Hotellfest.

Här kommer min gårdag + natt + morgon i bilder:Processed with VSCOcam with se3 presetHelt plötsligt blev det ju sommar. Vi gick ut på långpromenad och hamnade under en bro.Processed with VSCOcam with x1 presetSå jäkla mäktigt ställe. Resten av dagen satt jag och läste texter inför några seminarium vi ska ha i skolan, och mot kvällskvisten åkte jag och Felix hem till Jaana.Processed with VSCOcam with hb2 presetVi drack vodkadrinkar med henne och Yrsa. När vi promenerade mot kvällens festligheter passerade vi detta överdådiga träd. Jaana poserade lydigt. Den suddiga varelsen i bakgrunden är Yrsa som letar lämplig kissplats.Processed with VSCOcam with hb2 presetVi ställde oss i kön till Nellys tioårsfest på Hotell Lydmar men kom iiiiingenstans. Proppfullt. Träffade dessa megafina i alla fall!Processed with VSCOcam with hb2 presetTvå hotellfester på en kväll, så knäppt! Vi gick till HTL på Kungsgatan och hängde på innergården, drack bubbel och hade det så himla trevligt. Här är Edith, Yrsa och Jaana. Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with x1 presetNär festen stängde gick vi upp till mitt och Felix hotellrum. Det ingick liksom i festinbjudan. Kolla vad fina Leo, Matilda och Felix är!!!Processed with VSCOcam with x1 presetSå mycket kärlek.Processed with VSCOcam with hb1 presetOklart vad som var så fruktansvärt kul. Processed with VSCOcam with t1 presetNyvaken Flora i morse : ) Processed with VSCOcam with hb1 presetVi gick ner till frukostserveringen.Processed with VSCOcam with hb2 presetGOTT.Processed with VSCOcam with hb2 presetSedan gick jag och Felix hem till oss. Vill alltid att helger ska bestå av sommarvärme, bubbel och efterfester i hotellsängar.

Translation: Yesterday, we went to a party at HTL Hotels. I wish that every weekend would consist of summer heat, sparkling wine and after parties in hotel beds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!