Hotellnatt och sådär.

DSC_7262Igår var det mulet och ursligt väder, men jag och Felix bestämde oss för att promenera till Östermalm.  DSC_7271Vi åt lunch på Grand café. Jag har stått över kaffe i flera månder pga att jag är överkänslig för koffein, men så kom jag ju på att jag kan dricka koffeinfritt kaffe. Trög jag är som inte kommit på det tidigare. Kaffe! Jag har saknat dig!  DSC_7281Jag hade på mig det här, a.k.a min nya vardagsuniform. DSC_7285Jacka från Beyond Retro, braxor från Dr Denim och väska från Palmgrens. DSC_7288När vi tittat i olika butiker kände vi oss nöjda med dagsutflykten och åkte hem. Vi drack te och somnade visst en stund på sängen.Skärmavbild 2014-05-12 kl. 18.14.19Sen åkte jag till Clarion Sign för att intervjuas av Videofyme. Här kan ni se del 1 av intervjun!DSC_7291Jag och Felix såg The Lunchbox på bio (SÅ mysig, se den!) och sen åkte vi raka vägen till hotellet. Vi fick nämligen bo där som tack för att jag ställde upp på intervjun! Vi drack vin i badkaret, pussades och tittade på tv i hotellsängen. Megamysigt.DSC_7307I morse tog vi hissen ner till frukostbuffén.DSC_7298Och så åt vi frukt, pannkakor, pain au chocolat, mackor, scrambled eggs, bacon och bönor. Jesus kristus vad gott. DSC_7311Lite utsikt.DSC_7367Idag har jag varit i skolan och sedan åkte jag raka vägen till Bangerhead för att fixa barret! När Sofia slingar mitt hår gör hon det alltid lite askblont, men det brukar försvinna rätt fort. Fint blev det i alla fall.

Translation: Felix and I spent the night att Clarion Sign Hotel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh! Jag var också den första på mitt höstadium som hade högmidjade kjolar! Fick utstå kommentarer som ”ska det verkligen sitta så där högt upp?” och snea blickar tills de själva hakade på trenden några månader senare!

  Lisen 2014-05-14 00:14:51 http://www.absolutlisen.se
  Svara
 • Vad du var lik Sofi Fahrman. Eller så var det för att ni har samma dialekt.

  anonym 2014-05-12 22:31:58
  Svara
 • Hej! Dina jeans är så snygga, tänkte beställa likadana och skulle tippa på att vi har samma storlek. Vilken storlek har du i dina? :) Kram

  hanna_agren 2014-05-12 20:17:14
  Svara
 • Åh va mysigt med hotell!

  Clara 2014-05-12 20:16:12 http://clarahedman.blogg.se
  Svara
 • Senaste gången jag var i Stockholm bodde jag och min familj på Clarion Sign och tror inte jag varit på något mysigare hotell än det, det är ju så fint och mysigt?!?! Speciellt hissarna – hur coolt är inte det med olika musikgenrer i varje hiss? Ps. älskar din blogg massor och har läst den hur länge som helst och blir alltid lika glad när jag ser att du uppdaterat!

  Jennifer 2014-05-12 19:20:10 http://jenniferjohansson.forme.se
  Svara
 • Åh tänkte precis på att ditt hår har blivit längre när jag såg den första bilden på dig :)

  Maria 2014-05-12 19:07:59 http://dreamsof.blogg.se/
  Svara
 • Hej Flora!
  Du tipsade om ”På jakt med Lotta & Leif” för ett tag sedan. Har kollat alla avsnitt och tycker verkligen om det, mycket på grund av att avsnitten är så korta. Även fast man har mycket att göra kan en med gott samvete kolla på ett avsnitt liksom. Har nu hittat en till serie med korta avsnitt på SVT flow. ”Flator” heter den. Handlar om 6 unga kvinnor och deras liv. Så otroligt bra, se den! Puss!

  Lisa 2014-05-12 18:28:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!