Den goda tisdagen.

DSC_7390Igår var Matilda och Zara hemma hos mig en stund. Vi satt och läste text inför några seminarium som vi ska ha i skolan, och så pausade vi lite med Looking ibland.DSC_7389Vi lagade en god sallad till lunch. Couscous, rädisor, körsbärstomater, fetaost, avokado och kikärter. DSC_7393På eftermiddagen sms:ade jag Felix och frågade vad vi skulle äta till middag. ”Rotmos!” svarade han. Så det gjorde vi. Vi kokade potatis, palsternacka och morötter med grönsaksbuljong. DSC_7395Och så gjorde jag caprese. DSC_7397Moset blev så fint! DSC_7401Jag smörstekte sparrisen och hyvlade över lite parmesan. DSC_7403Så otippat god kombination!

Translation: Zara, Matilda and I made ​​a lunch salad of radishes, avocado, cherry tomatoes, chickpeas, feta and couscous. For dinner, me and Felix had turnip mash, butter-fried asparagus and caprese. Delicious.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kombinationen känns som gammalt möter nytt. Jag gillar det!

    Ingrid 2014-05-25 19:44:44 http://ingbergman.blogspot.com
    Svara
  • Vaaar tittar ni på looking någonstans? Hittar det varken på netflix eller någon streamsida..

    Johanna 2014-05-14 21:48:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!