Lördagsläsning.

Det är dags för ett nytt länkinlägg! Här kommer sex ganska så nya blogginlägg som jag gillar:

13893937158_eaf079bcd7_o

London’s hidden gems.
Carrie visar oss sina bästa Londontips.
14226710501_76ccd09f27_b

Sandra Beijer för JC.

Alltså serri vad fina grejer Sandra har designat. Vill ha allt.
Photo: Jessica Silversaga

Bekännelser från en chokladoman.

Silversaga lagar en nöt/bär/mörk choklad-historia. Mh-mh!
DSC3395

A new favourite blog.

Hjartesmil tipsar om en norsk bloggare som tar sinnesjukt fina bilder.
img_4550

Mina Malmöfavoriter.

Hej Blekk visar oss var vi ska äta/kroga/göra/klubba/nätverka i Malmö.
skarmavbild_2014-05-11_kl._13.36.15

Feministisk filmsöndag.

Kakan tipsar om Iron Jawed Angels. Den vill jag se.

Translation: Six blog posts from other bloggers that I’ve liked lately.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • alltså JA, du MÅSTE se Iron Jawed Angels! jag ser den varje 8 mars och några gånger till per år. bättre film som berör feminism finns nog inte.

    Madeleine -an uncompromising feministic vegan 2014-05-24 22:52:04 http://sisterdisco.blogg.se
    Svara
  • Hej grymma Flora! Först och främst, tack för en så himla underbar blogg och tack för att du är så pepp och grym! Jag ska hålla ett argumenterande tal i svenskan, för feminism, och för att få inspo har jag bland annat läst inlägg angående det på din blogg. Jag tittade även på videon ”hejdå patriarkatet” och där säger du att 75% av 17-åriga tjejer inte tycker om sina kroppar, så nu till min fråga: har du någon källa på det som du i så fall skulle kunna dela med dig av? Jag tycker det argumentet är väldigt viktigt och det är något som de flesta kan känna igen sig i tror jag, men jag känner att jag vill ha en källa på det så att det blir mer trovärdigt. Tack på förhand och återigen tack för att du finns, kram! :)

    Kristina 2014-05-24 11:27:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!