Onsdag på Kungsholmen.

DSC_7581Igår träffade jag Josefin. Vi hängde jämt på högstadiet och nu när vi båda bor på Kungsholmen kändes det på sin plats att äta middag ihop.DSC_7582Vi gick till Phil’s Burger och åt sådana här goda. DSC_7595Jag såg ut såhär, i bomberjacka, byxor och topp från Monki.DSC_7602Sedan promenerade vi ner till Norrmälarstrand.DSC_7611DSC_7618Kvällsljudet var helt underbart!DSC_7623DSC_7626
Badlusten smög sig på, dessutom.DSC_7628DSC_7633DSC_7635Älskar att sommaren är här nu. Älskar älskar älskar det.DSC_7640DSC_7645Josie kunde inte låta bli. Klandar henne inte.DSC_7653Vi kramades hejdå och så strosade jag hemåt.DSC_7650*nyper mig i armen*DSC_7657Jag ringde Felix och sa ”kom ut till Kungsholmsstrand och häng med mig i solen” och efter lite om och men sa han ”okej då”.DSC_7658Felix med F!-pin på jackan, förstås.DSC_7664Vi åt upp de sista dadelbollarnaDSC_7660medan solen gick ner.

Translation: Dinner with Josefin at Phil’s burgers and dessert with Felix at Kungsholmsstrand. I’m so happy that summer is here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så härliga sommarbilder! Alla människor du fotar kommer liksom fram i dina fotografier, känns det som. Jag älskar dina foton! <3

  Stina 2014-05-23 09:41:30
  Svara
 • Hej Flora och alla andra ni som hänger här i kommentarsfältet!
  Måste bara få prata om en sak och vill passa på lite här då jag vet att vi är många härliga feminister som hänger här.
  Jag har, ända sedan jag kan minnas, velat vara undergiven och underlägsen sexuellt. Har många gånger haft sexuella fantasier om våld och ibland även våldtäkter. Vet att detta är provocerande för många men det är inte min mening! Jag har skämts över detta och känt mig annorlunda. Men sen ett par år tillbaka har jag levt ut detta och träffat män som dominerar och förnedrar mig. För mig är det helt fantastiskt och jag känner mig frälst. Ibland känner jag mig som en dålig och paradoxal feminist, men jag kan liksom inte leva utan detta och för mig är det min läggning. Jag möter ofta feminister som tycks se ner på mig och det gör mig arg och ledsen, att låta män dominera mig är mitt val. Vill tillägga att jag haft en fin uppväxt med en god far och aldrig blivit utsatt för våld eller sexuella övergrepp så detta är inget freudianskt. Vill liksom på något sätt att detta blir okej och accepterat.

  Cornelia 2014-05-22 21:07:57
  Svara
 • Magiskt! Jag blev alldeles pirrig när jag läste om din fina dag och såg dessa bilder:)

  Amanda 2014-05-22 16:11:47
  Svara
 • Flora! Jag måste fråga dig en sak angående dina uppmaningar att rösta på F! i ep-valet. F! Har uttalat en vilka att ansluta sig till gruppen GUE/NGL i Europaparlamentet. Det är en grupp som vänsterpartiet redan tillhör, och som består av framförallt gammalkommunister, stalinister och putinälskare. KKE (grekiska kommunistiska partiet) är ett parti som sitter där, och häromåret argumenterade de t.ex. för ett införande av ”arbetsläger” för homosexuella för att göra dessa heterosexuella.

  Är det verkligen vad Fi vill? Feminismen och hbtq-rättigheter har svagt stöd där. Fi har fått kritik både från höger och vänster för detta, och jag kommer garanterat inte att lägga min röst på dom i EP-valet. Jag vill inte stödja en partigrupp som står bakom en ideologi som rättfärdigat folkmord och som vill straffa individers avvikande beteende. Jag vill rösta för ett öppet Europa med liberala värderingar som ger hbtq-personer samma rättigheter som alla andra. Och det blir uppenbarligen inte en röst på Fi. Tyvärr! Hur tänker du i detta?

  Tova 2014-05-22 15:17:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!