Packaging.

collage1 collage2 collage3 collage4 collage5 collage6 collage7Källor via min Pinterest.

Jag vet inte hur det är med er, men en av de bästa saker jag vet är tjusiga förpackningar. Avskalat och grafiskt eller olika kombinationer av färger, typsnitt och roliga lösningar. Finns få saker jag går igång så mycket på.

Translation: I just love pretty and smart packaging. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ååååh jag med! Älskar det! Har du sett hemköps teförpackningar? Tror att det är garant, de ekologiska teerna, så tjusiga!!

    Linnea 2014-05-15 22:07:42
    Svara
  • Jättefina! Jag njuter så mycket av att se fina mönster och förpackningar, och vill oftast köpa mat med just den finaste förpackningen. Som tur är brukar de finaste matförpackningarna innehålla ekologiska varor. Tänker på Saltå Kvarn, Garant och typ Renée Voltaire. Bra på alla sätt! Alltså jäklar vad giriga-handen och köp-lusten dyker på, vill ha allt det ovan på mina hyllor eller ge bort paket inslagna i liknande inslagspapper!

    Siri 2014-05-15 15:09:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!