik och blir så sinnessjukt pepp på alla artister och band som ska spela på Bråvalla i år!!!
  Elsa, Stockholm

  Elsa 2014-05-08 10:19:34 http://elsasolang.4ormat.com
  Svara
 • Jag har varit på en konsert, vilket var bland det häftigaste jag gjort. Jag kan inte föreställa mig hur en festival skulle vara. Det hade varit oförglömligt!

  Ida, Borås

  Ida 2014-05-08 10:15:36
  Svara
 • Jag vill komma till Bråvalla. Har varit arbetssökande i tre månader nu. I år har jag gått på 3 konserter, varav en var en stor och två har varit småspelningar. Mitt hjärta blöder. För så länge jag kan minnas har konserter varit det som hållit min balans. Utan konserter finns liksom inte en stor del av mig. Tack vare detta magnifika mirakel har jag träffat några av mina bästa vänner. Vad vore jag utan konserter? Inget. Nu önskar jag så innerligt att få gå på festival med min bästis.

  Emma 2014-05-08 10:12:19
  Svara
 • Jag vill vinna för att jag är fattig student och uttråkad. Bråvalla låter himla kul och jag vill dit!

  Jasse 2014-05-08 10:10:51
  Svara
 • Att endast få ha ett säkert kort i sommar, där jag vet jag passar in. Blommor i håret, långklänning, gummistövlar, ljummen öl, eufori av all musik som sprudlar genom kroppen. Att få spendera dessa dagar på denna fantastiska festival med flera grymma artister med min finaste kompis i världen som alltid har ställt upp för mig i alla väder skulle rädda hela min sommar innan vuxenlivet efter studenten tar sig vid. Att vara så rädd med samtidigt taggad på vad livet har att ge i höst så vore denna festival en fantastiskt grej att påbörja en ovetandes framtid med.

  Sara från Strängnäs

  Sara 2014-05-08 10:07:27
  Svara
 • För att jag och min pojkvän har precis gjort slut, nu ska han åka dit med sitt ex och jag vill åka dit med mina kompisar och ha mycket roligare än vad han kommer ha med sitt fula ex.

  Hannah från Kristianstad

  Hannah 2014-05-08 09:58:51
  Svara
 • Jag har krigat och krigat för att få ihop denna sommar. Har aldrig i mitt liv haft en buffert, alltid levt paycheck-to-paycheck och nu tagit steget att flytta 75 mil för att få bo med min pojkvän. Här ska vi bo och spara pengar för egentligen första gångerna i våra liv. Detta gör självklart att mina sommarplaner krockar så himla mycket. Skaffade ett jobb rätt fort vilket jag är otroligt stolt över, men jag bor ju långt ifrån alla mina vänner och skulle så himla gärna vilja ta med en av dem på festival. Samtidigt är jag otroligt fattig och borde verkligen jobba hela sommaren. Vi bor i min killes hemstad, så han har alla sina vänner inom cykelavstånd. Själv är min närmaste kompis så pass långt bort att bussen kostar 87kr och jag börjar knappt ha råd att åka vanlig lokalbuss. Lite kämpigt med andra ord. Så vill ni återförena vänner och göra min jobb-sommar lite mindre grå vet ni var ni ska höra av er!

  Ronja, Västerås

  Ronja 2014-05-08 09:51:49 http://ronjaengberg.blogg.se
  Svara
 • Jag kan inget annat.
  Penna. Papper. Allt jag vet.
  Jag vill inte röra. Inte se. Inte leva konst.
  Jag kan inget annat. Men jag vill allt annat. Än konst. Försöker hitta något annat att brinna för. Musiken. Jag och min pojkvän gör spel listor efter spellistor för att få känna samma sak för musiken som jag en gång gjorde för konsten. Att få känna musiken i sig, så man gör på konserter, är allt jag vill. Tillsammans med han jag älskar före början och efter slutet.

  Hanna från Halmstad

  Hanna 2014-05-08 09:46:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!