Bråvallavinnaren.

39861_427245856888_1412983_nNi var så otroligt många som tävlade om Bråvalla-biljetterna och åh jag önskar att jag kunde ge er biljetter allihop! Men personen som vi slutligen valde heter Daniella, och hon skrev såhär:

Förra året skulle jag och min vän Julia fara iväg på Bråvalla, men vi båda ansågs för sjuka för att få åka iväg, ätstörnings-enheten sa nej. Så det var bara att sälja biljetterna och vara ledsna hela sommaren. Men i år är vi fria att göra precis vad vi vill för båda våras läkare säger att de tycker vi klarar av sådant nu och faktiskt skulle kunna njuta av det också. Så jag skulle vilja överraska henne med en biljett, som kompensation för förra sommaren och för att vi är så god damn bra som är friskförklarade i år.

När jag hörde av mig till henne och sa att hon hade vunnit, fick jag detta till svar:
Hej! Ville bara skriva och tacka så hemskt hemskt himla mycket. Har inga ord. Det finns inga ord. Ser mest ut såhär:
happy-dance

ALLTSÅ. Jag och My pratade tidigare om hur fint det är att få göra någon så glad. Så tacksam för det. Och hörni, tack till alla som bidrog! Jag ska se till att ha andra roliga tävlingar framöver, så att fler av er kan vinna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tänkte tipsa om en kulturupplevelse jag tror du skulle gilla, nämligen Enskedesplet som spelar Oliver Twist från 17 maj- 13 juni. Det är en allvarlig,spännande, solidarisk och mysig pjäs och du bokar biljetter (som är svinbilliga) här http://kulturbiljetter.se/evenemang/enskedespelet-oliver-twist-1630

  alma 2014-05-10 16:57:06
  Svara
 • Hej flora. vad gör man då man tror att man nästan är lite kär i en kille som bor 100 mil bort? En kille som man inte ens visste fanns för två månader sen upptar nu exakt hela ens tankeförmåga. vad gör man?

  A 2014-05-10 12:58:10
  Svara
 • Jag är så glad för Danis skull. Hon är en trogen bloggvän till mig som alltid förgyller min blogg med magiska små kommentarer <3

  Jennifer i München 2014-05-09 19:32:26 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Åh <3 och jag finner inga ord till detta! Fint, typ

  Amanda 2014-05-09 17:14:35
  Svara
 • Jag dör så fin du är. Läste igenom alla kommentarerna och wow, min var ju bara en droppe i havet egentligen. Hoppas på att få stöta på dig och din vän My där, då bjuder jag på vin!! <3<3

  Daniella 2014-05-09 16:43:16 http://vapenbroder.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!